Assalamualaikum & Selamat Sejahtera...

My Beauty Shoppee

Lebih Murah, Selamat dan Berkualiti



My Beauty Shoppee berkeyakinan bahawa setiap orang berhak akan produk berkualiti dengan harga terbaik, dengan falsafah itulah kami hadir menyediakan produk-produk berkualiti dengan harga lebih rendah dari harga pasaran, istimewa untuk anda para pelanggan bijak... KAMI JAMIN...!! Buktikan sekarang juga...!!

MONEYBACK GUARANTEE...!! 100% ORIGINAL PRODUCT...


Nikmati produk-produk handalan kami, InshaAllah akan semakin bertambah...
Mempunyai lebih daripada 250 jenis produk pilihan dengan tawaran harga yang terbaik untuk anda...


Klik di sini untuk melihat daftar produk : Produk Pilihan My Beauty Shoppee

Kecewa dengan layanan kami...??? : My Beauty Shoppee Care

Ingin bergabung bersama kami...??? : Program Perkongsian My Beauty Shoppee's Group



Best Regards,

My Beauty Shoppee

Your FAVOURITE Beauty & Health ONLINE CENTRE...

owned by :
JUTA LARIS RESOURCES SA0347905-W


Saturday, 24 March 2012

NGERI : Proses Buang Lemak...!!!




Lepas ni kalau orang kata kenapa penyakit obesiti atau kegemukkan tu bahaya, aku rasa aku dah ada jawapannya... Itu la ubatnya kalau dah ketagih makan melampau (ni bukan makan dah ni, ini dah mentekedarah namanya), dah sakit baru beringat nak buang segala lemak yang ada, kalau tak, dok makan la selagi ada... Haishhh, macam-macam hal =,='


Kan elok kalau time makan tu diselang-selikan dengan makan benda-benda yang seimbang, ini dok telan benda yang bukan-bukan je, memang cari penyakit nama dia... Tak pasal-pasal kena buat operation macam abang kat bawah ni... Kan bagus kalau duit untuk buat operation tu kita simpan elok-elok untuk masa akan datang... Lagi berfaedah rasanya... Bagi korang yang tak sedar-sedar lagi tu, korang layan je la gambar kat bawah ni... Cekidaauutt~~












Apa yang doktor tu pegang baru lemak yang ada kat bawah perut, yang kat dalam perut entah macam mana punya besar pun tak tahu laa... Banyak lagi kerja-kerja membuang lemak yang nak kena buat ni... Kalau tak nak rasa badan korang macam "kereta yang sedang dibaiki di bengkel", baik la jaga pemakanan dari sekarang... Peace yoo~~


p/s: mencegah lebih baik daripada merawat... pat2 p tgk cermin kalau rasa-rasa perlu repair, lepas neh start makan sayur-sayuran yer...


JOM kita terjah ke entri-entri lain yang berkaitan, sila kilik pada pilihan yang disenaraikan khas untuk anda di bawah ini :