merupakan reseller pelbagai produk Kecantikan dan Kesihatan,
beroperasi secara ONLINE sepenuhnya.

For any enquiry, please SMS/ WHATSAPP
+6012 397 3713
(STRICTLY NO CALL)

Mobile Shopping with Online Banking!
๐Ÿ’– ShopeeMY / VeLariz
๐Ÿ’– Instagram / VeLarizGroup
๐Ÿ’– Facebook / Velariz


owned by :
JUTA LARIS RESOURCES SA0347905-W

=======================


Assalamualaikum/ Good Morning!
.
We are REBRANDING our NAME with same company and more to LOVE!
Let's CELEBRATE with us! Every purchase value RM200 and above from our 1ST 100 CUSTOMERS
WILL GET A MYSTERY GIFT WORTH RM139.90.
Queue start from 1st Ramadan onwards!
.
#HappyShoppingWithUs
#HappyFasting
#Salam2Ramadan
#VeLariz
#MyBeautyShoppee



Saturday, 30 December 2017

Dyxy Cosmetic Bc Cream Foundation

DYXY COSMETIC 3 IN 1 : RAHSIA SOLEKAN SETANDING MEKAP MAHAL


Nak FLAWLESS, GLOWING dalam masa sepantas 1 MINIT??
Nahh.. Jawapannya DYXY COSMETIC laaa!!! WAJIB guna you olls, yang penting
tak akan berminyak. Wahh.. BEST kan??


DYXY COSMETIC TERDIRI DARIPADA 3 ITEM IAITU :

1. DYXY BC Cream Foundation
2. DYXY Green Tea Mineral Face Mist
3. DYXY Face Brush



1. DYXY BC Cream Foundation


BC CREAM ialah revolusi baharu solekan dari KOREA yang menggabungkan
BB CREAM + CONCEALER Diformulasikan dengan MINERAL &
EKSTRAK ARBUTIN yang dapat memberikan kesan warna tona yang
sekata dan juga membantu merawat kulit .


Ramai yang tanya mcm mna ye BC CREAM 
( BCC ) ni?
Betul ke tak perlu pakai bedak dah? 
Tak perlu apply foundation ? 
Tak perlu pkai apa2 dah ke lepas apply BCC?
BETUL KE BCC boleh cover semua flaws kt muka ni?



KELEBIHAN / KEBAIKAN / MANFAAT DYXY 
BC CREAM FOUNDATION : 

● MAGIC FOUNDATION
mampu merawat segala cela jeragat dan parut diwajah 
● SPF 50++ melindungi kulit muka dari sinaran UV 
Kesan 3D yang tampak seperti filter flawless tapi masih natural
● MUDAH MERESAP kedalam kulit dan jimat masa untuk bersiap
● SESUAI untuk semua jenis kulit termasuk kulit BERJERAWAT & SENSITIF
● ANTI MINYAK Tekstur krim yang ringan dan selesa dipakai
● TAHAN LAMA sehingga 8 jam .



Selain itu 

DYXY BC CREAM PAKAR MENGHAPUSKAN :
Eyebag / Mata Panda 
Jeragat / Parut Jerawat 
Tona kulit yang tidak sekata 
Blackhead / Whitehead di wajah



2 TONE DYXY BC CREAM FOUNDATION :

Beige : 
Untuk kulit yang cerah ala2 Chinese ataupun @ cerah sederhana. 
Tona kulit akan nampak lebih cerah, berseri & paling penting 
tak bercapuk /cakey 

Natural : 
Untuk tona kulit sawo matang & sederhana cerah . 
Jgn risau hitam manis pun boleh pakai, dia ikut tone kulit kita. 
Kulit akan lebih glowing & licin 



NO COMPACT POWDER 
NO FILTER / CAMERA 360 
NO PARUT JERAWAT 
NO JERAGAT NO SUNBURN 
NO MUKA KUSAM


Siap Dlm Masa Seminit Dengan DYXY BC Foundation..

Hanya 1 minit sahaja untuk anda bersiap depan cermin. Tepek je foundation ni
macam pakai compact powder lepas tu pakai lipstick sikit bagi
tak nampak pucat, dah siap, dah pun boleh keluar rumah.
Senang kan? 

