Assalamualaikum & Selamat Sejahtera...

My Beauty Shoppee

Lebih Murah, Selamat dan Berkualiti



My Beauty Shoppee berkeyakinan bahawa setiap orang berhak akan produk berkualiti dengan harga terbaik, dengan falsafah itulah kami hadir menyediakan produk-produk berkualiti dengan harga lebih rendah dari harga pasaran, istimewa untuk anda para pelanggan bijak... KAMI JAMIN...!! Buktikan sekarang juga...!!

MONEYBACK GUARANTEE...!! 100% ORIGINAL PRODUCT...


Nikmati produk-produk handalan kami, InshaAllah akan semakin bertambah...
Mempunyai lebih daripada 250 jenis produk pilihan dengan tawaran harga yang terbaik untuk anda...


Klik di sini untuk melihat daftar produk : Produk Pilihan My Beauty Shoppee

Kecewa dengan layanan kami...??? : My Beauty Shoppee Care

Ingin bergabung bersama kami...??? : Program Perkongsian My Beauty Shoppee's Group



Best Regards,

My Beauty Shoppee

Your FAVOURITE Beauty & Health ONLINE CENTRE...

owned by :
JUTA LARIS RESOURCES SA0347905-W


Monday, 21 March 2016

Beauty Umaira 1001 Rahsia

BEAUTY UMAIRA Kak Ton Original Dengan Hologram


Terkenal sebagai pakej makanan tambahan yang membantu anda untuk kelihatan cantik dan menawan dari segi dalaman dan luaran. BEAUTY UMAIRA memberi kelebihan pada diri anda untuk membentuk kecantikan secara kekal dari dalaman dan melangsingkan badan anda. Kandungan khasiat produknya juga menjadikan kulit anda halus dan gebu, berseri dan bermaya walau tanpa make-up. Pengambilan yang berterusan selama 3 bulan memberikan hasil diluar jangkaan anda. Pasti keluarga dan kenalan rapat anda akan memberikan komen tentang diri anda.

Selain dari kelihatan cantik, BEAUTY UMAIRA juga membantu memulihara dan memelihara organ dalaman wanita supaya dalam keadaan baik dan sihat. Bagi wanita bujang anda tidak akan mengalami lagi masalah keputihan dan senggugut. Sementara yang sudah berkahwin otot dalaman anda lebih kuat dan menjadikan hubungan anda bersama suami lebih bermakna dan dapat memberi 100% kepuasan kepada suami anda.


Siapa Yang Patut Mencuba Produk Beauty Umaira 

Wanita yang susah hamil 
Wanita yang ingin kelihatan cantik awet muda 
Yang ingin mengetatkan vagina, menegangkan payu dara dan punggong yang jatuh 
Yang bermasaalah senggut,keputihan,kurang nafsu,rasa sakit semasa hubungan intim 
Masalah sakit kencing manis,darah tinggi,sakit kulit kronik,angin ahmar,sakit jantung 
Banyak lagi..(kaum wanita patut mencubanya)





KHASIAT BEAUTY UMAIRA

Merangsang penghasilan kolagen yang diperlukan oleh tubuh.
Menurun berat badan di samping membantu mengawal nafsu makan
“Astaxanthin” menghindari daripada barah, tekanan darah tinggi, diabetes dan masalah kulit.
Meningkatkan sistem ketahanan badan.
Melindungi retina dan mencegah penyakit mata akibat kerosakkan termasuk faktor usia
Senang tidur dan buang air besar
Anti Jeragat.
Menganjalkan tubuh dan kulit.
Membentuk, menganjal dan membesarkan payudara.
Menguatkan rambut dan melambatkan uban.
Megurangkan keputihan dan melambatkan monopause.
Merawat dan memulihkan masalah dalaman wanita seperti haid tidak lancar, kanser payudara, kanser fibroid, keputihan, senggugut dan 1001 lagi penyakit wanita.
Baik untuk migraine, resdung, gastrik dan asthma.
Membantu masalah pernafasan.
Menegangkan kulit dan awet muda.
Mengurangkan kolesterol/menjauhi risiko sakit jantung.
Mengatasi batuk, sakit kerongkong dan ulser.
Memantapkan dan mencantikkan saiz bentuk pinggul.
Mengetatkan dan merapatkan vagina.
Membangkitkan ghairah dan keintiman dengan pasangan.


