Assalamualaikum & Selamat Sejahtera...

My Beauty Shoppee

Lebih Murah, Selamat dan Berkualiti



My Beauty Shoppee berkeyakinan bahawa setiap orang berhak akan produk berkualiti dengan harga terbaik, dengan falsafah itulah kami hadir menyediakan produk-produk berkualiti dengan harga lebih rendah dari harga pasaran, istimewa untuk anda para pelanggan bijak... KAMI JAMIN...!! Buktikan sekarang juga...!!

MONEYBACK GUARANTEE...!! 100% ORIGINAL PRODUCT...


Nikmati produk-produk handalan kami, InshaAllah akan semakin bertambah...
Mempunyai lebih daripada 250 jenis produk pilihan dengan tawaran harga yang terbaik untuk anda...


Klik di sini untuk melihat daftar produk : Produk Pilihan My Beauty Shoppee

Kecewa dengan layanan kami...??? : My Beauty Shoppee Care

Ingin bergabung bersama kami...??? : Program Perkongsian My Beauty Shoppee's Group



Best Regards,

My Beauty Shoppee

Your FAVOURITE Beauty & Health ONLINE CENTRE...

owned by :
JUTA LARIS RESOURCES SA0347905-W


Wednesday, 23 March 2016

Aurawhite Beauty Collagen Terbaru

Minuman Kolagen Untuk Kecantikkan Dalaman dan Luaran

Let's Putih Uols KULIT PUTIH BERSIH BERSERI SERI
Minuman Kolagen Pencerah yang mendapat permintaan tinggi sehingga sekarang. Aurawhite Collagen kini lebih hebat dengan penambahbaik dari segi kualiti dan kandungan di dalamnya. Isi yang lebih padat.
=====================================
GET READY TO LOVE YOUR SKIN AGAIN WITH AURAWHITE STEMCELL COLLAGEN . 15X STEMCELL PREMIUM
======================================

Aurawhite Tetap Di Hati.Tidak perlu ragu-ragu HALAL JAKIM. Ratusan Ribu pengguna setia dan pencinta Minuman Kolagen Pencerah Aurawhite. Kulit semakin cerah dan tak kusam lagi Teruja kita kan. Fenomena cantik berseri bersama Aurawhite Beauty.. apa lagi jomla mencuba dan lihat sendiri hasilnya dengan wajah testimoni kami yg semakin cantik dan kekal sihat.Shake! Shake! u ollss...



Diiktiraf SUPER HEALTH BRAND ASIA PACIFIC & HEALTH AMBASSADOR ASIA PACIFIC


ANTARA KHASIAT AURAWHITE STEMCELL COLLAGEN 15X :-

+ Kesan seawal 7 hari.
+ Dengan 15x Premium Stemcell
+ Pencerahan kulit lebih pantas
+ Kulit lebih anjal dan gebu 
+ Mengaktifkan penghasilan kolagen
+ Anti Penuaan
+ Meningkatkan sistem imunisasi tubuh badan
+ Mengatasi masalah kulit seperti jerawat, pigmentasi & melasma.
+ Mengurangkan kedutan & garis halus pada wajah.
+ 60% kulit lebih lembap
+ Membantu masalah kulit
+ Mengatasi masalah keguguran rambut 
+ Mengurangkan parut & tompok hitam
+ Mengurangkan cellulite
+ Mengurangkan rekahan pada tumit
+ Mengurangkan stretchmark
+ Melembapkan bibir yang kering
+ Detoxifikasi toksin dalam badan
+ Atasi masalah sakit sendi
+ Menguatkan tulang
+ Menurunkan kadar kolestrol
+ Memberi tenaga & meningkatkan stamina
+ Meningkat pegeluran susu ibu
+ Sesuai untuk lelaki dan wanita

Packaging terbaru Aurawhite Stemcell adalah Aurawhite Collagen SC+ dengan peningkatan dari segi formulasinya/collagenya. 
Jom kenal packaging baru Aurawhite..jangan risau packaging yg lama masih lagi terjual dipasaran dan ia adalah original dr keluaran Aurawhite....so anda jangan risau kerana produknya masih yg sama cuma perbezaan pada packaging sahaja dan pastikan pada botol mempunyai sticker hologram berwarna pink dan sticker QR code
CARA PENGAMBILAN AURAWHITE:-

1) Masukkan 2 scoop ke dalam shaker dan goncang.