Kalau time rushing, uolls boleh pakai DYXY BC Cream ni dalam kereta.
Tersangat la Mudah!

Senang je nak apply BC Cream ni.. Tak melekit, tak berminyak. 

Rasa light macam tak pakai apa2 je... Muka fresh macam tak make up pun.
Sesuai la untuk kaum wanita yg tak suka make up tebal...
Eh, lelaki pun ada yang pakai gak tau!!

Uolls yg jenis tak suka pakai make up @ apa-apa kat muka tu memang
sepadan dgn DYXY BC Cream coz dia ringan dan boleh cover semua cela.

Jimat & Mampu Tahan lebih 3 bulan !



2. DYXY Green Tea Mineral Face Mist


Risau bila jerawat naik? Lagi-lagi, time period jerawat makin menjadi-jadi naiknya..
Uolls pun mula rasa down bila nak berhadapan dgn orang ramai .
Nak pula yang bekerja di luar rumah. Mudah aje...
Uolls hanya perlu Spray kan aje jerawat dengan Face Mist,
tengok2 semalaman dah kering jerawat tu...



FUNGSI UTAMA DYXY DYXY GREEN TEA
MINERAL FACE MIST :

Menghilangkan jerawat halus Wajah lebih segar & glowing Kesan melecet sembuh
Kulit semakin lembab & tiada lagi masalah kulit kering Face Mist dari DYXY ni
bukan sebarang face mist, ia mengandungi mineral yang sangat bagus untuk kulit muka.
Selalu kaum wanita ni kalau guna mekap, takut tumbuh jerawat kan?
Tapi dengan DYXY Face Mist, ia akan dapat melindungi kulit uolls dari jerawat &
juga masalah kulit kusam. Dia punya effect glowing tu pulak buat kita rasa macam
tak nak berenti dari belek muka kat cermin..

DYXY Face Mist The best green tea mist spray ! “I memang suka sangat green tea.
Almost everything nak dari green tea. Dari Mouthwash, toothpaste & air pun green tea.
Then I found this Green Tea mineral Face Mist by DYXY. Its really refreshing.
Lepas mandi spray, lepas cuci muka spray. Sebab bau dia best. Bila i pakai
lepas siap makeup, muka jadi lebih glowing.
Bila pakai sebelum tidur, bangun esok tu muka mesti rasa lembut je.
Sekarang this is my feveret. Sebelum habis ni nanti i akan repeat order”




5 FUNGSI UTAMA DYXY GREEN TEA
MINERAL FACE MIST :
Sebagai Toner
Sebagai Face Mist
Sebagai Moisturizer
Sebagai Finishing spray
Sebagai Makeup remover



KELEBIHAN / KEBAIKAN / MANFAAT DYXY
GREEN TEA MINERAL FACE MIST

The Power of Face Mist
๐ŸƒDYXY GREEN TEA Face Mist 160ml
๐ŸƒGLOWING EFFECT serta merta terus selepas spray
๐ŸƒREFRESHING MOISTURIZING melembapkan muka secara natural
๐ŸƒMENGECUTKAN JERAWAT sebab ade Extrak green tea dan vit E
๐ŸƒMAKEUP TAHAN LAMA DAN TIDAK CAIR
( tak bercapuk )
๐ŸƒSEBAGAI PENGGANTI TONER boleh dijadikan makeup based
tidak melekit dan tidak meleleh
๐ŸƒANTI RADANG Membantu mengurangkan alahan pada muka
๐ŸƒSENSITIF SKIN pun boleh pakai sebab tiada bahan kimia sesuai utk semua kulit
๐ŸƒBAHAN ORGANIK dan selamat digunakan boleh digunakan pada bila2 masa
๐ŸƒTAHAN 2-3BULAN bergantung pada rutin pemakaian
๐ŸƒSESUAI UNTUK LELAKI & PEREMPUAN 



3. DYXY Face Brush



KELEBIHAN / KEBAIKAN / FUNGSI DYXY
FACE BRUSH :

