merupakan reseller pelbagai produk Kecantikan dan Kesihatan,
beroperasi secara ONLINE sepenuhnya.

For any enquiry, please SMS/ WHATSAPP
+6012 397 3713
(STRICTLY NO CALL)

Mobile Shopping with Online Banking!
πŸ’– ShopeeMY / VeLariz
πŸ’– Instagram / VeLarizGroup
πŸ’– Facebook / Velariz


owned by :
JUTA LARIS RESOURCES SA0347905-W

=======================


Assalamualaikum/ Good Morning!
.
We are REBRANDING our NAME with same company and more to LOVE!
Let's CELEBRATE with us! Every purchase value RM200 and above from our 1ST 100 CUSTOMERS
WILL GET A MYSTERY GIFT WORTH RM139.90.
Queue start from 1st Ramadan onwards!
.
#HappyShoppingWithUs
#HappyFasting
#Salam2Ramadan
#VeLariz
#MyBeautyShoppee



Sunday, 12 February 2017

Syma Advance Beauty Skincare

Jom Jadi Cantik Dengan
Syma Beauty Skincare!



Ini merupakan Produk terbaru Syma Beauty Skincare
Set ini bukanlah menggantikan Set Syma Beauty Skincare yang dah terkenal dan terbukti berkesan. Dua-dua pun boleh didapati.

So, peminat SBS masih boleh menggunakan set yang lama kalau rasa sudah selesa dengannya.
Kalau nak bertukar kepada yang baru pun, okay jugak.
Tak de masalah. Lagi bagus..



Set Syma Advance Beauty Skincare mengandungi :

1) Cleansing Gel (Pencuci muka)

2) Miracle Toner (Toner, guna lepas mencuci muka)

3) BB Cream (Krim siang)

4) Advance Cream (Krim malam)



Kelainan dan Kelebihan Syma Advance Beauty Skincare
berbanding Syma Beauty Skincare


Cleansing Gel
Dalam bentuk cecair berbanding sabun ketul.
Lebih senang digunakan, lebih mudah disimpan,
lebih terpelihara daripada kuman dan bakteria, dan lebih menjimatkan.
Membersih muka dengan mendalam sehingga ke liang pori untuk membuang sisa-sisa kotoran yang tersumbat, mengimbangi lebihan minyak,
mengecutkan jerawat, menyegarkan dan melembutkan wajah.
Tambahan aromatiq mampu memulih dan menaikkan aura seri wajah secara semulajadi.

Cara pakai Cleansing Gel
Usapkan sedikit cleansing gel pada wajah yang basah dengan lembut secara menyeluruh,
bilas bersih dan lap kering.


Diikuti dengan Syma Advance Miracle Toner 

Sebelum ini diasingkan daripada set Syma Beauty Skincare. 
Sekarang, toner dimasukkan dalam set kerana 
kepentingan penggunaan toner dalam penjaan rutin wajah. 
Toner wajah ini membantu menyegarkan wajah, 
mengecilkan liang pori, mengimbangi minyak 
berlebihan dan melembutkan kulit wajah. 
Sesuai untuk semua jenis kulit. 



Cara Pakai Miracle Toner 

Tuang sedikit Miracle Toner pada kapas. 
Tekap pada wajah dengan lembut. 
Biarkan kering. 
Guna sebelum menggunakan Silky Smooth BB Cream 
atau Advance Beauty Cream. 

 


Baby Skin BB Cream
Sebagai krim siang. 
Diperkaya dengan Glutathione, SPF60, 
Serbuk Mutiara dan Vitamin E untuk membekalkan 
nutrien yang mencukupi pada kulit. 
Gunakan Silky Smooth BB Cream untuk 
melindungi kulit wajah dari sinaran UV berlebihan, 
mengimbangi kelembapan, mencerah, 
menggebu dan melembutkan kulit wajah. 
Pemakaian Silky Smooth BB Cream membantu 
menutupi cela pada wajah seperti parut, 
jeragat dan memberi kesempurnaan selama 12jam pemakaian. 
Ia juga bertindak sebagai bedak asas. 


Cara pakai Silky Smooth BB Cream 

Sapukan Silky Smooth BB Cream pada wajah setelah penggunaan Miracle Toner dengan nipis dan rata untuk memberikan kemasan yang sempurna. 

