merupakan reseller pelbagai produk Kecantikan dan Kesihatan,
beroperasi secara ONLINE sepenuhnya.

For any enquiry, please SMS/ WHATSAPP
+6012 397 3713
(STRICTLY NO CALL)

Mobile Shopping with Online Banking!
πŸ’– ShopeeMY / VeLariz
πŸ’– Instagram / VeLarizGroup
πŸ’– Facebook / Velariz


owned by :
JUTA LARIS RESOURCES SA0347905-W

=======================


Assalamualaikum/ Good Morning!
.
We are REBRANDING our NAME with same company and more to LOVE!
Let's CELEBRATE with us! Every purchase value RM200 and above from our 1ST 100 CUSTOMERS
WILL GET A MYSTERY GIFT WORTH RM139.90.
Queue start from 1st Ramadan onwards!
.
#HappyShoppingWithUs
#HappyFasting
#Salam2Ramadan
#VeLariz
#MyBeautyShoppee



Tuesday, 10 January 2012

Pergaduhan Yg Paling Sengal



MYSPACE : Kami musuh anda wahai Facebook !
-
TWITTER : Takpe Facebook, aku back-up kau .
-
GOOGLE : DIAMMM !! Aku ada semuanya . -
-
MOZILA : Eh , tanpa aku , korang tidak boleh diakses . -
-
IE : Wei Mozilla , sendrik mau ingat ha . . gua kan ada ! -
-
MOZILA : Lu pehal ? Kacau line orang jer ! -
-
IE : Lu dulu la mamat , mengaku lu sorang jer boleh akses pada diaorang tadi ! ! -
-
INTERNET : Sudah !!! jangan gaduh-gaduh ! Kalau aku takde , korang lagi la takde ! Power tak aku ? -
-
FACEBOOK : Hmmm , akulah yang paling ramai di kunjungi . Jadi gua yang terbaekkkkk !!! -
-
YAHOO : Facebook, jangan riak . Kalau aku takde, mana boleh buat email ! -
-
GOOGLE : Yahoo, Gua kan boleh buat email gak ! -
-
MAXIS, CELCOM, TMNET : (serentak) Ehem! Lu org ingat kami ni kayu ? -
-
TNB : Diamlah korang, nanti aku matikan elektrik . . baru korang tau siapa paling power -



Stay keep in touch with   1BEAUTY  ...
LOVE  your Natural & Flawless skin with   1BEAUTY  ...
Have a GREAT  day...!!! ~ Chill (•Λ†⌣Λ†•)