2) Bancuh menggunakan air mineral /air bersih biasa.. Tidak digalakkan menggunakan air panas kerana dikhuatiri zat-zat aktif akan mati dan hilang

3) Jauhi minum / makan dari sumber yang mengandungi kafein seperti kopi, teh dan sebagainya kerana kajian menunjukkan kafein mampu menghilangkan zat aktif dan tidak baik untuk kecantikan kulit.

4) WAJIB minum air masak / mineral /air bersih sekurang-kurangnya 3-5 liter sehari untuk kadar serapan yang cepat dan kesan yang pantas.

5) Cara yang sesuai untuk pengambilan AURA WHITE adalah semasa perut kosong. Di sarankan ambil pada waktu pagi (2 jam sebelum sarapan) dan malam sebelum tidur (2 jam selepas makan malam)

Sesuai Untuk Pregnant Mommy jugak tau..
Insyaallah kulit gebu-gebus itu dapat kat baby yang bakal lahir juga


Ibu-ibu menyusu juga boleh minum, Aura White ni takde kandungan yang merbahayakan, 100 % semulajadi & selamat ,tiada tambahan gula,bahan pengawet,pewarna atau perisa tiruan. Bebas hormon,steroid dan bahan kimia oleh SGS.. Ianya selamat.

Q & A AURAWHITE BEAUTY

Q:- Saya nak tanya..kalau saya amalkan minum green tea setelah saya minum AuraWhite GlutaCollagen ade kesan smpingan tak??? 

A:- tiada masalah, boleh amalkan sekali, jarakkan masa pengambilan dalam masa setengah jam

Dapatkan Nutrisi Hebat Dari 3 Variasi Aurawhite Collagen Di Pasaran Sekarang !


Beberapa Persoalan yang Sering Ditanya Pengguna: 


a). 1 jar tu brapa gram? Tulis 500gm, tp kenapa isi ia 400,000mg? 
- Sebab ia termasuk berat jar/bekas ia.. isi kandungan memang 400gm=400,000mg 


b). 1 jar tahan brapa lama? 
- Bergantung cara pengambilan. Jika sekali sehari, tahan 2 bulan. Tapi permulaan amal, di sarankan minum lah 2 kali sehari, pagi dan malam. Jadi ia tahan untuk sebulan.. Nak kesan bagus dan cepat kan, jadi minum banyak2 sikit..hehe.. (air bersih juga minum secukup nya ye..) 


c). Rasa ia macam mana ye? 
- Rasa manis-manis buah asli.campuran lemon roselle..:) sedap.. kena cuba sendiri, baru tau..sekali cuba mesti nak minum lagi 


d). Jar tu plastik ke tin? Kang berkarat lak, bahaya tu.. 
- Bekas plastik yang cantik, macam tupperware.. Dah habis isi nanti boleh gantikan dengan biskut..hehe.. :-) 


e). Alahan seafood/resdung boleh ambil? 
- Boleh. Kolagen ia dari sumber akuatik - ikan talapia, tiada unsur marin. Bahan2 lain dari ekstrak buah juga sarang burung.. sangat bagus untuk kesihatan dalaman selain untuk mencantikkan kulit.. 


f). Jika ada penyakit kronik seperti darah tinggi, kencing manis atau jantung boleh minum ke? 
- Aura white selamat untuk semua. Ia minuman bernutrisi bebas gula dan pengawet. Jika makan ubat, jarakkan masa pengambilan. Jika bimbang berlakunya tindakbalas yang teruk, cuba minum dengan dos yang sedikit dulu, setengah scoop.. 


g). Berapa lama nak nampak halus, cerah, gebu ni? 
- Jika konsisten 2 kali sehari, jaga pemakanan dan badan sihat, tentunya kesan terserlah pada kulit dalam tempoh 2 minggu sahaja!!

h) . Apa beza AURAWHITE COLLAGEN SC+ vs AURAWHITE COLLAGEN PLUS+ 

Aurawhite collagen sc+ telah diformulasikan dengan 15x kesan berganda berbanding aurawhite collagen Plus+. 


i) APA BEZA AURAWHITE GOLD DENGAN AURAWHITE YANG LAIN :- 
Beza hanya dari segi rasa/flavour. Yang terbaru rasa Anggur.. 