 

Advance Beauty Cream / Night Cream 

Advance Beauty Cream adalah krim kecantikan yang digunakan sewaktu hendak tidur. 
Krim ini membantu menyelesaikan masalah kulit wajah yang kusam, berjerawat, bintik-bintik, 
parut jerawat, kedutan, lingkaran gelap bawah mata dan sebagainya. 
Penggunaan secara berterusan akan menjadikan kulit wajah kelihatan lebih cerah, halus, anjal, berseri dan bermaya. 



Cara Pakai Advance Beauty Cream 

Sapukan Advance Beauty Cream secara nipis dan rata pada wajah setelah penggunaan Miracle Toner. 
Penggunaan krim ini adalah sewaktu hendak tidur. 

 

Kelebihan Syma Advance Beauty Skincare 

Menghilangkan jerawat 
Menghilangkan jeragat 
Menyekatakan toner kulit yang tidak sekata 
Mencerahkan kulit wajah 
Menghilangkan blackhead dan whitehead 
Menghilangkan parut akibat jerawat dan jeragat 
Mengurangkan pigmentasi 
Mengawal masalah jeragat 
Mampu mengurangkan garis-garis halus atau kedut pada wajah 
Membantu mengawal masalah penyakit kulit, eczema, stretchmarks 
Kulit kelihatan satu tona lebih cerah 
Kulit kelihatan lebih kemerahan secara semulajadi dan berseri2 
Mengurangkan bintik-bintik hitam dan sel mati pada kulit 
Mengurangkan masalah kulit berminyak pada kulit muka 
Mengurangkan kedut muka, eyebag, dark circles 
Kulit akan kelihatan lebih Flawless, Glowing, Sihat, Anjal, Bersih 


Perkara paling penting kan dalam Setiap Set Penjagaan muka adalah 
Krim Siang / Foundation / BB Krim 
Sebab product ni yang akan digunakan pada siang hari untuk berjumpa ngan orang ramai. 
Malah Product nih juga la yang akan hindarkan wajah dari SunBurn gara-gara Sinaran Matahari.


Banyak sangat kelebihan Baby Skin BB Cream ni berbanding set terdahulu. 
Macam biasa, fungsi Syma Advance Baby Skin BB Cream 
berfungsi sebagai alas yang menutup cela di muka termasuk parut jerawat dan jeragat. 
Insya Allah, dengan Baby Skin BB Cream ni, memang yakin je nak keluar lambai-lambai 
tangan walaupun tak tepek bedak. 


Tekstur lebih lembut untuk memudahkan sapuan dan rataan pada kulit wajah 
Lebih senang meresap ke dalam kulit untuk efek lebih glowing 
Mengandungi SPF60 untuk melindungi kulit daripada sinaran UVA/UVB matahari 
Mengandungi serbuk mutiara untuk kulit lebih bersinar dan lembut secara semulajadi 
Mengandungi Glutathione sebagai anti-oksidan dan detoks kulit 
Membekalkan nutrien dan vitamin E pada kulit 
Melembapkan dan mengimbangi penghasilan minyak yang berlebihan 



TESTIMONI SYMA ADVANCE BEAUTY SKINCARE 4IN1 :
Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers
 
 

 
 
 
Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers

100% ORIGINAL

NAK CUBA?
JOM ORDER SEKARANG...

SYMA ADVANCE BEAUTY SKINCARE

HARGA SEBENAR :
RM130(S), RM135(S/S)

HARGA KAMI :
1 SET : RM60(S), RM65(S/S)
3 SET : RM170(S), RM175(S/S) 
- FREE POSTAGE -

★★HARGA BORONG★★
5 X RM47
10 X RM42.90
(HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE)

Nak ORDER


SMS/WHATSAPP only (no call)
KE 0123973713

email : mybeautyeshop@gmail.com
Facebook : MyBeauty Shoppee
https://www.facebook.com/mybeautyshoppe
like page Facebook: My Beauty E-Shoppee
https://www.facebook.com/MyBEShoppee

Agent DROPSHIP boleh hubungi melalui whatsapp : 012-3973713/
email detail anda kepada kami.