Assalamualaikum & Selamat Sejahtera...

My Beauty Shoppee

Lebih Murah, Selamat dan Berkualiti



My Beauty Shoppee berkeyakinan bahawa setiap orang berhak akan produk berkualiti dengan harga terbaik, dengan falsafah itulah kami hadir menyediakan produk-produk berkualiti dengan harga lebih rendah dari harga pasaran, istimewa untuk anda para pelanggan bijak... KAMI JAMIN...!! Buktikan sekarang juga...!!

MONEYBACK GUARANTEE...!! 100% ORIGINAL PRODUCT...


Nikmati produk-produk handalan kami, InshaAllah akan semakin bertambah...
Mempunyai lebih daripada 250 jenis produk pilihan dengan tawaran harga yang terbaik untuk anda...


Klik di sini untuk melihat daftar produk : Produk Pilihan My Beauty Shoppee

Kecewa dengan layanan kami...??? : My Beauty Shoppee Care

Ingin bergabung bersama kami...??? : Program Perkongsian My Beauty Shoppee's Group



Best Regards,

My Beauty Shoppee

Your FAVOURITE Beauty & Health ONLINE CENTRE...

owned by :
JUTA LARIS RESOURCES SA0347905-W


Friday, 13 April 2012

MUST TRY : Apam 100 Plus











Super soft Apam... Anda pernah rasa Apam 100 Plus..?? Hihihi... i did it yesterday! But the top did not split up as it supposed to be... May be sebab tuang sket sangat dalam cup tu!  Kalau anda rajin nak cuba pun boleh... And make sure you spoon the mixture into prepared cups, ALMOST FULL!! Kalau tak nnt jadilah macam apam yang kat atas tuh! Hahaha... The Recipe from Mamafami, cuba tengok Apam 100 Plus Mamafami, cantik kan...??

 
Apam 100 Plus Mamafami


Recipe is retyped:


(Makes 20 cups)
INGREDIENTS:
3 eggs
200 g flour
230 g sugar
1 teaspoon ovalette
150 ml 100plus
Pink food coloring
Vanilla essence


METHOD: 
1. Beat eggs, sugar , vanilla essence and ovalette on high speed till fluffy.

2. Add in flour and continue beating till thick.
3. Pour in 100 plus and mix well.
4. Divide the mixture into two and add a bit of pink color into one part and leave the other plain.
5. Spoon the mixture into prepared cups, almost full.
6. Steam for 15 minutes.

Gud Luck! Have a GREAT Friday everyone..!!!

JOM kita terjah ke entri-entri lain yang berkaitan, sila kilik pada pilihan yang disenaraikan khas untuk anda di bawah ini :

..