Assalamualaikum & Selamat Sejahtera...

My Beauty Shoppee

Lebih Murah, Selamat dan Berkualiti



My Beauty Shoppee berkeyakinan bahawa setiap orang berhak akan produk berkualiti dengan harga terbaik, dengan falsafah itulah kami hadir menyediakan produk-produk berkualiti dengan harga lebih rendah dari harga pasaran, istimewa untuk anda para pelanggan bijak... KAMI JAMIN...!! Buktikan sekarang juga...!!

MONEYBACK GUARANTEE...!! 100% ORIGINAL PRODUCT...


Nikmati produk-produk handalan kami, InshaAllah akan semakin bertambah...
Mempunyai lebih daripada 250 jenis produk pilihan dengan tawaran harga yang terbaik untuk anda...


Klik di sini untuk melihat daftar produk : Produk Pilihan My Beauty Shoppee

Kecewa dengan layanan kami...??? : My Beauty Shoppee Care

Ingin bergabung bersama kami...??? : Program Perkongsian My Beauty Shoppee's Group



Best Regards,

My Beauty Shoppee

Your FAVOURITE Beauty & Health ONLINE CENTRE...

owned by :
JUTA LARIS RESOURCES SA0347905-W


Thursday, 17 March 2016

Tati Skincare 5 In 1

Ada tak kawan-kawan kat sini yang hadapi masalah seperti di bawah:-

➡Jerawat yang kunjung tak hilang-hilang. 
➡Jerawat bernanah. 
➡Kulit kusam dan gelap 
➡Pigmentasi dan jeragat 
➡Parut jerawat hitam 
➡Kulit tak sekata 
➡Pori-pori kasar

Bertindak Merawat masalah KULIT KUSAM, SENSITIF, KASAR, JERAWAT & JERAGAT dalam sepantas 3-7 hari sahaja...


Pernah anda impikan kulit wajah yang nuteral serta asli tanpa make up? Sudah terbukti pada ramai pengguna Tati Skin Care. Jika anda tergolong di antara salah seorang yang inginkan kecantikan kulit wajah secara asli ,produk Tati Skin Care adalah jawapannya! Rahsia hebat dgn produk Tati Skin Care mampu merawat kulit muka anda. 

Tidak kira la anda mempunyai jerawat, jeragat serta kulit kusam, pasti Tati Skin Care mampu membuatkan anda gembira dgn hasilnya. Tak percaya? Sahutlah cabaran ini! 

Produk Tati Skin Care ini boleh digunakan oleh perempuan mahupun lelaki. Dan yang paling utama, produk Tati Skin Care mendapat kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia. 

Terbukti dengan pelbagai testimoni positif dari pengguna-pengguna Tati Skin Care! 

---------------------------------------------
TATI SKINCARE Lulus KKM, Selamat & Tanpa pengelupasan!


KEHEBATAN BAHAN ALPHA ARBUTIN DIDALAM TATI SKINCARE 

Arbutin adalah sejenis bahan aktif yang baru sahaja ditemui, terhasil melalui pengekstrakan tumbuh-tumbuhan tertentu seperti dari daun bearberry, cranberry, mulberry atau blueberry shrubs, juga terdapat pada kebanyakan pear.


Arbutin berupaya merencatkan penghasilan enzim Ty­rosinase yang membuatkan kulit gelap akibat selaran matahari. Kerana potensi nya itu ia menjadi bahan utama pengeluar kosmetik masakini dalam menghasilkan produk berkaitan pencerahan kulit, memudarkan bintik hitam dan parut secara natural dan semulajadi. 

Para penyelidik memberi jaminan 100% bahawa arbutin selamat dan berkesan digunakan dalam produk pencerahan tanpa kesan sampingan berbanding merkuri. Tindakbalas nya lebih cepat dan efisien berbanding asid kojic dan hidrokuinon yang memudaratkan kulit. Arbutin juga mengandungi agen antipenuaan yang membantu kulit sihat, halus dan awet muda. 



KEISTIMEWAAN TATI SKINCARE 

✔️Menghilangkan jeragat dan pigmentasi 
✔️Menghapuskan jerawat dan parut 
✔️Mencegah whitehead / blackhead 
✔️Mensekata dan mencerahkan tona kulit 
✔️Membuang sel2 kulit mati dan mengatasi kulit berminyak 
✔️Mencerahkan warna kulit, menjadikannya gebu dan mulus 
✔️Melembab, menghalus dan mengecilkan liang pori 
✔️Menghilangkan kedutan halus dan menganjalkan kulit 
✔️Membuatkan kulit muka nampak bercahaya dan awet muda 
✔️Kulit lebih berseri dan glowing semulajadi 
✔️tanpa penggelupasan 
✔️tanpa hyroquinon 
✔️perubahan kulit muka boleh dilihat dalam masa 7 hari sahaja. 


