merupakan reseller pelbagai produk Kecantikan dan Kesihatan,
beroperasi secara ONLINE sepenuhnya.

For any enquiry, please SMS/ WHATSAPP
+6012 397 3713
(STRICTLY NO CALL)

Mobile Shopping with Online Banking!
πŸ’– ShopeeMY / VeLariz
πŸ’– Instagram / VeLarizGroup
πŸ’– Facebook / Velariz


owned by :
JUTA LARIS RESOURCES SA0347905-W

=======================


Assalamualaikum/ Good Morning!
.
We are REBRANDING our NAME with same company and more to LOVE!
Let's CELEBRATE with us! Every purchase value RM200 and above from our 1ST 100 CUSTOMERS
WILL GET A MYSTERY GIFT WORTH RM139.90.
Queue start from 1st Ramadan onwards!
.
#HappyShoppingWithUs
#HappyFasting
#Salam2Ramadan
#VeLariz
#MyBeautyShoppee



Saturday, 24 December 2011

Akibat Tak Dengar Betul

Tragedi Pemandu Teksi



Pada suatu hari, ada seorang pelancong mat salleh ni naik teksi si Meal.

Mael  : Where you want to go sir.?
Pelancong  :  Just bawa saya round round KL ya. 


Lalu Mael pun bawa dia keliling bandar KL.
Tak lama kemudian pelancong tu bersuara lagi kpd Mael.

Pelancong  : Shaya mahu two round.
Mael   :  Ok, ya 

Tak lama kemudian pelancong tu bersuara lagi kpd Mael.


Pelancong   :  Tolong cepat ya, shaya mau two round.
Mael  : ya ya ya


Lalu Mael pun lajukan teksinya pasal sebab pelancong tu suruh dia cepat. 


Pelancong  : Shaya mau two round lagi !! Cepat !!
 
Tiba2 pelancong tadi terbuang air dlm kereta. Mael sgt marah. 

Mael : U must tell me first before U dot..dot..dot..
Pelancong : Shaya sudah bilang shaya mau two round, shaya mau two round, tapi kau x kasi two round sama shaya..
 

Mael tu mggeleng2kan kepalanya "=_="

p/s : two round = turun
Hahahaha!!


Klik di SINI juga 

..