Assalamualaikum & Selamat Sejahtera...

My Beauty Shoppee

Lebih Murah, Selamat dan Berkualiti



My Beauty Shoppee berkeyakinan bahawa setiap orang berhak akan produk berkualiti dengan harga terbaik, dengan falsafah itulah kami hadir menyediakan produk-produk berkualiti dengan harga lebih rendah dari harga pasaran, istimewa untuk anda para pelanggan bijak... KAMI JAMIN...!! Buktikan sekarang juga...!!

MONEYBACK GUARANTEE...!! 100% ORIGINAL PRODUCT...


Nikmati produk-produk handalan kami, InshaAllah akan semakin bertambah...
Mempunyai lebih daripada 250 jenis produk pilihan dengan tawaran harga yang terbaik untuk anda...


Klik di sini untuk melihat daftar produk : Produk Pilihan My Beauty Shoppee

Kecewa dengan layanan kami...??? : My Beauty Shoppee Care

Ingin bergabung bersama kami...??? : Program Perkongsian My Beauty Shoppee's Group



Best Regards,

My Beauty Shoppee

Your FAVOURITE Beauty & Health ONLINE CENTRE...

owned by :
JUTA LARIS RESOURCES SA0347905-W


Tuesday, 10 January 2012

Pergaduhan Yg Paling Sengal



MYSPACE : Kami musuh anda wahai Facebook !
-
TWITTER : Takpe Facebook, aku back-up kau .
-
GOOGLE : DIAMMM !! Aku ada semuanya . -
-
MOZILA : Eh , tanpa aku , korang tidak boleh diakses . -
-
IE : Wei Mozilla , sendrik mau ingat ha . . gua kan ada ! -
-
MOZILA : Lu pehal ? Kacau line orang jer ! -
-
IE : Lu dulu la mamat , mengaku lu sorang jer boleh akses pada diaorang tadi ! ! -
-
INTERNET : Sudah !!! jangan gaduh-gaduh ! Kalau aku takde , korang lagi la takde ! Power tak aku ? -
-
FACEBOOK : Hmmm , akulah yang paling ramai di kunjungi . Jadi gua yang terbaekkkkk !!! -
-
YAHOO : Facebook, jangan riak . Kalau aku takde, mana boleh buat email ! -
-
GOOGLE : Yahoo, Gua kan boleh buat email gak ! -
-
MAXIS, CELCOM, TMNET : (serentak) Ehem! Lu org ingat kami ni kayu ? -
-
TNB : Diamlah korang, nanti aku matikan elektrik . . baru korang tau siapa paling power -



Stay keep in touch with   1BEAUTY  ...
LOVE  your Natural & Flawless skin with   1BEAUTY  ...
Have a GREAT  day...!!! ~ Chill (•ˆ⌣ˆ•)