Assalamualaikum & Selamat Sejahtera...

My Beauty Shoppee

Lebih Murah, Selamat dan Berkualiti



My Beauty Shoppee berkeyakinan bahawa setiap orang berhak akan produk berkualiti dengan harga terbaik, dengan falsafah itulah kami hadir menyediakan produk-produk berkualiti dengan harga lebih rendah dari harga pasaran, istimewa untuk anda para pelanggan bijak... KAMI JAMIN...!! Buktikan sekarang juga...!!

MONEYBACK GUARANTEE...!! 100% ORIGINAL PRODUCT...


Nikmati produk-produk handalan kami, InshaAllah akan semakin bertambah...
Mempunyai lebih daripada 250 jenis produk pilihan dengan tawaran harga yang terbaik untuk anda...


Klik di sini untuk melihat daftar produk : Produk Pilihan My Beauty Shoppee

Kecewa dengan layanan kami...??? : My Beauty Shoppee Care

Ingin bergabung bersama kami...??? : Program Perkongsian My Beauty Shoppee's Group



Best Regards,

My Beauty Shoppee

Your FAVOURITE Beauty & Health ONLINE CENTRE...

owned by :
JUTA LARIS RESOURCES SA0347905-W


Tuesday, 27 December 2011

- Aku nak bgtau something, tapi korang kene sabar..

:


1- erm,nak cakap sikit neh kat awak.. baca NO 5
2- Mmmm..camne ek nak cakap? Baca je la NO 8
3- nak taw ekh?erm, baca NO 9
4- huh,drpd pening2, baik baca jap NO 15
5- camne ek nak cakap.. baca NO 17 je k..
6- kite nak cakap sekarang tapi lebih baik baca NO 16
7- kite akan cakap tapi...  baca dulu NO 2
8- yg kite nak cakap neh simple jek... tp baca dulu NO 4 k?
9- tak payah la berdebar2 camtu.... camne, baca jap NO 18
10- Blom lagi la.... baca NO 19 ye..
11- dah penat ekh? Baca jap NO 13
12- sebenarnye kite nak cakap klu…..... (ah bacalah dulu  NO 3 la)
13- tinggal sikit jek lagi baca ler NO 20
14- argh, penat neh.. baca NO 1
15- adush, dah pening dah ni.. baca la NO 6
16- lorh, masih tak paham lg kew? Bce NO 12
17- ades, nak cakap neh..baca  NO 7
18- kite taktau klu awak paham..tolong baca NO 10
19- Baca NO 11 dgn tenang ye..nanti awk akan tau..
20- okey, sekarang kite cakap.. baca NO 14, tapi slow2 jek k


 ..