*Tidak perlu mengambil ubatan atau makanan tambahan yang lain kerana Beauty Umaira mengandungi segalanya.



JAMINAN KUALITI PRODUK BEAUTY UMAIRA

*Diluluskan oleh KKM.

*Disahkan halal oleh JAKIM

*Rasai kesannya selepas 5 hari.
*Tiada pantang larang.
*Tiada kesan sampingan.



KANDUNGAN BEAUTY UMAIRA

ASTAXANTHIN
- Merawat tekanan darah tinggi dan kencing manis,
- mencegah barah dan penyakit kulit.
- meningkatkan system pertahanan badan (immune system)
- melindungi retina dan mencegah penyakit mata
- mencegah penuaan kulit kerana kesan UV
- mencegah pembentukan jeragat,kedut
- agen semulajadi pemutihan kulit.


MARINE COLLAGEN
Collagen meliputi 80% daripada jumlah protien badan mamalia.ianya diperlukan dalam pembinaan badan dan asas dalam pembentukan kulit, otot, tulang dan cartilage.

Namun setelah umur manusia meningkat menjangkau 25 tahun, collagen menurun 1.5% setiap tahun(semasa berumur 35 tahun collegen turun 15%). minuman ini direka untuk merangsang penghasilan collagen demi mengantikan kehilangan tersebut.

Collagen berfungsi menganjalkan kulit, membentuk tubuh badan yang cantik dan menguatkan rambut.


MANJAKANI
Herba semulajadi dalam mengurangkan keputihan vagina, sakit kerongkong, ulcers, dan penyakit kulit dan dapat merapatkan sistem vigina dan memulihkan sistem peranakan.

MADU
Mengatasi batuk, sakit kerongkong dan meningkatkan tenaga dalaman dan menghidarkan dari penyakit.


KACIP FATIMAH
Menganjalkan payudara dan mengetatkan otot vagina dan meringankan kesakitan ketika haid.

PSYLLIUM HUSK
Sumber fiber yang dirumus untuk mengurangkan tahap kolestrol dan mengurangkan penyakit jantung.


PUERARIA MIRIFICA
Menganjalkan payudara , mengurangkan ketidaktentuan menopause, mencantikkan kulit, memperlahankan pertumbuhan uban dan lain-lain.


GARCINIA CAMBOGIA
Garcinia popular sebagai bahan herba semulajadi dalam mengurangkan berat badan.Ianya berkesan sebagai herba mengurangkan lemak dengan memperlahankan sintesis lipids dan fatty acids. Ia meningkatkan keupayaan badan menjana tenaga dan menurunkan nafsu makan.
Garcinia kaya dengan Hydroxycitric Acids (HCA) membantu membakar kalori dan kolestrol.
Garcinia mengawal nafsu makan. Ia menguruskan badan dengan mengurangkan nafsu makan dan membakar karbohidrat yang berlebihan.
Garcinia juga dapat meningkatkan immune system badan, ianya bermanfaat kepada sistem kerongkong, urinary sistem dan uterus.


Anak Dara, Mak Dara, Semua Boleh Guna Beauty Humaira Produk Kak Ton

CARA-CARA PENYEDIAAN BEAUTY UMAIRA

1 sachet Beauty Umaira + 180ml air biasa atau sejuk. Goncangkan sehingga larut. 
Sehari satu sachet. 
Sebaiknya diminum 1 atau 2 jam selepas sarapan pagi. Boleh juga diambil sebelum sarapan.
Bagi yang mengidap penyakit kencing manis/darah tinggi – ambil 1/2 sachet sehari untuk permulaan.
Hendaklah diminum 2 jam selepas ambil ubat hospital.
Ambil 3 bulan berturut-turut untuk kesan yang terbaik.


SOALAN LAZIM

Bila waktu yang sesuai penyediaan/makan Beauty Umaira?
A: Terpulang kepada individu tersebut. Menurut kata pengasas, jika anda ingin menaikkan berat badan, beliau mengatakan makan SEBELUM SARAPAN. Jika anda ingin menurunkan berat badan, makan SELEPAS 2 JAM BERSARAPAN.

