Assalamualaikum & Selamat Sejahtera...

My Beauty Shoppee

Lebih Murah, Selamat dan Berkualiti



My Beauty Shoppee berkeyakinan bahawa setiap orang berhak akan produk berkualiti dengan harga terbaik, dengan falsafah itulah kami hadir menyediakan produk-produk berkualiti dengan harga lebih rendah dari harga pasaran, istimewa untuk anda para pelanggan bijak... KAMI JAMIN...!! Buktikan sekarang juga...!!

MONEYBACK GUARANTEE...!! 100% ORIGINAL PRODUCT...


Nikmati produk-produk handalan kami, InshaAllah akan semakin bertambah...
Mempunyai lebih daripada 250 jenis produk pilihan dengan tawaran harga yang terbaik untuk anda...


Klik di sini untuk melihat daftar produk : Produk Pilihan My Beauty Shoppee

Kecewa dengan layanan kami...??? : My Beauty Shoppee Care

Ingin bergabung bersama kami...??? : Program Perkongsian My Beauty Shoppee's Group



Best Regards,

My Beauty Shoppee

Your FAVOURITE Beauty & Health ONLINE CENTRE...

owned by :
JUTA LARIS RESOURCES SA0347905-W


Saturday, 26 March 2016

Qu Puteh Collagen Drink

Ramai telah mencuba Qu Puteh dan belum mengecewakan sesiapa lagi.
Kulit sihat & cantik dalam masa kurang dari 1 minggu sahaja!!


Adakah anda mempunyai masalah ini..???
Susu badan kurang 
Kulit kusam dangelap 
Berjerawat danberjeragat 
Kitaran haid x teratur 
Masalah jerawat, jeragat, parut, bintik hitam, eyebag, penuaan 
Hormon tak stabil, senggugut, keputihan 
Badan berjerawat / berparut 
Sakit pinggang, lenguh badan, cepat penat, sakit sendi 
Rambut gugur / berkelemumur / rosak 
Kuku rapuh, tumit kaki pecah 
Resdung & migrain yang teruk 
Allergic & gastrik 
Sembelit 
Masalah berat badan (tidak ideal) 


Inilah rahsia kulit Anzalna Nasir cantik, putih & gebu. 
Dari tahun lepas lagi dia minum Qu Puteh ni tau. 


Minum secara konsisten memang lagi vasss! 
Berat serbuk Qu Puteh: 600gm 
1 botol Qu Puteh tahan untuk 2 bulan 
Hanya gunakan 1 sudu teh setiap kali.

Qu Puteh Berkesan Dalam Masa 7 Hari Mengatasi 
Sehingga 10 Kali Keberkesanan Suntikan Botox
Qu Puteh menjadikan setiap inci tubuh anda luar dan dalam 
untuk sentiasa kelihatan awet muda, 
berseri dan bersinar bak mutiara. 
Mampu mencerahkan kulit 45% cerah dalam hanya 7 hari sahaja! 


6 MANAFAAT UTAMA QU PUTEH :
✔ Anti penuaan & anti kedutan 
✔ Membantu menghalang jangkitan selsema dan jangkitan saluran pernafasan. 
✔ Menganjal, melembabkan, mencerahkan kulit 
✔ Mengurangkan selulit 
✔ Mengurangkan masalah keguguran rambut 
✔ Meningkatkan kadar metabolisma badan


MANFAAT DAN KELEBIHAN QU PUTEH : 

Orang yang mengalami alahan seafood boleh ambil Qu Puteh 
kerana kolagen dalam Qu Puteh adalah kolagen dari sumber 
tumbuh-tumbuhan sahaja tiada kolagen dari seafood. 

Khasiat stem Cell buah-buahan yang tinggi dengan 
kandungan Vitamin A, B3, C, D dan E sangat baik untuk kulit dan dalaman 

Kandungan stem cell yang tinggi dalam Qu Puteh 
mampu melindungi organ-organ dalaman badan dan menjaga 
kebersihan darah di dalam badan anda. 
Anda mampu memegang juara putih gebu dengan Qu Puteh.

Qu Puteh boleh diambil oleh pengidap resdung, 
diabetes dan darah tinggi dengan selamat. 