KINI ADA 4 Pilihan Untuk Anda:- 
1. AURAWHITE COLLAGEN SC+15X Stemcell 
2. AURAWHITE COLLAGEN PLUS 5X Stemcell 
3. AURAWHITE CHOCOLATE SHAKE 5X Stemcell 
4. AURAWHITE GOLD TRIPEPTIDE COLLAGEN 5X Stemcell (New Flavor Juicy Grape 


**kandungan collagen stemcell 15x lagi tinggi berbanding collagen gold ,collagen plus dan bubbly
Collagen sc+ ialah collagen premium...
sesuai untuk wanita yang berusia 21 tahun ke atas 
sesuai untuk anti penuaan dan untuk consumer yang inginkan kesan yang cepat..

TESTIMONI AURAWHITE COLLAGEN :-


Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers





=pengambilan seawal 21 tahun=


100%ORIGINAL

NAK CUBA?
JOM ORDER SEKARANG...


AURAWHITE STEMCELL @ AURAWHITE COLLAGEN SC+


HARGA SEBENAR :
RM180(S), RM190(S/S)


HARGA KAMI :
1 JAR : RM170(S), RM175(S/S) 
2 JAR : RM335(S), RM340(S/S) 
- FREE POSTAGE -

★★HARGA BORONG★★
5 X RM151
10 X RM147
(HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE)

Nak ORDER

SMS/WHATSAPP only (no call)
KE 0123973713

email : mybeautyeshop@gmail.com
Facebook : MyBeauty Shoppee
https://www.facebook.com/mybeautyshoppe
like page Facebook: My Beauty E-Shoppee
https://www.facebook.com/MyBEShoppee

Agent DROPSHIP boleh hubungi melalui whatsapp : 012-3973713/
email detail anda kepada kami.

=pengambilan seawal 16 tahun=


100%ORIGINAL


NAK CUBA?
JOM ORDER SEKARANG...


AURAWHITE BERRY @ AURAWHITE COLLAGEN PLUS+


HARGA SEBENAR :
RM150(S), RM160(S/S)


HARGA KAMI :
1 JAR : RM105(S), RM110(S/S) 
2 JAR : RM200(S), RM205(S/S) 
- FREE POSTAGE -

★★HARGA BORONG★★
5 X RM91
10 X RM87.50
(HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE)

Nak ORDER

SMS/WHATSAPP only (no call)
KE 0123973713

email : mybeautyeshop@gmail.com
Facebook : MyBeauty Shoppee
https://www.facebook.com/mybeautyshoppe
like page Facebook: My Beauty E-Shoppee
https://www.facebook.com/MyBEShoppee

Agent DROPSHIP boleh hubungi melalui whatsapp : 012-3973713/
email detail anda kepada kami.


=pengambilan seawal 16 tahun=


100%ORIGINAL


NAK CUBA?
JOM ORDER SEKARANG...


AURAWHITE CHOCOLATE INDULGENCE


HARGA SEBENAR :
RM150(S), RM160(S/S)


HARGA KAMI :
1 JAR : RM115(S), RM120(S/S) 
2 JAR : RM220(S), RM225(S/S) 
- FREE POSTAGE -

★★HARGA BORONG★★
5 X RM99
10 X RM96
(HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE)

Nak ORDER

SMS/WHATSAPP only (no call)
KE 0123973713

email : mybeautyeshop@gmail.com
Facebook : MyBeauty Shoppee
https://www.facebook.com/mybeautyshoppe
like page Facebook: My Beauty E-Shoppee
https://www.facebook.com/MyBEShoppee

Agent DROPSHIP boleh hubungi melalui whatsapp : 012-3973713/
email detail anda kepada kami.



TERBARU..
=pengambilan seawal 16 tahun=


100%ORIGINAL


NAK CUBA?
JOM ORDER SEKARANG...


AURAWHITE GOLD COLLAGEN


HARGA SEBENAR :
RM160(S), RM170(S/S)


HARGA KAMI :
1 JAR : RM125(S), RM135(S/S) 
2 JAR : RM245(S), RM255(S/S) 
- FREE POSTAGE -

PROMOSI PERCUMA GOLD SOAP - yang dapat merawat kulit wajah yang bernilai RM50

★★HARGA BORONG★★
5 X RM112
10 X RM108
(HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE)

Nak ORDER

SMS/WHATSAPP only (no call)
KE 0123973713

email : mybeautyeshop@gmail.com
Facebook : MyBeauty Shoppee
https://www.facebook.com/mybeautyshoppe
like page Facebook: My Beauty E-Shoppee
https://www.facebook.com/MyBEShoppee

Agent DROPSHIP boleh hubungi melalui whatsapp : 012-3973713/
email detail anda kepada kami.


NAK TAHU ORI KE TAK?
scan barcode pada hologram




.