Ibu mengandung boleh menggunakan Tati Skincare mulai trimiester ke 2 


SET 5 IN 1 TATI SKINCARE : 


BEAUTY SOAP CLEANSER (60ml) - NOT150200978K 
- Membersihkan kotoran & pori tersumbat di wajah 
- Membuang sel-sel kulit mati 
- Mengecut serta mematikan jerawat 


DAY CREAM (5gm) - NOT150200976K 
- Melindungi kulit dpd sinaran UV yg boleh menggelapkan muka 
- Berfungsi sebagai alas bedak (makeup base) 


SUNBLOCK CREAM (5gm) - NOT150200977K 
- Digunakan selepas memakai day cream 
- Memberikan extra protection pada kulit 
- Menjadikan kulit semakin gebu & glowing 


NIGHT CREAM (5gm) - NOT150200975K 
- Menghalus serta melembutkan kulit 
- Membantu pembuangan sel kulit mati 
- Mengekalkan kelembapan kulit 
- Menghilangkan kedutan & garis2 halus 
- Mengecilkan liang pori yang terbuka 
- Mencerahkan kulit tanpa berlaku pengelupasan 
- Menaikkan seri wajah 


TREATMENT CREAM (5gm) - NOT150200974K 
- Mengecutkan jerawat baru + lama 
- Menyingkirkan jeragat, whitehead & blackhead 
- Memudarkan serta menghilangkan parut 
- Membantu pencerahan berganda 
- Melicin & menyerikan kulit muka 



CARA PENGGUNAAN TATI SKINCARE 5IN1 

- Cuci muka dengan Beauty Soap 2x sehari 
- Siang hari sapukan Day Cream dan diikuti Sunblock 
- Malam hari sapukan Night Cream dan Treatment Cream 

**nak sapu day cream dulu boleh..diikuti sun block, or nak sapu sun block dulu diikuti day cream pun boleh. ikut yg mana selesa. 



Selain Set 5in1 Tati Skincare juga didatangkan dengan Serum dan Toner (Dijual berasingan) 


GLOW WHITE COLLAGEN TONER 


KELEBIHAN GLOW WHITE COLLAGEN TONER 
Penyegar untuk merawat kulit berminyak dan berjerawat 
Mengandungi estrak Papaya dan Alpha Arbuntin yang membantu mencerahkan dan melawan bakteria penyebab jerawat dan jeragat, 
Menganjalkan dan mencerahkan kulit 
Mengecilkan pori-pori, 
Memudarkan parut jerawat, 
Melembabkan kulit serta bertindak membantu menghilangkan tanda-tanda penuaan dan garis kedutan pada wajah 
Menjadikan wajah glowing dan pinkish


Packaging terbaru Tati Skincare 5 in 1


CARA GUNA GLOW WHITE COLLAGEN TONER TATI SKINCARE 

1) Cuci muka menggunakan sabun dan dibilas bersih 

2) Sapu Glow White Collagen Toner ke kulit secara lembut

GLOW WHITE COLLAGEN SERUM 


KELEBIHAN GLOW WHITE COLLAGEN SERUM TATI SKINCARE 
Mempercepatkan Proses Pencerahan Sehingga 3x Ganda 
Menghilangkan Jerawat Dan Parut Jeragat 
Mengurangkan Kedutan Menghilangkan Jeragat 
Menghalang Proses Melanin Yang Boleh Mengakibatkan Jeragat 
Menjadikan Tona Kulit Lebih Sekata Dan Menghalang Dari Pigmentasi 
Menegangkan Kulit, Menjadikan Kulit Lebih Lembut Dan Berseri 
Kulit Muka Akan Kelihatan Awet Muda Seawal 7 Hari 


CARA GUNA GLOW WHITE COLLAGEN SERUM TATI SKINCARE 

Ratakan serum selepas mencuci muka dan memakai toner serta sebelum memakai Night cream & Treatment cream


Anda nakkan result yang terbaik dengan pemakaian 
Tati Skincare 5in1 + Toner + Serum?? 

Ramai yg tertanya-tanya pada kami bila masa yg sesuai 
utk pakai Tati Glow white collagen serum?? 

Untuk dapat result yg terbaik dari penggunaan produk tati skincare, Jom ikut step2 dibawah, insyaAllah uolls akan memperoleh kulit cantik idaman kalbu seperti jelitawan2 Tati Skincare yg lain….. 
Selamat mencuba! 

2 minggu pertama…
Langkah pertama, hanya gunakan Tati skincare 5in1 + Toner sahaja dulu. 
Ini bertujuan untuk Proses memulihkan kulit muka, Membuang sel2 kulit mati serta Menyembuh & merawat kulit supaya menjadi bersih & licin. Tempoh Pemakaian bermula 2 minggu pertama 

Selepas 2 minggu…
Langkah kedua anda boleh menambah Tati Glow white collagen serum 
Tati Skincare 5in1 + Toner + Serum 
Serum ini merupakan vitamin tambahan utk kulit muka selepas dari 2 minggu pertama proses membuang sel2 kulit mati. Tati serum Menjadikan kulit cantik, bersinar, tiada lagi kulit kusam, menyihatkan kulit & wajah lebih bercahaya


** Penggunaan di waktu malam memastikan kulit terawat dengan sempurna tanpa gangguan semasa kita tidur. Rasai perbezaannya dari hari ke hari setiap kali bangun pagi! 