Bolehkah ibu mengandung/menyusu boleh meminum Beauty Umaira ini?
A: Bagi ibu mengandung "TIDAK BOLEH" tetapi bagi ibu yang sedang menyusu "BOLEH".

Bolehkah wanita yang datang haid/period meminum Beauty Umaira ini?
A: Bagi wanita yang sedang mengalami haid/period "TIDAK BOLEH".

Bolehkah wanita yang di dalam hari/pantang meminum Beauty Umaira?
A: Bagi wanita yang sedang berpantang atau dalam hari, diBOLEHkan meminum Beauty Umaira sebaik-baiknya 1-2 minggu selepas bersalin.

Produk ini menghendaki agar pengguna kerap meminum air suam/masak. Jika wanita yang baru lepas bersalin mengambil makanan kesihatan sampingan ini, adakah ianya akan menyebabkan buncit?
A: Untuk makluman, produk ini mempunyai ramuan untuk mengempiskan perut. Oleh itu, ia secara tidak langsung juga membantu menyelesaikan masalah buncit yang dihidapi.

Adakah selamat bagi mereka yang menghidapi fibroid? Bagaimana pula bagi mereka yang telah membuang rahim/tempat peranakan?
A: Produk ini adalah sebagai makanan sampingan untuk kesihatan. Ia adalah selamat bagi kedua-dua permasalahan di atas.

Adakah produk ini mempunyai khasiat dalam membantu usaha untuk mendapatkan cahayamata/zuriat?
A: Dalam mendapatkan cahayamata/zuriat, kita haruslah berusaha dan anda boleh mencuba dengan meminum produk ini selama 3 bulan berturut-turut tanpa henti (berhenti hanya ketika haid). Insyaallah dengan izin-Nya, pemakanan yang berterusan dapat menbantu. Walau bagaimanapun perlu diingatkan ini hanyalah salah satu usaha.

Adakah anda mengalami bengkak-bengkak atau ketidakselesaan selepas penggunaan produk ini? Apa perlu anda lakukan?
A: Apabila anda mengalami bengkak-bengkak atau ketidakselesaan selepas penggunaan produk ini ia adalah kerana anda kurang meminum air suam/masak (plain water). Anda dinasihatkan supaya kerap mengambil air suam/masak ini agar proses-proses pemulihan berjalan lancar. Pembengkakan adalah kerana di dalam badan anda panas dan bendasing di dalam badan tidak dapat keluar dari badan.

Bagaimana pula kekerapan membuang air kecil dan besar? Adakah ia normal?
A: Ya, ia adalah normal kerana ia adalah sebahagian daripada proses pembuangan toksin-toksin/lendir-lendir di dalam badan.

Siapakah yang sesuai menggunakan produk ini?
A: Hanya kaum HAWA sahaja yang sesuai... :) dan hendaklah berumur 18 tahun ke atas. Dan, menurut founder ia paling sesuai untuk wanita 40 tahun ke atas kerana kesannya lebih nampak ketara.

Adakah produk ini selamat diminum/digunakan?
A: Ya, ia selamat digunakan dan tiada kesan buruk sampingan. Ia adalah buatan Malaysia, halal dan mendapat kelulusan JAKIM.



TESTIMONI PENGGUNA BEAUTY UMAIRA

1.) Puan Salmiah, Melaka.
Setelah mengamalkan beauty umaira selama 2 minggu. Suami saya bertanya apa produk saya guna kerana rasa macam anak dara macam berhubungan intim dan kulit dan payudara sungguh anjal dan pejal.Kini hubby saya pula yang desak saya beli lagi. memang superb

2.) Puan Khadijah, Mersing.
Saya mengalami masalah keputihan yang serius dan masalah hubungan intm.Setelah menggunakan beauty umaira selama 3 hari masalah keputihan saya beransur pulih dan hubungan intim yang dingin kembali pulih.Kulit muka nampak berseri-seri dan jeragat dimuka beransur pulih.

