Assalamualaikum & Selamat Sejahtera...

My Beauty Shoppee

Lebih Murah, Selamat dan BerkualitiMy Beauty Shoppee berkeyakinan bahawa setiap orang berhak akan produk berkualiti dengan harga terbaik, dengan falsafah itulah kami hadir menyediakan produk-produk berkualiti dengan harga lebih rendah dari harga pasaran, istimewa untuk anda para pelanggan bijak... KAMI JAMIN...!! Buktikan sekarang juga...!!

MONEYBACK GUARANTEE...!! 100% ORIGINAL PRODUCT...


Nikmati produk-produk handalan kami, InshaAllah akan semakin bertambah...
Mempunyai lebih daripada 250 jenis produk pilihan dengan tawaran harga yang terbaik untuk anda...


Klik di sini untuk melihat daftar produk : Produk Pilihan My Beauty Shoppee

Kecewa dengan layanan kami...??? : My Beauty Shoppee Care

Ingin bergabung bersama kami...??? : Program Perkongsian My Beauty Shoppee's GroupBest Regards,

My Beauty Shoppee

Your FAVOURITE Beauty & Health ONLINE CENTRE...

owned by :
JUTA LARIS RESOURCES SA0347905-W


Assalamualaikum/ Good Morning!
.
We are REBRANDING our NAME with same company and more to LOVE!
Let's CELEBRATE with us! Every purchase value RM200 and above from our 1ST 100 CUSTOMERS WILL GET A MYSTERY GIFT WORTH RM139.90. Queue start from 1st Ramadan onwards!
.
#HappyShoppingWithUs
#HappyFasting
#Salam2Ramadan
#VeLariz
#MyBeautyShoppee


Tuesday, 3 April 2012

KISAH BENAR : Doktor Bedah Diri Sendiri

Biasanya seorang doktor membedah pesakit. Tapi lain halnya dengan Doktor Leonid Rogozov, yang berasal dari Russia ini melakukan pembedahan pada dirinya sendiri.


Pada bulan April 1961, ketika bertugas di Artartika dalam ekspedisi Antartika Soviet .Waktu itu dia merasakan sakit di perut kanan bawah dan demam. Dia pun mendiagnosa dirinya sendiri yang ternyata menderita sakit usus. Hari berikutnya dia merasa putus asa dan kesempatan untuk memanggil pesawat tidak ada. Saat itu dia adalah satu-satunya doktor di stesen Novolazarevskaya, pada malam hari. Dia pun melakukan pembedahan pada dirinya sendiri. Dia dibantu oleh seorang kerani mesin dan seorang ahli meteorologi di stesen itu. Mereka berdua membantunya memberikan instrumen medik dan memegang cermin kecil di perutnya.Dia melakukan pembiusan lokal dengan solusi novocaine dan membuat sayatan 12cm di perut kanan dengan pisau bedah. Operasi tersebut berlangsung hingga 1 jam dan 45 minit.


Dengan tindakan nekadnya itu, Doktor Leonid Rogosov menjadi terkenal kerana berhasil mengoperasi dirinya sendiri dan kembali sihat.


JOM kita terjah ke entri-entri lain yang berkaitan, sila kilik pada pilihan yang disenaraikan khas untuk anda di bawah ini :
..