merupakan reseller pelbagai produk Kecantikan dan Kesihatan,
beroperasi secara ONLINE sepenuhnya.

For any enquiry, please SMS/ WHATSAPP
+6012 397 3713
(STRICTLY NO CALL)

Mobile Shopping with Online Banking!
πŸ’– ShopeeMY / VeLariz
πŸ’– Instagram / VeLarizGroup
πŸ’– Facebook / Velariz


owned by :
JUTA LARIS RESOURCES SA0347905-W

=======================


Assalamualaikum/ Good Morning!
.
We are REBRANDING our NAME with same company and more to LOVE!
Let's CELEBRATE with us! Every purchase value RM200 and above from our 1ST 100 CUSTOMERS
WILL GET A MYSTERY GIFT WORTH RM139.90.
Queue start from 1st Ramadan onwards!
.
#HappyShoppingWithUs
#HappyFasting
#Salam2Ramadan
#VeLariz
#MyBeautyShoppee



Saturday, 31 December 2011

Cantik ke?? Lawa ke?? Cun ke??


 CANTIK ??  LAWA ??  CUN??
Kenapa eh kalau nak nampak cantik mesti kena pakai makeup..??
Kenapa eh kalau tak pakai makeup, ramai yg complaint.. takde keyakinan diri lah, rasa kekok lah..??
Kenapa eh.. ada jugak bila nak gi dating mesti tempek foundation, tempek bedak kaw2 punya..??
Kenapa eh.. nak kena berselindung di sebalik foundation & bedak..??


Yg tgh bercinta tu, lagi ler nak cover supaya kelihatan cantik jer sentiasa..??
Pernahkah anda dengar org cakap mcm ni .. "dia lawa pasal makeup jerr tu" ..??
Mampu ke asyik nak pakai makeup setiap masa supaya kelihatan cantik jer sentiasa..??
Tak payah mengeluh macam ni , bukannya dapat apa pun.. tension lagi ada ler..
Ishh.. ishh.. ishh.. sudah sudah lah tu..

INGAT..!!
"Walaupun kita tidak boleh mengubah rupa paras kita, tetapi kita masih boleh memperkemaskan & memperelokkannya"


TAHUKAH ANDA..!!
Sebenarnya TANPA menempek bedak & TANPA menempek foundation, CUKUP hanya sekadar memakai eyeliner & lipstik sahaja anda sebenarnya boleh kelihatan...... hurrrrmmm
peeerrgghh... cun giler beb..!! 


JOM


.