3.) Faridah, Parit Buntar.
Sebelum menggunakan Umaira, berat badan saya lebih kurang 78 kg. Kawan saya mencadangkan saya gunakan Umaira. Mula2 tu tak berapa percaya sangat. Tapi pada kotak yang pertama saya guna Umaira, saya mula merasakan perubahan berat badan saya. Masuk kotak ketiga, semua pakaian saya sebelum ni dah tak boleh digunakan lagi. Umaira memang hebat.

4.) Fatimah, Pasir Mas.
Saya mengalami sedikit masalah kulit seperti kulit kasar dan gersang serta permukaan kulit muka saya tidak begitu sekata. Alhamdulillah setelah menggunakan Umaira hampir 2 bulan, kulit saya kelihatan semakin baik dan licin. Kawan2 ofis saya mula bertanya akan perubahan pada kulit wajah saya. Apa lagi saya mulalah promosi Umaira pada kawan2. Ramai yang sudah berpuas hati

5. Pn Aini, Pasir Gudang.
Saya mengalami masalah sukar buang air besar. Kebiasanya membuang 5hari sekali dan kerap guna 'pelawas' jika rasa lama tak membuang. Setelah guna Beauty Umaira selama 4hari, saya perasan yang saya kerap kentut..pastu pada hari ke 6 dan seterusnya saya telah berjaya membuang pada setiap hari...alhamdulillah syukur sb tak perlu lagi bergantung pada pelawas..


6. Pn Ana, Melaka.
Ibu saya mengalami tanda-tanda awal Pakinson...tangannya sentiasa menggeletar. Suatu hari dia terlihat info Beauty Umaira ni kat TV...terus dia suruh saya beli. Saya pun belilah 1 kotak sb dia kata nak cuba..lps habis 1 kotak dia kata badan dia rasa segar dan menggeletar tu dah semakin kurang..saya perasan yang kulit dia pun nampak 'gebu' daripada sebelumnyer...saya pun terasa juga nk cuba..ni saya dah makan hampir 2 minggu dan dapat rasa yang kulit saya pun semakin 'moist' and gebu juga...hehe...

7. Pn Sha, Pasir Gudang.
Saya mengalami masalah sakit di bahagian belakang (bawah pinggang) ni dah lama sejak bersalinkan anak pertama lagi...maksudnya dah hampir 10 tahun. Saya ada terbaca yang sakit pinggang ni ada kaitan dengan masalah rahim yang tak sihat/rahim jatuh. Bila anak ke 3, sakitnya tu makin serius terutama jika berjalan lama, duduk lama....Pengasas BU ada mengatakan BU dapat merawat masalah rahim dan merawat sakit pinggang....jadi saya pun cuba lah...Alhamdulilah setelah habis 1 kotak guna BU, sy takde lagi sakit di bahagian belakang. Kalau duduk lama-lama pun ok...syukur ya allah.

8. Pn Rohanah, Melaka.
Kak shaini, sy dah lebih setengah tahun ada masalah haid tak stabil, dalam 1 bulan tu berkali-kali datang haid...kejap datang...kejap stop...pastu datang smula..biasanya tiap minggu ada keluar haid. 3bulan lepas sy siap buat rawatan DNC kat pakar dengan harapan masalah ni dapat pulih tapi hampa...haid masih juga begitu. Masa kak shaini cadangkan saya guna Beauty Umaira bulan lepas, saya tawakal aje....lagi pun saya fikir,kalau masalah haid ni tak settle, kulit saya insyaallah boleh jadi gebu..hehe.


100%ORIGINAL


NAK CUBA?
JOM ORDER SEKARANG...


BEAUTY UMAIRA


HARGA SEBENAR :
RM289(S), RM294(S/S)


HARGA KAMI :
1 KOTAK : RM210(S), RM220S/S) 
3 KOTAK : RM610(S), RM620(S/S) 
- FREE POSTAGE -

Nak ORDER

SMS/WHATSAPP only (no call)
KE 0123973713

email : mybeautyeshop@gmail.com
Facebook : MyBeauty Shoppee
https://www.facebook.com/mybeautyshoppe
like page Facebook: My Beauty E-Shoppee
https://www.facebook.com/MyBEShoppee

Agent DROPSHIP boleh hubungi melalui whatsapp : 012-3973713/
email detail anda kepada kami.