Assalamualaikum & Selamat Sejahtera...

My Beauty Shoppee

Lebih Murah, Selamat dan Berkualiti



My Beauty Shoppee berkeyakinan bahawa setiap orang berhak akan produk berkualiti dengan harga terbaik, dengan falsafah itulah kami hadir menyediakan produk-produk berkualiti dengan harga lebih rendah dari harga pasaran, istimewa untuk anda para pelanggan bijak... KAMI JAMIN...!! Buktikan sekarang juga...!!

MONEYBACK GUARANTEE...!! 100% ORIGINAL PRODUCT...


Nikmati produk-produk handalan kami, InshaAllah akan semakin bertambah...
Mempunyai lebih daripada 250 jenis produk pilihan dengan tawaran harga yang terbaik untuk anda...


Klik di sini untuk melihat daftar produk : Produk Pilihan My Beauty Shoppee

Kecewa dengan layanan kami...??? : My Beauty Shoppee Care

Ingin bergabung bersama kami...??? : Program Perkongsian My Beauty Shoppee's Group



Best Regards,

My Beauty Shoppee

Your FAVOURITE Beauty & Health ONLINE CENTRE...

owned by :
JUTA LARIS RESOURCES SA0347905-W


Tuesday, 3 April 2012

CANGGIH : Ciuman Juga Boleh Dikirim ~ Cekidauutttt!!!


Sesuai untuk pasangan yg tinggal berasingan dan jauh. Opsss... untuk yangg dah kawin je k! yang belum kawin jgn nak gatal2... 




Satu gadjet untuk mengirim ciuman telah di reka oleh Hooman Samani yang membolehkan seseorang tu mengirim ciuman walaupun pada jarak jauh.

Team dari National University of Singapore menggelarkan gadget ini sebagai ‘Kissenger’. Gadget ini berupa bibir berbentuk khinzir atau lembu yang comel yang bersambung ke komputer melalui kabel USB sambil melakukan Skype dengan pasangan di seluruh dunia. *Huhu... comel la sangat kan...??? Haishhhh...

Cara menggunakannya mudah, pasangan mesti ada kedua2 gadjet ni... ketika skype atau chating video dan pasangan itu kena cium di gadget tu serentak dan rasanya di katakan sama dengan ciuman yg betul.




“Ciuman merupakan cara komunikasi penting bagi manusia,” katanya seperti dipetik sumber HuffPost.

Hahaha... Agak2 apa rasanya…??? Hepppp... pasangan yang dah berkahwin je boleh beli gadjet ni taww…!!! 

ni videonya…






..