Insyaallah Qu Puteh boleh mengurangkan sakit lutut, 
sakit tumit dan sakit kaki. 
Cubalah.Serbuk Ajaib Qu Puteh Merupakan Formulasi 
Terkini Yang Menjadikan Anda Kelihatan Anggun, 
Menawan, Licin, Putih Dan Sudah Pastinya Anda Berkeyakinan. 

Qu Puteh hanya perlu diambil 1 Sudu kecil 
(sudu teh) Pagi Dan Malam Setiap Hari. Qu Puteh 
menjaga kecantikan luar dan dalaman anda. 

Lelaki dan perempuan bermula dari 
umur 13 tahun dan ke atas boleh mengambil Qu Puteh.


CARA PENGAMBILAN QU PUTEH: 

Ambil 1 sudu teh Qu Puteh dan campurkan dengan segelas air putih biasa. 
Kacau dan minum 2 kali sehari ketika perut kosong ( sebelum sarapan pagi dan makan malam) 

Sebaik-baiknya elakkan minum kopi dan minuman 
berkafein lain seperti teh, coke dan sebagainya. 

Amalkan banyak minum air masak untuk kesan yang 
lebih berkesan dan cepat. Bagi umat Islam bolehlah 
amalkan bismillah & berselawat ke atas nabi sebelum minum. 

Apakah bentuk Qu Puteh? Qu Puteh berbentuk 
serbuk yang mudah larut dalam air. 

Ia berperisa epal yang sedap diminum. 

Untuk menyediakannya anda boleh kacau dalam gelas atau boleh juga di shake.

Hanya bancuh serbuk Qu Puteh dengan air masak dan minum 


3 KANDUNGAN UTAMA QU PUTEH : 
Vitamin C 
Collagen 
Gluthathione Qu Puteh Dengan 6X Stem Cell 
(epal, anggur, tomato, rosell dan argan) 
dan collagen 400000mg Telah Terbukti Berkesan! 


Qu Puteh Sesuai Untuk 
Ibu Mengandung & Menyusu badan 
memberikan tenaga kpd ibu 
menambah susu badan 
menghaluskan kulit bayi dan ibu 
mengelakkan penyakit kulit bg bayi (ruam, kuning etc) 
penggunaan Qu Puteh adalah 3 bulan ke atas semasa hamil 


6 Fakta Penting Produk Qu Puteh 
Qu Puteh adalah keluaran bumiputra Islam 
Di buat oleh pengilang berstatus GMP 
Halal Dan Selamat 
Qu Puteh Tidak mengandungi Gelatin 
Selamat untuk di minum oleh ibu hamil dan menyusu 
Qu Puteh selamat dan berkesan!



Qu Puteh Menyihatkan Anda:
Qu Puteh sesuai diambil oleh lelaki & perempuan 
sekurang-kurangya berumur 13 tahun.

Qu Puteh juga sesuai untuk orang yang 
mempunyai alahan kepada makanan laut (seafood).

Qu Puteh boleh meringankan penyakit resdung

Pengidap sakit kencing manis & darah tinggi boleh mimum Qu Puteh.

Sakit kaki, sakit lutut dan tumit kaki boleh 
dilegakan dengan pengambilan Qu Puteh ini. 

Formula yang berbeza dengan produk lain yang terdapat di pasaran. 



Antaranya khasiat Qu Puteh ialah: 

Mengurangkan masalah penuaan dan memberikan kesan awet muda. 

Mempunyai kandungan anti oksidan yang amat tinggi.

Boleh mencegah berlakunya barah. 

Memusnahkan radikal bebas 

Menghalang dan mengelakkan regangan kulit dan kedutan 

Menggalakkan gigi, tulang, tisu, kulit & tulang rawan tumbuh dengan sihat.

Melindungai kulit anda dari pancaran sinar UV yang merbahaya 

Mencerah dan memutihkan kulit 

Memberi keseimbangan PH pada kulit anda. 