**Kesan sesuatu produk bergantung kepada kulit masing2, ada cepat ada lambat.Yang penting SELAMAT!!!
Halal & Lulus KKM 

Made in Malaysia (Kelantan) 


TESTIMONI TONER & SERUM TATI SKINCARE 


Q&A TATI SKINCARE 

1. Saya dah pakai TATI SKINCARE, tapi rasa pedih dan gatal?? 
Normal sis...proses rawatan sedang berlaku. Gatal terjadi akibat pengeluaran toksin (proses detox) dan kemungkinan ada resdung sis. 

2. Kenapa saya gunkan TATI SKINCARE keluar jerawat? 
Kulit individu tak sama, ada kesan yg cepat dan ada juga yg lambat, bergantung pada jenis kulit dan masalah yg dihadapi. Juga kesan daripada penggunaan produk yg terdahulu yg dikhuatiri mengandungi bahan kimia. 

Tapi tak perlu risau, semua proses ni bersifat sementara. 
Bagusnya semua kotoran dikeluarkan dari muka, cuma perlu bersabar untuk seketika. 

3. Jika ada memakai produk kecantikkan yang lain dan ingin menukar kepada TATI SKINCARE bagaimana? 
Rehatkan kulit selama 3-4 hari sebelum continue dengan produk baru 


TIPS PEMAKAIAN 

Pagi 
Cuci muka >>serum>>sunblock >>day cream 

Malam 

Cuci muka >>serum>>night cream 


* stop penggunaan toner dan treatment cream buat sementara. Bila jerawat dah stop boleh guna toner dan treatment cream. 



TESTIMONI TATI SKINCARE 





















"Tahukah anda, produk Tati Skin Care boleh digunakan 
oleh perempuan dan lelaki" 





BERMINAT :


1 set tahan 3-4 minggu bergantung kepada penggunaan


100%ORIGINAL


NAK CUBA?
JOM ORDER SEKARANG...


TATI SKINCARE 5 IN 1

HARGA SEBENAR :
RM120(S), RM130(S/S)


HARGA KAMI :
1 SET : RM70(S), RM75(S/S) 
3 SET : RM195(S), RM200(S/S) 
- FREE POSTAGE -

★★HARGA BORONG★★
5 X RM56
10 X RM51.50

(HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE)

Nak ORDER

SMS/WHATSAPP only (no call)
KE 0123973713

email : mybeautyeshop@gmail.com
Facebook : MyBeauty Shoppee
https://www.facebook.com/mybeautyshoppe
like page Facebook: My Beauty E-Shoppee
https://www.facebook.com/MyBEShoppee

Agent DROPSHIP boleh hubungi melalui whatsapp : 012-3973713/
email detail anda kepada kami.




100%ORIGINAL


NAK CUBA?
JOM ORDER SEKARANG...


TATI SKINCARE SERUM

HARGA SEBENAR :
RM69.90(S), RM74.90S/S)


HARGA KAMI :
1 BOTOL : RM65(S), RM70(S/S) 
2 BOTOL : RM125(S), RM130(S/S) 
- FREE POSTAGE -

Nak ORDER

SMS/WHATSAPP only (no call)
KE 0123973713

email : mybeautyeshop@gmail.com
Facebook : MyBeauty Shoppee
https://www.facebook.com/mybeautyshoppe
like page Facebook: My Beauty E-Shoppee
https://www.facebook.com/MyBEShoppee

Agent DROPSHIP boleh hubungi melalui whatsapp : 012-3973713/
email detail anda kepada kami.




100%ORIGINAL


NAK CUBA?
JOM ORDER SEKARANG...


TATI SKINCARE TONER


HARGA KAMI :
1 BOTOL : RM30(S), RM35(S/S) 
2 BOTOL : RM50(S), RM55(S/S) 
- FREE POSTAGE -

Nak ORDER

SMS/WHATSAPP only (no call)
KE 0123973713

email : mybeautyeshop@gmail.com
Facebook : MyBeauty Shoppee
https://www.facebook.com/mybeautyshoppe
like page Facebook: My Beauty E-Shoppee
https://www.facebook.com/MyBEShoppee

Agent DROPSHIP boleh hubungi melalui whatsapp : 012-3973713/
email detail anda kepada kami.



100%ORIGINAL


NAK CUBA?
JOM ORDER SEKARANG...


COMBO TATI SKINCARE 5 IN 1 + TATI SERUM + TATI TONER
HARGA KAMI :
 RM150(S), RM155(S/S) 
- FREE POSTAGE -

Nak ORDER

SMS/WHATSAPP only (no call)
KE 0123973713

email : mybeautyeshop@gmail.com
Facebook : MyBeauty Shoppee
https://www.facebook.com/mybeautyshoppe
like page Facebook: My Beauty E-Shoppee
https://www.facebook.com/MyBEShoppee

Agent DROPSHIP boleh hubungi melalui whatsapp : 012-3973713/
email detail anda kepada kami.