Assalamualaikum & Selamat Sejahtera...

My Beauty Shoppee

Lebih Murah, Selamat dan BerkualitiMy Beauty Shoppee berkeyakinan bahawa setiap orang berhak akan produk berkualiti dengan harga terbaik, dengan falsafah itulah kami hadir menyediakan produk-produk berkualiti dengan harga lebih rendah dari harga pasaran, istimewa untuk anda para pelanggan bijak... KAMI JAMIN...!! Buktikan sekarang juga...!!

MONEYBACK GUARANTEE...!! 100% ORIGINAL PRODUCT...


Nikmati produk-produk handalan kami, InshaAllah akan semakin bertambah...
Mempunyai lebih daripada 250 jenis produk pilihan dengan tawaran harga yang terbaik untuk anda...


Klik di sini untuk melihat daftar produk : Produk Pilihan My Beauty Shoppee

Kecewa dengan layanan kami...??? : My Beauty Shoppee Care

Ingin bergabung bersama kami...??? : Program Perkongsian My Beauty Shoppee's GroupBest Regards,

My Beauty Shoppee

Your FAVOURITE Beauty & Health ONLINE CENTRE...

owned by :
JUTA LARIS RESOURCES SA0347905-W


Assalamualaikum/ Good Morning!
.
We are REBRANDING our NAME with same company and more to LOVE!
Let's CELEBRATE with us! Every purchase value RM200 and above from our 1ST 100 CUSTOMERS WILL GET A MYSTERY GIFT WORTH RM139.90. Queue start from 1st Ramadan onwards!
.
#HappyShoppingWithUs
#HappyFasting
#Salam2Ramadan
#VeLariz
#MyBeautyShoppee


Wednesday, 18 December 2013

WAJIB BACA : Anda Semua Adalah Pemimpin

Sesiapa yang tak mampu memimpin dirinya sendiri , pasti tidak akan boleh memimpin bahkan sebaliknya boleh merosakkan.

 
Rasulullah SAW bersabda : " Semua kamu adalah pemimpin dan bertanggungjawab atas kepemimpinannya . Seorang imam ( amir ) pemimpin dan bertanggungjawab atas rakyatnya . Seorang suami pemimpin dalam keluarganya dan bertanggung jawab atas kepemimpinannya . Seorang isteri pemimpin dan bertanggung jawab atas penggunaan harta suaminya . Seorang pelayan ( karyawan ) bertanggung jawab atas harta majikannya . Seorang anak bertanggung jawab atas penggunaan harta ayahnya . "( HR. Bukhari dan Muslim )
Seorang pemimpin yang baik adalah orang yang sangat gigih memimpin dirinya sendiri . Memimpin fikirannya agar tak kotor , zalim dan cinta dunia . Memimpin mata , telinga , lisannya dan sikapnya agar tidak bergelumang dosa dan maksiat . Memimpin nafsunya agar terkawal .
Dan yang utama harus boleh mengawal / memimpin hatinya agar benar - benar bertauhid dengan bersih , tidak menjadi hamba apapun / sesiapa selain hanya bertuhankan Allah ta'alaa . Sesiapa yang boleh memimpin dirinya insya Allah akan diberikan pertolongan oleh Allah dan boleh memimpin yang lain dengan benar dan baik . Sesiapa yang tidak mampu memimpin dirinya sendiri , pasti tidak akan boleh memimpin bahkan sebaliknya boleh merosakkan , nauzubillah...