Assalamualaikum & Selamat Sejahtera...

My Beauty Shoppee

Lebih Murah, Selamat dan BerkualitiMy Beauty Shoppee berkeyakinan bahawa setiap orang berhak akan produk berkualiti dengan harga terbaik, dengan falsafah itulah kami hadir menyediakan produk-produk berkualiti dengan harga lebih rendah dari harga pasaran, istimewa untuk anda para pelanggan bijak... KAMI JAMIN...!! Buktikan sekarang juga...!!

MONEYBACK GUARANTEE...!! 100% ORIGINAL PRODUCT...


Nikmati produk-produk handalan kami, InshaAllah akan semakin bertambah...
Mempunyai lebih daripada 250 jenis produk pilihan dengan tawaran harga yang terbaik untuk anda...


Klik di sini untuk melihat daftar produk : Produk Pilihan My Beauty Shoppee

Kecewa dengan layanan kami...??? : My Beauty Shoppee Care

Ingin bergabung bersama kami...??? : Program Perkongsian My Beauty Shoppee's GroupBest Regards,

My Beauty Shoppee

Your FAVOURITE Beauty & Health ONLINE CENTRE...

owned by :
JUTA LARIS RESOURCES SA0347905-W


Assalamualaikum/ Good Morning!
.
We are REBRANDING our NAME with same company and more to LOVE!
Let's CELEBRATE with us! Every purchase value RM200 and above from our 1ST 100 CUSTOMERS WILL GET A MYSTERY GIFT WORTH RM139.90. Queue start from 1st Ramadan onwards!
.
#HappyShoppingWithUs
#HappyFasting
#Salam2Ramadan
#VeLariz
#MyBeautyShoppee


Monday, 2 April 2012

KISAH BENAR : Ditikam tapi Masih Hidup
Cerita tikam dan masih hidup memang banyak sekali. Terutama melibatkan hero Bollywood dan Hollywood. Tapi di dalam real life pun memang ada. Semuanya kerana pantang ajal sebelum maut. Adakalanya kerana tikaman itu tidak mengenai organ yang penting. Tapi still ngeri gile kan?

Berikut beberapa kisah dan contoh kisah ditikam dan masih hidup

Zhang Bing 15 tahun merupakan seorang pelajar. Pada satu hari beberapa orang kawannya datang ke rumah dan salah seorang dari mereka membawa pedang. Menurut Zhang, dia sendiri tidak tahu bagaimana pedang itu boleh terbang menembusi kepalanya. Yang pasti, dia merasa sedikit pedih...Julia Popova 22 tahun tidak menyedari dia telah ditikam oleh peragutnya. Yang dia tahu bila dia hendak menanggalkan baju dia terasa ada sesuatu tersangkut di belakangnya. Pisau betul betul menembusi diantara bahagian lehernya.Mark Makarenkov yang baru sahaja bergaduh besar dengan kekasihnya mengambil keputusan untuk membunuh dirinya sendiri. Dengan menggunakan gunting... sayangnya, dia tidak mati malah dia terlalu sakit untuk menanggalkan semula gunting.
Perghh... ngeri gila semua nehJOM kita terjah ke entri-entri lain yang berkaitan, sila kilik pada pilihan yang disenaraikan khas untuk anda di bawah ini :