Membantu mencegah jerawat dan memudarkan jeragat 

Memberikan warna kulit yang serata dan 
memudarkan tompok-tompok hitam pada kulit 

Masalah rambut gugur akan dikurangkan

Menguatkan sistem imunisasi (kekebalan terhadap penyakit) 

Membuang segala toksin yang terkumpul dalam badan anda 

Menyihatkan organ dalaman kerana ia 
mempunyai kandungan protin dan vitamin yang tinggi. 

Berkhasiat untuk lelaki & wanita, wanita hamil 
dan remaja berumur 13 tahun ke atas. 
Ramai orang, lelaki dan wanita telah mencuba 
Qu Puteh dan belum mengecewakan sesiapa lagi. 

Kulit sihat & cantik dalam masa kurang dari 1 minggu sahaja!! 


SOALAN LAZIM (Q & A)
Soalan 1. Bagaimana cara penyimpanan Qu Puteh? Perlu masuk dalam peti sejuk tak? 
Jawapan: Cara penyimpanan biasa sahaja, pada suhu bilik, tak perlu peti sejuk (peti ais). 

Soalan 2. Bila tarikh luput? 
Jawapan: Qu Puteh luput selepas 2 tahun. 

Soalan 3. Bagaimana cara penggunaan Qu Puteh? 
Jawapan: Kaedah Penggunaan Qu Puteh dan Cara Amalannya
1.Ambil Qu Puteh 2 kali sehari, sekali di waktu pagi 1 atau 2 jam sebelum sarapan pagi dan sekali lagi di waktu petang 1 atau 2 jam sebelum makan malam atau minumlah sebelum tidor. 
Untuk anda beragama Islam, baca bismillah dan selawat 7 kali sebelum minum Qu Puteh.
Jika boleh elakkan minum minuman berkafein seperti kopi, teh, cola dan energy drinks. 
Cola ialah minuman yang dibuat menggunakan pewarna karamel, kafein dan pemanis yang terdiri dari gula atau sirap jagung fruktos tinggi. 
Minum lebih air masak (kalau boleh 3 liter sehari) untuk mendapat kesan yang lebih baik lagi. 
Air masak boleh membantu mengeluarkan bahan-bahan toksin dari sistem badan anda. 

Soalan 4. Berapa lama untuk lihat kesan Qu Puteh? 
Jawapan: Testimoni yang biasa kami dapat dari pelanggan-pelanggan kami ialah 5 hari. Soalan 5. Bagaimana dengan masalah jerawat? Bolehkah Qu Puteh menghilangkannya? Jawapan: Ya, Qu Puteh berkesan untuk menghilangkan jerawat dan boleh mengurangkan parut-parutnya samada parut lama dan baru. Soalan 6: Qu Puteh buatan Malaysia ke? Jawapan: Ya, Qu Puteh adalah buatan Malaysia.

Soalan 5. Bagaimana dengan masalah jerawat? Bolehkah Qu Puteh menghilangkannya? 
Jawapan: Ya, Qu Puteh berkesan untuk menghilangkan jerawat dan boleh mengurangkan parut-parutnya samada parut lama dan baru. 

Soalan 6: Qu Puteh buatan Malaysia ke? 
Jawapan: Ya, Qu Puteh adalah buatan Malaysia.

Soalan 7: Ada hadiah percuma tak kalau beli Qu Puteh? 
Jawapan: Buat masa sekarang tiada sebab Qu Puteh masih dalam tempoh promosi. Harga biasa RM268, harga promosi sekarang RM226. 

Soalan 8: Saya sedang hamil 8 bulan dan akan bersalin pada bulan depan. Saya mempunyai ketumbuhan (cyst) di luar rahim. Bersaiz 2.5cm. Bolehkah Qu Puteh membantu menghilangkan cyst tersebut? 
Jawapan: Biasanya Pamoga boleh menghilangkan cyst. 

Soalan 9: Boleh tak gunakan kedua-dua sekali Pamoga dan Qu Puteh ketika hamil? Pamoga untuk cyst dan Qu Puteh untuk kulit? 
Jawapan: Tak digalakkan ambil Pamoga ketika hamil. Qu Puteh boleh ambil tapi ambil 1 sudu teh (sudu kecil) dikacau dalam segelas air masak dan minum sekali sehari sahaja ketika perut kosong di waktu pagi atau waktu malam sebelum tidur. 

