Assalamualaikum & Selamat Sejahtera...

My Beauty Shoppee

Lebih Murah, Selamat dan BerkualitiMy Beauty Shoppee berkeyakinan bahawa setiap orang berhak akan produk berkualiti dengan harga terbaik, dengan falsafah itulah kami hadir menyediakan produk-produk berkualiti dengan harga lebih rendah dari harga pasaran, istimewa untuk anda para pelanggan bijak... KAMI JAMIN...!! Buktikan sekarang juga...!!

MONEYBACK GUARANTEE...!! 100% ORIGINAL PRODUCT...


Nikmati produk-produk handalan kami, InshaAllah akan semakin bertambah...
Mempunyai lebih daripada 250 jenis produk pilihan dengan tawaran harga yang terbaik untuk anda...


Klik di sini untuk melihat daftar produk : Produk Pilihan My Beauty Shoppee

Kecewa dengan layanan kami...??? : My Beauty Shoppee Care

Ingin bergabung bersama kami...??? : Program Perkongsian My Beauty Shoppee's GroupBest Regards,

My Beauty Shoppee

Your FAVOURITE Beauty & Health ONLINE CENTRE...

owned by :
JUTA LARIS RESOURCES SA0347905-W


Assalamualaikum/ Good Morning!
.
We are REBRANDING our NAME with same company and more to LOVE!
Let's CELEBRATE with us! Every purchase value RM200 and above from our 1ST 100 CUSTOMERS WILL GET A MYSTERY GIFT WORTH RM139.90. Queue start from 1st Ramadan onwards!
.
#HappyShoppingWithUs
#HappyFasting
#Salam2Ramadan
#VeLariz
#MyBeautyShoppee


Thursday, 19 January 2012

WAJIB TONTON : Malam Pertama Bertukar Mimpi Ngeri (18SX)

Adam (bukan nama sebenar) merupakan seorang jurutera di salah-sebuah kilang yang terletak di Ibu Kota tahanair. Beliau kini sedang syok di lamun cinta dengan salah-seorang gadis jelita bernama Maya (bukan nama sebenar) yang bekerja di salah-sebuah jabatan sektor kerajaan di Utara tanahair.

Apa yang menariknya mereka ini sudahpun bertunang dan bakal mendirikan rumahtangga 3 bulan lagi. Ya, mereka akan berkahwin tidak lama lagi.

Dalam tempoh 3 bulan tersebut, Adam seperti biasa sibuk dengan tugasan hariannya di kilang. Disamping itu juga, Adam bersama tunangnya sedang sibuk bertungkus-lumus membuat perancangan dan persiapan bagi menempuh hari bahagia mereka.

Pejam-celik, pejam-celik, 2 setengah bulan sudah berlalu…

Segala persiapan sudah hampir selesai, hal-hal berkaitan kenduri kahwin, khemah, hantaran, kad-kad jemputan, mak andam, upah photograpaher. Malah Kursus Pra-perkahwinan pun dah selesai mereka hadiri. Semua dah settle.

Sehinggalah tiba masanya, Adam berasa berdebar-debar dan rungsing. Perkara yang bermain-main difikiran Adam ialah soal Malam Pertama… yg akan di laluinya sebentar sahaja lagi..

Saksikanlah kesudahannya..TAMAT

..