✔Bulu PADAT DAN MAMPAT
✔Bulu yang KUKUH & TIDAK MUDAH GUGUR
✔Saiz yang mudah dibawa kemana sahaja
✔Saiz yang mudah dipegang
✔Menjimatkan Foundation
✔Digunakan oleh MUA terkenal
✔Beauty blender versi berus .
✔Nampak sama tapi SANGAT BERBEZA dengan Brush diluar sana



KEHEBATAN DYXY BRUSH :
Bulu yang berkualiti tinggi, 
gemuk & padat Pegangan yang kemas & bulu yang super lembut 
Hanya perlu 2-3 olesan sahaja Foundation tak bercapuk Senang untuk 
blend foundation keseluruh muka 
Menjimatkan foundation sbb tekstur tak menyerap ke dalam brush 
Effect lebih WOW bila dipakai dgn BC Cream DYXY & Face Mist DYXY 
Selain daripada cantik, bulu brush ni jugak padat. 
Uolls jangan risau sebab kami jual barang yang 100% halal sahaja ye. 
Brush ni halal, dont worry sebab bulu ni bukan bulu oink2 taw. 
Uolls yang beli brush dekat luar sana hati-hati yea. 
Jangan sampai terpakai bulu yang haram sebab nak murah. 
DYXY Brush nie boleh pakai dengan mana2 foundation pun. 
Biar mahal sikit pun takpe, asal kita tau dari mana sumber dia.




CARA MENGGUNAKAN SET DYXY COSMETICS :

Cuci muka menggunakan cleanser korang sendiri 
Kemudian spray DYXY face mist ke muka 
Biarkan seketika sehingga menyerap dalam 1-2 minit 
Ambil DYXY Brush, Calitkan sedikit pada DYXY BC Cream 
Akhir sekali, ratakan foundation tersebut ke seluruh muka
Dah Siap !



Cepat2 dapatkan sekarang stock tersangattttlah terhad. 
Memang terbaik DYXY COSMETIC uollsss...๐Ÿ˜˜



TESTIMONI / REVIEW PENGGUNA DYXY KOSMETIK:








100% ORIGINAL



NAK CUBA?
JOM ORDER SEKARANG...


DYXY BC CREAM 
RM85 (S), RM90 (S/S)


DYXY FACEMIST
RM50 (S), RM55 (S/S)


DYXY BRUSH
RM40 (S), RM45 (S/S)


HARGA SUPER JIMAT :

DYXY COSMETIC SET 3 IN 1
1 SET : 3 ITEM : RM145 (S), RM150 (S/S)
3 SET : 3 ITEM X 3 : RM390 (S), RM400 (S/S)
with paper bag
- FREE POSTAGE -
- FREE Kylie Holiday Edition (Matte Liquid Lipstick) -

*selagi stok masih ada


Nak ORDER



SMS/WHATSAPP only (no call)
KE 0123973713

email : velarizgroup@gmail.com
Facebook : Velariz DGreat
LIKE page Facebook:

Agent DROPSHIP boleh hubungi melalui whatsapp : 012-3973713/
email detail anda kepada kami.


PENAFIAN/ DISCLAIMER:

The results can be vary between people and there’s no permanent
result for this customers

Hasil berbeza bagi setiap individu dan tiada hasil tetap untuk setiap
pelanggan



PENGHANTARAN:

Kami akan proses dengan segera dan poskan terus ke alamat anda.
Kami TIDAK menyediakan khidmat
Cash On Delivery (COD) atau self pick up.



PEMBAYARAN:


1. Kepada pelanggan yang disayangi, sila semak kandungan produk terlebih dahulu sebelum bertanya dan submit order. Selepas submit order, kami anggap anda dah baca dan faham

2. Sekiranya produk tersebut ada dalam simpanan VeLariz, maka nombor akaun untuk pembayaran akan diberikan dalam SMS/ Whatsapp yang telah dibalas. Pastikan anda benar-benar berminat

3. Setelah bayaran dibuat, sila kemukakan bukti bayaran berserta nama, no telefon, alamat penerima, item & kuantiti untuk pengeposan barang

4. Jika mempunyai baki, sila maklumkan kepada kami dengan segera dan nyatakan nombor akaun bank MBB/ CIMB anda. Baki juga boleh disimpan untuk next order