Soalan 10: Selepas bersalin bolehkah saya mengambil kedua-dua Pamoga untuk hilangkan cyst tersebut dan Qu Puteh untuk kecantikan? 
Jawapan: Seminggu atau 2 minggu selepas bersalin ambil Qu Puteh sekali sehari (1 sudu teh/sudu kecil dikacau dalam segelas air masak) pada waktu malam ketika perut kosong dan ambil Pamoga pada waktu pagi ketika perut kosong. 

Soalan 11: Bagaiman saya nak pastikan Qu Puteh memang boleh diamalkan untuk ibu menyusu sebab saya menyusu badan, saya risau susu berkurang? 
Jawapan: Qu Puteh boleh diamalkan oleh ibu menyusu badan sebab Qu Puteh hanya mengandungi stem sel dan kolagen. Qu Puteh tidak ada bahan kimia hanya vitamin. 

Soalan 12: Pasal kolagen ni, saya keliru sikit. Saya baca kat blog, Qu Puteh boleh diambil oleh orang yang alergik makanan laut (seafood) sebab Qu Puteh tiada kolagen. Jadi sebenarnya Qu Puteh ada kolagen atau tidak? 
Jawapan: Itu bermaksud Qu Puteh tidak mengan kolagen marin, tapi mempunyai kolagen pemutih gluthathione dan kolagen buah. Kolagen ada banyak jenis. 

Soalan 13: Betul tak botol kecil Qu Puteh beratnya 400g dan harga RM198? 
Jawapan: Ya, betul. 

Soalan 14: Macamana dengan masalah acne (jerawat) dan muka mudah berpeluh? 
Jawapan: Ya, Qu Puteh boleh mengatasi masalah acne dan muka mudah berpeluh kerana ia mengawal pengeluaran peluh dari liang roma. 

Soalan 15: Qu Pueh saiz 600g tahan digunakan selama 2 bulan, Saiz mini 400g tahan berapa lama? Jawapan: Qu Puteh botol 400g tahan sebulan. 

Soalan 16: Cara minum 1 sudu setiap kali, sudu teh (kecil) atau sudu besar? 
Jawapan: Sudu teh (sudu kecil). 

Soalan 17: Jika terlebih minum (lebih pengambilan) apa akan terjadi? 
Jawapan: Tiada apa-apa, cuma ia akan lebih cepat habis, tak sampai 2 bulan lah jika botol 600g. 

Soalan 18: Berapa jam sebelum atau selepas makan baru boleh minum Qu Puteh? 
Jawapan: Minum 1 - 2 jam sebelum makan semasa perut kosong. 

Soalan 19: Jika saya mengambil Qu Puteh dan kulit dah jadi putih, tiba-tiba dia stop, apa akan berlaku? 
Jawapan: Tak ada apa, hanya kulit kita kan kalau tak ada pelingung macam kulit muka la, kalau kita keluar rumah tak pakai apa-apa mesti ada effect kan? Betul tak? Macam tu jugak Qu Puteh, tak makan tak jadi apa-apa, tapi sinar uv semua tu akan buat kulit kita jadi kusam la, tak ada penjagaan. 

Soalan 20: Saya berumur 16 tahun, nak tanya, tak ada side effect bahaya untuk dalaman kan? Sebab macam be yang saya makan tu, side effect dia kecutkan rahim, takut jugak. 
Jawapan: Tak ada side effect. 

Soalan 21: Adakah produk Qu Puteh ni boleh diminum oleh wanita mengandung? Adakah memberikan kesan kepada kandungan atau lain-lain kesan? 
Jawapan: Wanita mengandung boleh minum untuk tenaga dan banyakkan susu badan. Anak akan jadi lebih putih. 3 bulan ke atas boleh minum. 

Soalan 22: Apakah nama syarikat yang mengilang Qu Puteh? 
Jawapan: Nama syarikat ialah Vida Beauty. Qu Puteh adalah anak syarikat Vida Beauty, Pamoga. 

