Assalamualaikum & Selamat Sejahtera...

My Beauty Shoppee

Lebih Murah, Selamat dan Berkualiti



My Beauty Shoppee berkeyakinan bahawa setiap orang berhak akan produk berkualiti dengan harga terbaik, dengan falsafah itulah kami hadir menyediakan produk-produk berkualiti dengan harga lebih rendah dari harga pasaran, istimewa untuk anda para pelanggan bijak... KAMI JAMIN...!! Buktikan sekarang juga...!!

MONEYBACK GUARANTEE...!! 100% ORIGINAL PRODUCT...


Nikmati produk-produk handalan kami, InshaAllah akan semakin bertambah...
Mempunyai lebih daripada 250 jenis produk pilihan dengan tawaran harga yang terbaik untuk anda...


Klik di sini untuk melihat daftar produk : Produk Pilihan My Beauty Shoppee

Kecewa dengan layanan kami...??? : My Beauty Shoppee Care

Ingin bergabung bersama kami...??? : Program Perkongsian My Beauty Shoppee's Group



Best Regards,

My Beauty Shoppee

Your FAVOURITE Beauty & Health ONLINE CENTRE...

owned by :
JUTA LARIS RESOURCES SA0347905-W


Assalamualaikum/ Good Morning!
.
We are REBRANDING our NAME with same company and more to LOVE!
Let's CELEBRATE with us! Every purchase value RM200 and above from our 1ST 100 CUSTOMERS WILL GET A MYSTERY GIFT WORTH RM139.90. Queue start from 1st Ramadan onwards!
.
#HappyShoppingWithUs
#HappyFasting
#Salam2Ramadan
#VeLariz
#MyBeautyShoppee


Monday, 2 April 2012

PELIK TAPI BENAR : Sepotong Kaki Ditemui Dalam Kepala Seorang Bayi



Pasti korang terkejutkan dengan berita pelik ini. Sebenarnya berita ini sudah lama berlaku tapi hanya kita sahaja yang baru tahu. Kejadian ini berlaku pada tahun 2009 di Amerika Syarikat. Mengikut berita doktor pakar bedah tersebut terkejut bila terlihat sebentuk kaki berada di dalam otak bayi yang baru berumur 3 tahun itu dan kemudian doktor itu berjaya mengeluarkan kaki yang hampir sempurna dengan lima jarinya sekali kelihatan.





Bukan itu sahaja, selepas itu doktor itu telah menemui sebentuk tubuh, tangan dan peha yang hampir sempurna, kenyataan ini di katakan telah melahirkan bayi kembar tapi yang peliknya dari otak. Walaupun keanehan yang di hadapi oleh bayi itu cukup menyedihkan tapi kesihatannya di laporkan setabil seperti bayi-bayi yang lain.

Doktor pakar yang sudah beberapa tahun berpengalaman sebagai pembedah mengatakan fenomena kejadian ini adalah yang pertama kali dia temui dan juga pertama kali terjadi di dunia. Kes ini dikata kes fetus ke fetus. Itu lah kekuasaan tuhan. Mungkin itu satu cubaan dariNya.


JOM kita terjah ke entri-entri lain yang berkaitan, sila kilik pada pilihan yang disenaraikan khas untuk anda di bawah ini :

..