Assalamualaikum & Selamat Sejahtera...

My Beauty Shoppee

Lebih Murah, Selamat dan Berkualiti



My Beauty Shoppee berkeyakinan bahawa setiap orang berhak akan produk berkualiti dengan harga terbaik, dengan falsafah itulah kami hadir menyediakan produk-produk berkualiti dengan harga lebih rendah dari harga pasaran, istimewa untuk anda para pelanggan bijak... KAMI JAMIN...!! Buktikan sekarang juga...!!

MONEYBACK GUARANTEE...!! 100% ORIGINAL PRODUCT...


Nikmati produk-produk handalan kami, InshaAllah akan semakin bertambah...
Mempunyai lebih daripada 250 jenis produk pilihan dengan tawaran harga yang terbaik untuk anda...


Klik di sini untuk melihat daftar produk : Produk Pilihan My Beauty Shoppee

Kecewa dengan layanan kami...??? : My Beauty Shoppee Care

Ingin bergabung bersama kami...??? : Program Perkongsian My Beauty Shoppee's Group



Best Regards,

My Beauty Shoppee

Your FAVOURITE Beauty & Health ONLINE CENTRE...

owned by :
JUTA LARIS RESOURCES SA0347905-W


Tuesday, 10 May 2016

Dermax Superskin 360 DMS 360

Pernahkah anda mendengar tentang 

Dermax Superskin 360 ? Atau DMS 360????

Apa itu produk skincare DMS?

Tahukah anda DMS terlaris di pasaran dan telah diiktiraf di 
7 buah negara Asean...Saya katakn yessss... anda
bagaimana???


Dermax Superskin 360 ni produk baru lagi dipasaran tapi percayalah ianya bakal mengegarkan fenomena DMS 360 Skincare. Lepas ni dah tak perlu install camera 360, dah tak perlu nak edit bagai kan.. Pakai je Dermax Superskin 360 . InsyaAllah kulit bertambah cantik.


Bukti DMS 360 berjaya menang award, bukan biasa-biasa punyer skincare tahu...
International award lagi


Kenapa anda perlu memilih DERMAX SUPERSKIN 360 (DMS 360)
• Kesan positif seawal 7 hari !
• Tiada kesan sampingan !
• Di jamin halal !
• Sesuai untuk semua jenis kulit !
• Mendapat Kelulusan KKM, GMP & BPFK !
• 100% TIADA Mercury !
• Mempunyai SPF25 !
• TIADA Hidroquinone !
• Tanpa pengelupasan !
• Sesuai untuk lelaki & wanita !
• Sesuai untuk semua jenis kulit wajah !

DMS 360 berfungsi untuk 
♡♡mencerahkan & menyerikan kulit
♡♡menghilangkan flek2 hitam, parut jerawat
♡♡membantu proses regenerasi & peremajaan kulit
♡♡membaiki sel kulit mati
♡♡mengecilkan pori2


** Hanya dengan penggunaan selama 14 hari sahaja , anda PASTI dapat melihat kesannya iaitu kulit anda nampak lebih CERAH, GEBU, LICIN & BERSERI..


DMS 360 yg TERBUKTI mampu merawat :
√ Jerawat / Parut Jerawat
√ Blackhead / Whitehead
√ Cela / Tompokan Hitam
√ Liang Pori Terbuka
√ Jeragat / Pigmentasi
√ Mencerahkan Kulit
√ Sesuai Untuk Kulit Sensitif / Kering / Berminyak
√ Meratakan Tona Kulit Muka
√ Mengurangkan Kedutan / Garisan Halus
√ Mengawal Minyak Berlebihan
√ Memberi Kelembapan Kulit
√ Memperbaiki / Mengaktifkan Sel Kulit Yg Rosak
√ Melambatkan Proses Penuaan
√ Menegangkan Kulit Muka..




SET ASAS DMS 360 TERDIRI DARIPADA :- 

* 1 Dermax Super Skin 360 (Untuk Siang) 
* 1 Dermax Super Skin 360 (Untuk Malam) 
* 1 Bar Soap Cleanser 

SUPER CREAM (DAY & NIGHT CREAM) EFEKTIF UNTUK :
- Mencerah & menyerikan wajah
- Menghilangkan pigmentasi yang tebal
- Menghapuskan jerawat dengan berkesan
- Mengecilkan pori-pori wajah dan menghaluskan kulit secara semulajadi
- Menjadikan kulit lebih awet muda dan anjal

SABUN COLLAGEN DMS UNTUK RAWATAN WAJAH..
-lembut
-wangi
-buih2 yg halus
-memngecutkan jerawat
-mematikan jerawat
-mencerahkan wajah
-menegangkan
-memudarkan bekas2 parut

DMS 360 Sangat sesuai untuk pengguna yang :
- Kulit sensitif
- berjerawat
- berjeragat
- berminyak
- kulit kusam
- ton wajah tidak sekata
- wajah gelap tapi bdn putih
- ton wajah tidak sekata
- wajah gelap tapi bdn putih
- kulit muka terbakar akibat sinaran uv
- kulit muka kering/menggelupas


Apa yang terkandung dalam DMS 360..??