Soalan 23: Qu Puteh dah berdaftar dengan KKM (Kementerian Kesihatan Malaysia)? 
Jawapan: Qu Puteh bukan ubat, jadi tidak perlu KKM. 

Soalan 24: Qu Puteh dah dapat tanda halal? 
Jawapan: Qu Puteh dah lulus JAKIM, ada tanda halal. Qu Puteh adalah produk buatan Malaysia dan dari bumiputera Islam.


TESTIMONI QU PUTEH ORIGINAL











100%ORIGINAL


NAK CUBA?
JOM ORDER SEKARANG...


QU PUTEH COLLAGEN DRINK

HARGA SEBENAR :
RM268(S), RM278(S/S)


HARGA KAMI :
1 JAR : 600G : RM185(S), RM190(S/S) 
- FREE POSTAGE -

Nak ORDER

SMS/WHATSAPP only (no call)
KE 0123973713

email : mybeautyeshop@gmail.com
Facebook : MyBeauty Shoppee
https://www.facebook.com/mybeautyshoppe
like page Facebook: My Beauty E-Shoppee
https://www.facebook.com/MyBEShoppee

Agent DROPSHIP boleh hubungi melalui whatsapp : 012-3973713/
email detail anda kepada kami.


QU PUTEH COLLAGEN TRIAL PACK






100%ORIGINAL


NAK CUBA?
JOM ORDER SEKARANG...


QU PUTEH COLLAGEN TRIAL PACK

HARGA SEBENAR :
RM95(S), RM105(S/S)


HARGA KAMI :
1 KOTAK X 12 SACHET : RM90(S), RM95(S/S) 
- FREE POSTAGE -

Nak ORDER

SMS/WHATSAPP only (no call)
KE 0123973713

email : mybeautyeshop@gmail.com
Facebook : MyBeauty Shoppee
https://www.facebook.com/mybeautyshoppe
like page Facebook: My Beauty E-Shoppee
https://www.facebook.com/MyBEShoppee

Agent DROPSHIP boleh hubungi melalui whatsapp : 012-3973713/
email detail anda kepada kami.



PROMOSIII
NAK KESAN LAGI HEBAT
GUNAKAN BERSAMA


QU PUTEH KOSMETIK 
SKINCARE MURAH ORIGINAL
CERAH GEBU SIHAT




QU PUTEH KOSMETIK VIDA BEAUTY

Qu Puteh Kosmetik merupakan set rawatan kecantikan 
kulit yang sarat dengan kebaikan minyak Argan 
bersama adunan minyak kelapa dan ekstrak bunga 
melati yang ternyata mampu menjadikan 
kulit wajah anda lebih cerah dan berseri.

Qu Puteh Kosmetik sesuai untuk semua jenis 
kulit yang menginginkan kulit yang bebas daripada 
cela seterusnya tampil lebih awet muda secara semulajadi.


Qu Puteh Kosmetik Dilengkapi Dengan

Qu Puteh Whitening Soap x 2 
Qu Puteh Whitening Pro 9 
Qu Puteh Whitening UV Block (SPF 25) 



KEBAIKAN QU PUTEH KOSMETIK VIDA BEAUTY 
Memelihara kejelitaan kulit 
Menjadikan tona kulit anda lebih sekata 
Membantu mencerahkan kulit wajah secara semulajadi 
Mengekalkan kelembapan kulit 
Membantu mengatasi masalah pigmentasi yang 
berpunca dari radang dan pancaran cahaya matahari 
Membantu mengatasi masalah jerawat, jeragat, 
parut, bintik-bintik hitam dan kulit kusam 
Menyingkirkan kotoran dan kesan minyak pada kulit wajah 
Membantu mengekalkan keremajaan kulit wajah 
Melindungi kulit wajah daripada kerosakan akibat sinaran radiasi UV 
Membantu mencegah proses penuaan pra-matang 
Menghaluskan kulit wajah tanpa pengelupasan 
Menyegarkan kulit wajah 




KANDUNGAN QU PUTEH KOSMETIK VIDA BEAUTY 

Minyak Kelapa: 
Minyak kelapa berupaya memelihara kehalusan 
dan kelembapan kulit yang kasar dan kering 
serta mampu mengekalkan kelembapan kulit. 
Selain itu, masalah yang berkaitan dengan 
kulit seperti kulit sensitif, jerawat mahupun 
luka dan calar pada kulit juga dapat diatasi 
seterusnya membantu menaikkan seri kulit anda. 

