merupakan reseller pelbagai produk Kecantikan dan Kesihatan,
beroperasi secara ONLINE sepenuhnya.

For any enquiry, please SMS/ WHATSAPP
+6012 397 3713
(STRICTLY NO CALL)

Mobile Shopping with Online Banking!
πŸ’– ShopeeMY / VeLariz
πŸ’– Instagram / VeLarizGroup
πŸ’– Facebook / Velariz


owned by :
JUTA LARIS RESOURCES SA0347905-W

=======================


Assalamualaikum/ Good Morning!
.
We are REBRANDING our NAME with same company and more to LOVE!
Let's CELEBRATE with us! Every purchase value RM200 and above from our 1ST 100 CUSTOMERS
WILL GET A MYSTERY GIFT WORTH RM139.90.
Queue start from 1st Ramadan onwards!
.
#HappyShoppingWithUs
#HappyFasting
#Salam2Ramadan
#VeLariz
#MyBeautyShoppee



Tuesday, 3 April 2012

CANGGIH : Ciuman Juga Boleh Dikirim ~ Cekidauutttt!!!


Sesuai untuk pasangan yg tinggal berasingan dan jauh. Opsss... untuk yangg dah kawin je k! yang belum kawin jgn nak gatal2... 




Satu gadjet untuk mengirim ciuman telah di reka oleh Hooman Samani yang membolehkan seseorang tu mengirim ciuman walaupun pada jarak jauh.

Team dari National University of Singapore menggelarkan gadget ini sebagai ‘Kissenger’. Gadget ini berupa bibir berbentuk khinzir atau lembu yang comel yang bersambung ke komputer melalui kabel USB sambil melakukan Skype dengan pasangan di seluruh dunia. *Huhu... comel la sangat kan...??? Haishhhh...

Cara menggunakannya mudah, pasangan mesti ada kedua2 gadjet ni... ketika skype atau chating video dan pasangan itu kena cium di gadget tu serentak dan rasanya di katakan sama dengan ciuman yg betul.




“Ciuman merupakan cara komunikasi penting bagi manusia,” katanya seperti dipetik sumber HuffPost.

Hahaha... Agak2 apa rasanya…??? Hepppp... pasangan yang dah berkahwin je boleh beli gadjet ni taww…!!! 

ni videonya…






..