5. Barang dijangka sampai dalam tempoh 1-3 hari bekerja (Semenanjung)/ 2-5 hari bekerja (Sabah/ Sarawak). Sila hubungi kami sekiranya barang tidak sampai dalam tempoh tersebut

6. Sila layari blog ini untuk mendapatkan maklumat produk secara terperinci. Hubungi kami untuk bertanyakan harga produk & status barang anda

Terima kasih kerana berurusniaga dengan kami
Semoga repeat order lagi


*************************************

Friday, 22 December 2017

Bee Venom Gold By Jue Aziz

BEE VENOM GOLD BY JUE AZIZ : KURUS DAN PUTIH SEKALIGUS




BEE VENOM GOLD
terdapat dalam skincare dan juga coffee



1. BEE VENOM GOLD SKINCARE 5IN1




2. BEE VENOM GOLD COFFEE + VIT C





BEE VENOM GOLD 24K SKINCARE :

SESUAI UNTUK KULIT NORMAL / JERAGAT 5IN1




FUNGSI BEE VENOM GOLD SKINCARE 5IN1 :

Bee Venom Gold Exclusive Set 5 in 1 ialah merupakan krim dari ekstrak
madu asli yang berkesan dalam membantu anda di luar sana yang
serius ingin hilangkan jerawat dan jeragat dari wajah.

Bee Venom Gold 5 in 1 sesuai digunakan oleh mereka yang mempunyai kulit yang
bermasalah seperti tona tidak sekata,masalah jeragat,jerawat,bintik hitam
kesan parut jerawat,terdedah kepada sinaran matahari dan gelap di bawah mata.

Diformulasi dari bahan-bahan yang berkualiti tinggi, yang terdiri daripada tumbuhan
semulajadi, dan kaya dengan vitamin E untuk menghilangkan masalah kulit
disamping melembut dan melicinkan kulit.

Bee Venom Gold 5 in 1 juga dapat membantu mencerahkan kulit wajah
& menghilangkan kesan-kesan bintik hitam pada wajah serta garis-garis
halus penuaan. Beevenom Gold 5 In 1 By Jue Aziz sesuai untuk kulit
normal, kusam dan berjeragat.




FUNGSI & KELEBIHAN BEE VENOM
GOLD EXCLUSIVE SET 5 IN 1 :


✔ Membantu menghilangkan jeragat
✔ Merawat kulit kusam
✔ Menghilangkan jerawat
✔ Menghilangkn parut
✔ Meremajakan kulit
✔ Anti penuaan
✔ Meredakan kemerahan kulit
✔ Menutup lubang pori yang terbuka
✔ Menggebu dan menghaluskan kulit
✔ Meratakan tona kulit
✔ Mengurangkan minyak pada wajah
✔ ORGANIK Tiada campuran bahan kimia merbahaya
✔ Krim cepat meresap pada kulit dan tidak melekit
✔ Tiada kesan sampingan dan tanpa penggelupasan
✔ Sesuai untuk semua jenis kulit.




BEE VENOM GOLD EXCLUSIVE SET 5 IN 1
TERDIRI DARIPADA 5 ITEM :


● Liquid Cleaser
● Serum
● Toner
● Sunblock Foundation
● Moisturiser

Bee Venom Gold 5 In 1 diformulasikan dari ekstrak Vitamin C & Madu
Lebah khusus untuk pencerahan kulit serta menaikkan seri wajah.
Set lengkap penjagaan wajah dari bahan organik dan semulajadi.
Tiada kesan sampingan dan selamat digunakan.






CARA PENGGUNAAN BEE VENOM GOLD
SKINCARE 5 IN 1 :

→ Bersihkan wajah terlebih dahulu dengan menggunakan Bee Venom Gold
liquid cleanser kemudian lap wajah sehingga kering dengan tuala bersih

→ Ambil 1 kapas muka dan titiskan beberapa titis Bee Venom Gold Toner
kemudian disapu pada seluruh wajah. Tunggu beberapa saat sehingga
toner meresap ke dalam kulit.

