Assalamualaikum & Selamat Sejahtera...

My Beauty Shoppee

Lebih Murah, Selamat dan Berkualiti



My Beauty Shoppee berkeyakinan bahawa setiap orang berhak akan produk berkualiti dengan harga terbaik, dengan falsafah itulah kami hadir menyediakan produk-produk berkualiti dengan harga lebih rendah dari harga pasaran, istimewa untuk anda para pelanggan bijak... KAMI JAMIN...!! Buktikan sekarang juga...!!

MONEYBACK GUARANTEE...!! 100% ORIGINAL PRODUCT...


Nikmati produk-produk handalan kami, InshaAllah akan semakin bertambah...
Mempunyai lebih daripada 250 jenis produk pilihan dengan tawaran harga yang terbaik untuk anda...


Klik di sini untuk melihat daftar produk : Produk Pilihan My Beauty Shoppee

Kecewa dengan layanan kami...??? : My Beauty Shoppee Care

Ingin bergabung bersama kami...??? : Program Perkongsian My Beauty Shoppee's Group



Best Regards,

My Beauty Shoppee

Your FAVOURITE Beauty & Health ONLINE CENTRE...

owned by :
JUTA LARIS RESOURCES SA0347905-W


Thursday, 17 May 2012

Kesian, Jom Bantu Makcik Ni.



Bila anak org kaya hilang.. seluruh dunia tau.. bila anak org susah / miskin hilang.. tak siapa pun ambik tahu.. JOM SEBAR2KAN INFO ini.. mudah2an anak makcik yg hilang ini di jumpai semula..

Saiful Sarmidi, 21, remaja down sindrom hilang dari Kampung Sungai Rinting C, Masai sejak Khamis lepas 10Mei. Jika terjumpa sila hubungi 012-7513901 ...

kesian makcik ni...dia xde FB, so dia tampal laaa sendiri kat tiang2, bus stop.. so jom kita sama2 bantu makcik ni dgn teknologi yg ada.. Makcik sabar yer... kami akan tolong makcik..

SEBARKAN..!! SEBARKAN..!! SEBARKAN..!!

..