Assalamualaikum & Selamat Sejahtera...

My Beauty Shoppee

Lebih Murah, Selamat dan BerkualitiMy Beauty Shoppee berkeyakinan bahawa setiap orang berhak akan produk berkualiti dengan harga terbaik, dengan falsafah itulah kami hadir menyediakan produk-produk berkualiti dengan harga lebih rendah dari harga pasaran, istimewa untuk anda para pelanggan bijak... KAMI JAMIN...!! Buktikan sekarang juga...!!

MONEYBACK GUARANTEE...!! 100% ORIGINAL PRODUCT...


Nikmati produk-produk handalan kami, InshaAllah akan semakin bertambah...
Mempunyai lebih daripada 250 jenis produk pilihan dengan tawaran harga yang terbaik untuk anda...


Klik di sini untuk melihat daftar produk : Produk Pilihan My Beauty Shoppee

Kecewa dengan layanan kami...??? : My Beauty Shoppee Care

Ingin bergabung bersama kami...??? : Program Perkongsian My Beauty Shoppee's GroupBest Regards,

My Beauty Shoppee

Your FAVOURITE Beauty & Health ONLINE CENTRE...

owned by :
JUTA LARIS RESOURCES SA0347905-W


Assalamualaikum/ Good Morning!
.
We are REBRANDING our NAME with same company and more to LOVE!
Let's CELEBRATE with us! Every purchase value RM200 and above from our 1ST 100 CUSTOMERS WILL GET A MYSTERY GIFT WORTH RM139.90. Queue start from 1st Ramadan onwards!
.
#HappyShoppingWithUs
#HappyFasting
#Salam2Ramadan
#VeLariz
#MyBeautyShoppee


Wednesday, 4 April 2012

VIDEO : Ular ‘Hamil’ Digilis, Anak BerteraburPernahkah anda melihat ular sawa yang sedang ‘hamil’ dan isi-isi perutnya terburai keluar?


Jom kita lihat rakaman video seekor ular sawa yang besar dilgilis sebuah kenderaan di jalan raya hingga mati. Lokasi kejadian pelanggaran haiwan ini tidak dapat dipastikan.Tragisnya, telur-telur yang berisi janin ular dalam ‘kandungan’ ular sawa itu berterabur keluar hingga bersepah di jalan raya!Ungkapan yang paling tepat untuk ular yang ‘hamil’ adalah Ovovivivar dan bukanlah beranak seperti haiwan-haiwan yang lain tetapi bertelur.Ular berkembang membiak dengan bertelur di mana jumlah telurnya boleh menjadi sebutir, puluhan malah ribuan.Ular akan meletakkan telurnya di lubang-lubang tanah, gua, lubang kayu lapuk atau pun di bawah timbunan daun-daun kering.P/S : Nak tengok ular yang lebih besar lagi daripada ini ditemui di Malaysia...?? JOM klik di sini...JOM kita terjah ke entri-entri lain yang berkaitan, sila kilik pada pilihan yang disenaraikan khas untuk anda di bawah ini :


..