→ Kemudian titiskan 2-3 titis Bee Venom Gold Serum kemudian disapu dari
bawah wajah menghala ke atas wajah, sapu juga pada leher dengan sekata,
kemudian dibiarkan selama 2-3 minit untuk serum itu
meresap sepenuhnya ke dalam kulit.

→ Sapu rata Bee Venom Moisturizer. Moisturiser ini boleh dipakai pada
waktu siang dan juga pada waktu malam

→ Sapu rata Bee Venom Sunblock Foundation . Sunblock ini boleh
dijadikan sebagai sapuan asas (foundation) sebelum memakai
makeup (*Sunblock dipakai waktu siang sahaja)



===========================



BEE VENOM GOLD COFFEE + VITAMIN C BY JUE AZIZ :

KOPI 2 IN 1
๐Ÿ’ŸKURUS
๐Ÿ’ŸPUTIH



Kopi Bee Venom By Jue Aziz!!"...memang best giler minum ni, 1 sachet je,
tapi effect die memang pergghh!!!nak membuang pon memang takyah pakse2 dah๐Ÿ˜‚..
saya memang highly recommanded la kopi nie.."
- Jue Aziz Bee Venom Gold
Coffee + Vit C by Jue Aziz




KELEBIHAN & KEBAIKAN BEE VENOM GOLD
COFFEE + VITAMIN C :


๐Ÿ Merupakan minuman kopi pracampuran diadun khusus dengan formula terbaik, bagi
penggemar-penggemar yang inginkan citarasa kopi yang lazat dan dalam masa sama
mementingkan penjagaan kulit.

๐ŸMembantu menghilangkan parut-parut lampau, kesan melecur atau terbakar selain
memberikan warna ‘pinky’ semulajadi kulit, memerahkan bibir, membuatkan mata sihat
bersinar serta membekalkan kelembapan optimum pada kulit kering.

๐Ÿ Membantu menyingkirkan toksin, melancarkan perjalanan usus &
menurunkan berat badan secara sihat & selamat.

๐ŸNano kolagen 500,000mg pula mampu menembusi sel-sel dan dapat bertindak
dengan pantas berbanding dengan kolagen yang biasa didapati di pasaran.

๐Ÿ Juga mengandungi madu yang menjadi agen Antipenuaan & Antiseptik,
meningkatkan sistem imuniti badan dan mengawal paras kolestrol dalam darah.

" Kasi Sengat Pasti Ingat"





FUNGSI & KEBAIKAN BEE VENOM
GOLD COFFEE + VITAMIN C :

๐Ÿ Membantu menghilangkan parut-parut lampau,
๐Ÿ Kesan melecur atau terbakar selain
๐Ÿ Memberikan warna ‘pinky’ semulajadi kulit,
๐Ÿ Memerahkan bibir,
๐Ÿ Membuatkan mata sihat bersinar serta
๐Ÿ Membekalkan kelembapan optimum pada kulit kering.
๐Ÿ Membersihkan tubuh dari toksin sehingga kulit menjadi sihat dan lebih putih.
๐Ÿ Melawaskan sistem penghadaman.




CARA HIDANGAN BEE VENOM GOLD
COFFEE + VITAMIN C :

* 1 sachet utk +/- 150ml air panas dan kacau.
* 1 sachet sehari
* 1 botol mengandungi 15 sachet



CARA PENGAMBILAN BEE VENOM GOLD
COFFEE + VITAMIN C :


*Masukkan 1 sachet Bee Venom Gold Coffee dalam cawan, kemudian bancuh dengan
air panas +/- 150ml,
*Kemudian kacau dan sedia untuk di minum .
*Pastikan minum sebelum sarapan pagi
*Sekali sehari untuk satu sachet.

*Dinasihatkan minum air masak/mineral sekurang-kurangnya 3.5 liter sehari
untuk kadar serapan yang cepat





TESTIMONI/ REVIEW PENGGUNA BEE VENOM GOLD 24K
SKINCARE 5IN1 & BEE VENOM GOLD
COFFEE + VITAMIN C :












100% ORIGINAL


NAK CUBA?
JOM ORDER SEKARANG...




