Assalamualaikum & Selamat Sejahtera...

My Beauty Shoppee

Lebih Murah, Selamat dan Berkualiti



My Beauty Shoppee berkeyakinan bahawa setiap orang berhak akan produk berkualiti dengan harga terbaik, dengan falsafah itulah kami hadir menyediakan produk-produk berkualiti dengan harga lebih rendah dari harga pasaran, istimewa untuk anda para pelanggan bijak... KAMI JAMIN...!! Buktikan sekarang juga...!!

MONEYBACK GUARANTEE...!! 100% ORIGINAL PRODUCT...


Nikmati produk-produk handalan kami, InshaAllah akan semakin bertambah...
Mempunyai lebih daripada 250 jenis produk pilihan dengan tawaran harga yang terbaik untuk anda...


Klik di sini untuk melihat daftar produk : Produk Pilihan My Beauty Shoppee

Kecewa dengan layanan kami...??? : My Beauty Shoppee Care

Ingin bergabung bersama kami...??? : Program Perkongsian My Beauty Shoppee's Group



Best Regards,

My Beauty Shoppee

Your FAVOURITE Beauty & Health ONLINE CENTRE...

owned by :
JUTA LARIS RESOURCES SA0347905-W


Sunday, 15 November 2015

Manja Sireh Hygenic Wash by Fiqa Signature

SELESAIKAN MASALAH MISS V ANDA DENGAN MANJA SIREH FYQA FEMININE WASH


Miss V Berbau ?
Keputihan Melampau-Lampau ?
Tidak Grip Bila Bersama Suami Tersayang ?
Sering Gatal / Melecet ?
Dapatkan MANJA SIREH FYQA FEMININE WASH sekarang..!!
Product Terbaru & ianya mampu mengatasi semua masalah di atas... 


10 Sebab Kenapa Perlu Memilih Manja Sireh by Fiqa Signature :

**Terbukti secara klinikal berupaya merawat jangkitan kulat / bakteria pada vagina yang menyebabkan masalah keputihan, bau, kegatalan juga lendir berlebihan
**100% semulajadi bebas kesan sampingan
**Mencegah kekeringan vagina, merawat luka lepas bersalin
**Membantu mencantik, menghalus serta menganjalkan kulit dan bibir miss-V
**Mengekalkan keseimbangan pH dan kesegaran sepanjang hari
**Mengetat dan merapatkan otot vagina
**Meningkatkan keghairan seksual suami isteri
**Mencerahkan kulit dan pelihat sekitar miss-V dan peha
**Tinggi kandungan vitamin E juga antiseptik semulajadi
**Wangi, berangin dan sejuk serta mendapat kelulusan KKM

Kandugan Manja Sireh Medicated Hygenic Wash

Manjakani :
mengurangkan masalah keputihan, mengetatkan otot vagina, menghilangkan bau kurang menyenangkan dan dapat mengurangkan hitam hitam di pelipat peha

Sireh :
mengandungi zat antiseptik yang dapat membersih dan membunuh kuman , mengubat keputihan / lendir berlebihan, mengurangkan kegatalan dan kurap di kawasan vagina, meningkatkan keghairahan seksual

Aloe Vera :
membantu percepatkan proses penyembuhan luka luaran tanpa parut, memelihara dan mencantikkan kulit di kawasan vagina, memberi keseimbangan ph dan bersifat anti bakteria sekaligus dapat menghalang jangkitan kuman

Olive Oil :
mencantikkan kulit, bekalkan pelbagai vitamin e, mencegah kekeringan vagina , melembapkan dan menghaluskan kulit di kawasan vagina
 
 




Keistimewaan Manja Sireh :

**Sebotol manja Sireh dalam bentuk Cecair yang dingin/sejuk, segar dan menjimatkan!
**Membersih Miss-V dengan lembut dan buat diri rasa segar nyaman sepanjang hari
**Bebas dari bahan kimia berbahaya, sesuai dengan pH semulajadi bahagian intim yang sensitif
**Kesan dapat dirasai serta merta, dingin (cool) dan sangat wangi dengan haruman rose!
**Mengandungi herba dan antiseptik yang menghapuskan kuman, kulat dan bakteria penyebab keputihan, lendir/lelehan dan bau yang tidak menyenangkan
**Membantu merapat/mengetatkan otot vagina serta menyembuhkan luka bersalin dengan lebih cepat
**Sesuai untuk semua wanita seawal usia remaja, dalam pantang, semasa haid dan isteri2 yang mementingkan keharmonian rumah tangga
**Guna 2x sehari, pagi dan malam untuk penjagaan Miss-V sepanjang usia!


Selamat digunakan oleh :
✔ ibu mengandung
✔ belum berkahwin dan sudah berkahwin
✔ ibu berpantang
✔ ketika datang haid


Cara Penggunaan Manja Sireh Fyqa Signature

Picit sedikit sahaja Manja Sireh Fyqa Signature sebab ia memang pekat dan berbuih.
Gunakan pada bahagian Miss V seperti sabun mandi biasa.
Biarkan sehingga 20 saat kemudian bilas sehingga bersih.

KRIM PUTIH MISS V

1) Apa kegunaan freegift ni?
Meh nak explain, perasan tak kat celah pelipat peha kita ada warna kurang awesome..hihi macam dark sikit la, mungkin kesan bergesel dengan peha sebelah (kes badan terlebih muatan), atas selepas bersalin selalunya akan mengalami masalah ini. Jadi, uolsss sapu sapu je KRIM PUTIH MISS V ni kat area yang dark skin tu. Ia membantu untuk mencerahkan dark skin tu.

2) Bila nak guna?
Seeloknya guna sebelum tidur sebab krim mudah serap kerana kita tidak melakukan sebarang aktiviti luar yang boleh menyebabkan peluh dan lain2.

3) Perlu cuci ke bila guna?
Tak perlu cuci, sapu nipis sahaja pada dark skin area Miss V. Biarkan semalaman..esok bangun pagi baru cuci bersih dengan MANJA SIREH MEDICATED HYGENIC WASH.

TESTIMONI/ REVIEW PENGGUNA MANJA SIREH HYGENIC WASH













100%ORIGINAL



NAK CUBA?
JOM ORDER SEKARANG...


MANJA SIREH FYQA FEMININE WASH


HARGA SEBENAR :
RM60(S), RM65(S/S)


HARGA PROMOSI KAMI :
1 BOTOL : RM45(S), RM50(S/S)
3 BOTOL: RM120(S), RM130
(S/S)
- FREE POSTAGE -


★★HARGA BORONG★★
5 X RM32
10 X RM27.90

(HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE)

Nak ORDER

SMS/WHATSAPP only (no call)
KE 0123973713

email : mybeautyeshop@gmail.com
Facebook : MyBeauty Shoppee
https://www.facebook.com/mybeautyshoppe
like page Facebook: My Beauty E-Shoppee
https://www.facebook.com/MyBEShoppee

Agent DROPSHIP boleh hubungi melalui whatsapp : 012-3973713/
email detail anda kepada kami.