1) SABUN COLLAGEN + EXTRACT HONEYDEW + ALGAE (30G)

Sabun Dermax Superskin 360 sarat dengan vitamin C & E dari extrak tembikai susu dan kolagen yang berkesan memperbaharui kulit dari lapisan dalam. Tembikai susu amat kaya dengan A, B Complex & vitamin C yang merupakan elemen penting dalam penjagaan kesihatan kulit dan saraf. Amalan penggunaan bahan yang mengandungi khasiat tembikai susu pada setiap hari akan menghasilkan kulit yang bersih dan sentiasa sihat berseri.

2) DAY CREAM DMS 360 (20G)

Day cream DMS 360 menggunakan bahan asas dari air dan kolagen pati sarang burung. Bahan ini ternyata berkesan membantu menghalang radikal bebas dari terkena kulit serta berkesan mengembalikan keanjalan kulit. Kolagen yang terkandung dalam DMS 360 juga efektif dalam pemghasilan kulit yang muda, lembut, licin dan halus. Selain membekalkan kecantikkan pada kulit, sarang burung dapat memulihkan kulit dalaman si pemakai.

3) NIGHT CREAM DMS 360 (20G)

Night cream DMS 360 menggunakan Glutathione & air sebagai agen memulihkan kulit yang rosak 2 X GANDA lebih efektif derta mencerahkan kulit wajah



Apa itu GLUTATHIONE dalam DMS 360?

GLUTATHIONE ni ada 3 fungsi untuk kecantikkan wajah

i) Glutathione dalam DMS 360 merupakan agen pemutih kulit. Maksudnya ia akan mengubah Eumelanine (pigmen/ tompok hitam) menjadi Phaeomelanin (pigmen cerah). Eumelanine ini la yang selama ini membuatkan kulit kita menjadi kusam dan gelap.

ii) Glutathione bertindak sebagai agen Anti-Penuaan. Pernah lihat orang yang kelihatan tua daripada usia sebenar..?? Itu disebabkan kerana banyak sel-sel yang telah mati kerana kekurangan glutathione dalam badan. Jadi, amat penting untuk kita menggunakan bahan yang ada glutathione sejak dari remaja lagi

iii) Glutathione juga berfungsi sebagai agen Penyahtoksin. Bila kita selalu terdedah dengan cuaca panas dan udara yang kotor, banyak kuman dan radikal bebas yang akan melekat pada kulit, walau pun kita tidak nampak. Dengan adanya bahan Glutathione dalam DMS 360 ia dapat melindungi kulit kita dari dalam.



Apakah perubahan setelah menggunakan DMS 360?

• Kulit kurang berminyak !
• Tona kulit sekata !
• Wajah semakin berseri secara semulajadi !
• Kedutan dan garis halus berkurangan !
• Kekal awet muda !
• Kulit anjal & tegang !
• Blackhead & Whitehead hilang !
• Pigmentasi teruk (tompok hitam) serta jeragat mulai pudar !
• Liang pori mengecil !
• Jerawat mengecut dan parut jerawat hilang !
• Kulit menjadi gebu dan kemerahan !
• Kulit kelihatan lebih muda dan segar !
• Kulit lebih lembut dan halus !


SELAIN TERDAPAT IMPROVEMENT PADA LUARAN, SECARA TIDAK LANGSUNG ANDA AKAN TURUT MENGALAMI PERUBAHAN DALAMAN YANG POSITIF..!!!
♡♡ Kadar pH kulit menjadi seimbang
♡♡ Memperbaharui dan mengaktifkan sel yang telah rosak
♡♡ Menghapuskan sel kulit mati
♡♡ Wajah terasa nyaman dan ringan
♡♡ Membantu penghasilan kulit baru


Cara guna DMS 360 :
1. Cuci muka dengan bersih menggunakan Sabun Collagen DMS 360
2. Sapukan Day Cream secara nipis & ratakan ke seluruh wajah. Dipakai pada waktu siang
3. Pada waktu malam, cuci muka kemudian sapukan Night Cream DMS 360 sebelum tidur


Berapa lama 1 set DMS 360 bertahan?
Ianya bergantung kepada jumlah penggunaan. Jika normal, boleh digunakan sehingga 2-3 bulan

Dermax Superskin 360 akan membantu anda untuk mengatasi masalah di wajah anda .. apa tunggu lagi ??



TESTIMONI PENGGUNA DMS 360 

Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers

















Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers

100%ORIGINAL

NAK CUBA?
JOM ORDER SEKARANG...


DERMAX SUPERSKIN 360

HARGA SEBENAR :
RM120(S), RM125(S/S)


HARGA KAMI :
1 SET : RM95(S), RM100(S/S)
3 SET : RM265(S), RM270(S/S) 
- FREE POSTAGE -

★★HARGA BORONG★★
5 X RM79
10 X RM74.90
(HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE)

Nak ORDER

SMS/WHATSAPP only (no call)
KE 0123973713

email : mybeautyeshop@gmail.com
Facebook : MyBeauty Shoppee
https://www.facebook.com/mybeautyshoppe
like page Facebook: My Beauty E-Shoppee
https://www.facebook.com/MyBEShoppee

Agent DROPSHIP boleh hubungi melalui whatsapp : 012-3973713/
email detail anda kepada kami.