merupakan reseller pelbagai produk Kecantikan dan Kesihatan,
beroperasi secara ONLINE sepenuhnya.

For any enquiry, please SMS/ WHATSAPP
+6012 397 3713
(STRICTLY NO CALL)

Mobile Shopping with Online Banking!
πŸ’– ShopeeMY / VeLariz
πŸ’– Instagram / VeLarizGroup
πŸ’– Facebook / Velariz


owned by :
JUTA LARIS RESOURCES SA0347905-W

=======================


Assalamualaikum/ Good Morning!
.
We are REBRANDING our NAME with same company and more to LOVE!
Let's CELEBRATE with us! Every purchase value RM200 and above from our 1ST 100 CUSTOMERS
WILL GET A MYSTERY GIFT WORTH RM139.90.
Queue start from 1st Ramadan onwards!
.
#HappyShoppingWithUs
#HappyFasting
#Salam2Ramadan
#VeLariz
#MyBeautyShoppee



Thursday, 19 January 2012

Apa yang nak diselindungkan lagi tuh...??? Adeeehhh...


Anda suka berselindung...??? Berselindung disebalik itu dan ini...??? Hurmmm... tak RIMAS ke hidup camtu...? Banyak sgt hal nak fikir betul tak...??? Kadang-kadang rasa serabut sampai nampak cam dah tak terurus...??? Eeeiiiyyyoouuuu... nak ke jadi camtu? Kalau bujang tu ok lagi la kan... tapi yang dah berumah tangga neh camne pulak ye...? Mana nak uruskan rumah, suami, anak, ofiz lagi...? Opsss... nak layan karenah bos lak, if ada staff bwh kita nak kene perhati jugak maklumlah takut keje tak siap nanti kita jugak yang nak menghadap, dengan kerja yang berlambak... Huhuhu... tak masuk SHOPPING TIME lagi! *hurmmm... tapi neh part yang paling BEST sekali!* (✿◠‿◠) Tapi ini soal berselindung yang ini... bukan berselindung yang itu k! Kalau dulu TERPAKSA tempek muka dgn make up tebal nak COVER noda2 kat muka supaya kulit nmpk cantik... Tp skang tak perlu lagi semua tu... 1BEAUTY boleh buat kulit anda cantik semulajadi! Perggggghhhh... 1BEAUTY is a MAGIC PRODUCT taww...!!!


*** CNY SPECIAL PROMOTION FROM 19 JAN ~ 23 JAN 2012 : BUY 2 SETS 1BEAUTY FOR RM180 ONLY...!!! HURRY UP GUYS, GET IT WHILE STOCK LAST...!!! U DESERVE ONLY THE BEST...!!! ***


APA ITU 1BEAUTY...???

1BEAUTY
BUKAN produk kosmetik atau make-up yang biasa orang gunakan untuk mencantikkan wajah hanya untuk sementara.

Kelebihan 1BEAUTY ia mampu merawat & berfungsi mengembalikan kejelitan semulajadi wajah anda. Malah wajah anda akan kelihatan lebih cantik, berseri & menawan walaupun TANPA menggunakan sebarang bedak atau foundation.

1BEAUTY dijamin selamat digunakan & ia akan mengembalikan keyakinan diri anda. Sesuai utk LELAKI dan PEREMPUAN yg masing2 inginkan kulit wajah yg cantik semulajadi...
Masalah JERAWAT DAN BEKAS JERAWAT...???
Masalah PORI-PORI BESAR...???
Masalah KEDUTAN HALUS...???
Masalah KULIT KUSAM DAN TIDAK SEKATA...???
Masalah JERAGAT...???
Masalah BINTIK-BINTIK HITAM (BLACKHEAD)...???

1 set 1BEAUTY HANYA RM150
- Facial wash : tahan 3 bulan
- Natural toner : tahan 3 bln
- Day Cream : tahan 3 bln
- Night Cream : tahan 2 bln camtu


'MONEYBACK GUARANTEE' ~ T&C APPLY...

Postage tru POSLAJU
Semenanjung Malaysia : F.O.C
Sabah/ Sarawak : RM10


Stay keep in touch with 1BEAUTY...
LOVE your Natural & Beautiful Skin with 1BEAUTY...
Have a GREAT Day ahead...! (✿◠‿◠)
Photobucket



..