BEE VENOM GOLD 24K SKINCARE 5 IN 1


HARGA SEBENAR :
RM90 (S)/ RM100 (S/S)
(TIDAK TERMASUK POSTAGE)


HARGA PROMOSI KAMI :
1 SET : 5 ITEMS : RM60(S), RM65(S/S)
3 SETS : 5 ITEMS x 3 : RM170(S), RM180(S/S)
- FREE POSTAGE -


Nak ORDER


KLIK ๐Ÿ‘‰ wasap.my/60123973713/BVenomGold5in1
KLIK ๐Ÿ‘‰ wasap.my/60123973713/BVenomGold5in1
KLIK ๐Ÿ‘‰ wasap.my/60123973713/BVenomGold5in1


SMS/WHATSAPP only (no call)
KE 0123973713





BEE VENOM GOLD COFFEE + VITAMIN C


HARGA SEBENAR :
RM69.90 (S)/ RM79.90 (S/S)
(TIDAK TERMASUK POSTAGE)


HARGA PROMOSI KAMI :
1 JAR : 15 SACHET : RM40(S), RM45(S/S)
3 JAR : 15 SACHET x 3 : RM110(S), RM120(S/S)
- FREE POSTAGE -


Nak ORDER


KLIK ๐Ÿ‘‰ wasap.my/60123973713/BVenomGC
KLIK ๐Ÿ‘‰ wasap.my/60123973713/BVenomGC
KLIK ๐Ÿ‘‰ wasap.my/60123973713/BVenomGC


SMS/WHATSAPP only (no call)
KE 0123973713



COMBO BEE VENOM GOLD 24K SKINCARE 5 IN 1
&
BEE VENOM GOLD COFFEE + VITAMIN C


HARGA SUPER JIMAT :
RM95(S), RM105(S/S)
- FREE POSTAGE -
- FREE Vitamin C Cleansing Facial Wipes -


*selagi stok masih ada


Nak ORDER


KLIK ๐Ÿ‘‰ wasap.my/60123973713/ComboBVenomG
KLIK ๐Ÿ‘‰ wasap.my/60123973713/ComboBVenomG
KLIK ๐Ÿ‘‰ wasap.my/60123973713/ComboBVenomG


SMS/WHATSAPP only (no call)
KE 0123973713


email : velarizgroup@gmail.com
Facebook : Velariz DGreat
https://www.facebook.com/VelarizGroup
LIKE page Facebook:
https://www.facebook.com/VeLariz


Agent DROPSHIP boleh hubungi melalui whatsapp : 012-3973713/
email detail anda kepada kami.



PENAFIAN/ DISCLAIMER:

The results can be vary between people and there’s no permanent
result for this customers

Hasil berbeza bagi setiap individu dan tiada hasil tetap untuk setiap
pelanggan



PENGHANTARAN:


Kami akan proses dengan segera dan poskan terus ke alamat anda.
Kami TIDAK menyediakan khidmat
Cash On Delivery (COD) atau self pick up.



PEMBAYARAN:



1. Kepada pelanggan yang disayangi, sila semak kandungan produk terlebih dahulu sebelum bertanya dan submit order. Selepas submit order, kami anggap anda dah baca dan faham

2. Sekiranya produk tersebut ada dalam simpanan VeLariz, maka nombor akaun untuk pembayaran akan diberikan dalam SMS/ Whatsapp yang telah dibalas. Pastikan anda benar-benar berminat

3. Setelah bayaran dibuat, sila kemukakan bukti bayaran berserta nama, no telefon, alamat penerima, item & kuantiti untuk pengeposan barang

4. Jika mempunyai baki, sila maklumkan kepada kami dengan segera dan nyatakan nombor akaun bank MBB/ CIMB anda. Baki juga boleh disimpan untuk next order

5. Barang dijangka sampai dalam tempoh 1-3 hari bekerja (Semenanjung)/ 2-5 hari bekerja (Sabah/ Sarawak). Sila hubungi kami sekiranya barang tidak sampai dalam tempoh tersebut

6. Sila layari blog ini untuk mendapatkan maklumat produk secara terperinci. Hubungi kami untuk bertanyakan harga produk & status barang anda

Terima kasih kerana berurusniaga dengan kami
Semoga repeat order lagi


*************************************