Assalamualaikum & Selamat Sejahtera...

My Beauty Shoppee

Lebih Murah, Selamat dan Berkualiti



My Beauty Shoppee berkeyakinan bahawa setiap orang berhak akan produk berkualiti dengan harga terbaik, dengan falsafah itulah kami hadir menyediakan produk-produk berkualiti dengan harga lebih rendah dari harga pasaran, istimewa untuk anda para pelanggan bijak... KAMI JAMIN...!! Buktikan sekarang juga...!!

MONEYBACK GUARANTEE...!! 100% ORIGINAL PRODUCT...


Nikmati produk-produk handalan kami, InshaAllah akan semakin bertambah...
Mempunyai lebih daripada 250 jenis produk pilihan dengan tawaran harga yang terbaik untuk anda...


Klik di sini untuk melihat daftar produk : Produk Pilihan My Beauty Shoppee

Kecewa dengan layanan kami...??? : My Beauty Shoppee Care

Ingin bergabung bersama kami...??? : Program Perkongsian My Beauty Shoppee's Group



Best Regards,

My Beauty Shoppee

Your FAVOURITE Beauty & Health ONLINE CENTRE...

owned by :
JUTA LARIS RESOURCES SA0347905-W


Saturday, 24 December 2011

Akibat Tak Dengar Betul

Tragedi Pemandu Teksi



Pada suatu hari, ada seorang pelancong mat salleh ni naik teksi si Meal.

Mael  : Where you want to go sir.?
Pelancong  :  Just bawa saya round round KL ya. 


Lalu Mael pun bawa dia keliling bandar KL.
Tak lama kemudian pelancong tu bersuara lagi kpd Mael.

Pelancong  : Shaya mahu two round.
Mael   :  Ok, ya 

Tak lama kemudian pelancong tu bersuara lagi kpd Mael.


Pelancong   :  Tolong cepat ya, shaya mau two round.
Mael  : ya ya ya


Lalu Mael pun lajukan teksinya pasal sebab pelancong tu suruh dia cepat. 


Pelancong  : Shaya mau two round lagi !! Cepat !!
 
Tiba2 pelancong tadi terbuang air dlm kereta. Mael sgt marah. 

Mael : U must tell me first before U dot..dot..dot..
Pelancong : Shaya sudah bilang shaya mau two round, shaya mau two round, tapi kau x kasi two round sama shaya..
 

Mael tu mggeleng2kan kepalanya "=_="

p/s : two round = turun
Hahahaha!!


Klik di SINI juga 

..