Bio-Sulfur (Methylsulfonylmethane): 
Sebatian organik yang boleh diperoleh daripada 
tumbuhan semulajadi ini bersifat antibakteria 
dan antiseptik mampu membasmi mikroorganisme 
seperti kulat dan bakteria bagi melindungi 
kulit daripada kerosakan. Di samping membantu 
mencegah dan merawat masalah kegatalan 
dan rosacea (tompokan merah pada kulit), 
bio-sulfur juga diyakini mampu mengurangkan 
masalah jerawat, radang, kulit berminyak, 
liang pori yang tersumbat serta tona kulit yang tidak sekata. 

Cocamidopropyl Betaine: 
Sebatian organik yang terhasil daripada minyak 
kelapa bersama bahan pengemulsi, 
dimethylaminopropylamine ini berfungsi 
sebagai agen pembuih di samping membantu 
memelihara kelembapan kulit wajah anda. 

Ethoxydiglycol: 
Sebatian ini bertindak sebagai bahan penstabil 
yang berperanan menambahkan 
kelikatan kandungan produk ini. 

Sodium Silikat: 
Sodium silikat digunakan di dalam produk 
kosmetik dan penjagaan diri bagi membantu 
menstabilkan pH atau tahap keasidan 
kandungan produk tersebut. 

EDTA:
EDTA atau asid Ethylenediaminetetraacetic 
berfungsi sebagai bahan penstabil yang membantu
menggalakkan fungsi ramuan di dalam produk ini. 

Gliserin: 
Gliserin merupakan sebatian polyol yang 
bersifat antikulat serta berupaya mengekalkan 
kelembapan kulit selain membantu mempercepatkan 
proses penyembuhan luka pada kulit, 
mengurangkan kesan lebam dan memperbaiki sel kulit. 

Minyak Pati: 
Minyak pati yang diekstrak dari sumber 
tumbuhan semulajadi ini bertindak memelihara 
kelembapan kulit di samping membantu 
menyejuk dan menyegarkan kulit anda. 

Melati (Jasmine): 
Selain sering digunakan di dalam rawatan 
aromaterapi kerana aromanya yang harum, 
bunga melati juga sarat dengan kebaikan untuk 
kecantikan kulit. Ia bersifat antiseptik serta 
berupaya memudarkan kesan parut, mengekalkan 
kelembapan kulit di samping turut berupaya 
melindungi kulit daripada kerosakan seterusnya 
membantu mencegah proses penuaan. 

Argan:
Minyak yang diesktrak dari biji buah Argan ini 
kaya dengan vitamin E dan asid lemak yang 
berupaya memperbaiki tekstur kulit, di samping 
menyerlahkan seri dan keremajaan kulit. 
Minyak Argan turut membantu mengatasi 
masalah kulit seperti jerawat, jeragat, 
kulit kusam dan berminyak, di samping 
memperbaiki tona kulit agar lebih sekata. 
Ia juga berperanan sebagai agen antioksida 
dan membantu meneutralkan radikal bebas 
sekaligus mencegah kerosakan sel dan 
menentang proses penuaan. 


CARA PENGGUNAAN QU PUTEH KOSMETIK VIDA BEAUTY 


Siang: 
Cuci wajah dengan Qu Puteh Whitening Soap. 
Urut wajah secara perlahan-lahan selama 3 minit. 
Bilas sehingga bersih. 
Sapu dan ratakan krim Qu Puteh Whitening 
UV Block pada kulit wajah. 
Disarankan untuk menggunakan Qu Puteh 
Whitening Soap 2 hingga 3 kali sehari. 


Malam: 
Cuci wajah dengan Qu Puteh Whitening Soap. 
Urut wajah secara perlahan-lahan selama 3 minit. 
Bilas sehingga bersih. 
Sapu dan ratakan krim Qu Puteh Whitening 
Pro 9 Block pada kulit wajah.