Assalamualaikum & Selamat Sejahtera...

My Beauty Shoppee

Lebih Murah, Selamat dan Berkualiti



My Beauty Shoppee berkeyakinan bahawa setiap orang berhak akan produk berkualiti dengan harga terbaik, dengan falsafah itulah kami hadir menyediakan produk-produk berkualiti dengan harga lebih rendah dari harga pasaran, istimewa untuk anda para pelanggan bijak... KAMI JAMIN...!! Buktikan sekarang juga...!!

MONEYBACK GUARANTEE...!! 100% ORIGINAL PRODUCT...


Nikmati produk-produk handalan kami, InshaAllah akan semakin bertambah...
Mempunyai lebih daripada 250 jenis produk pilihan dengan tawaran harga yang terbaik untuk anda...


Klik di sini untuk melihat daftar produk : Produk Pilihan My Beauty Shoppee

Kecewa dengan layanan kami...??? : My Beauty Shoppee Care

Ingin bergabung bersama kami...??? : Program Perkongsian My Beauty Shoppee's Group



Best Regards,

My Beauty Shoppee

Your FAVOURITE Beauty & Health ONLINE CENTRE...

owned by :
JUTA LARIS RESOURCES SA0347905-W


Friday, 14 August 2015

Glow Glowing Beauty Skin by Dara Anggun

GLOW GLOWING BEAUTY SKIN DARA ANGGUN : Tiada Cela, Bebas Masalah Kulit. Putih, Cantik, Licin.



ADA TAK KAWAN2 YANG MENGALAMI MASALAH BEGINI???
► Jerawat naik sukar hilang
► kulit bermiyak & gelap
► Jeragat susah hilang
► Parut & bintik hitam
► Pori terbuka
► Garis halus mula kelihatan( penuaan)


ANDA PERCAYA tak masalah kulit dalam sekelip mata jer BOLEH berubah jadi cantik, putih,flawess & soft gitu..


MESTI TAK PERCAYA kan? Tapi itulah realitinya kalau pakai GLOW GLOWING BEAUTY SKIN..ia bukan sekadar produk biasa tapi mampu merawat masalah kulit yang bermasalah dengan cepat dan berkesan!!!


1 set tahan 1 bulan - 45 hari...


Kelebihan GLOW GLOWING BEAUTY SKIN???

✔Mencerah & melembutkan kulit
✔Melambatkan penuaan (kulit tegang)
✔Mengecilkan liang pori terbuka
✔ Menghilangkan serta mencegah jerawat & jeragat
✔Meghilagkan bintik hitam& parut jerawat
✔Menjadikan tona kulit sekata


1 SET MENGANDUNGI :
Sabun Q 10
Night Glow
Night Glowing
Day Pinky


Ajaibnya GLOW GLOWING BEAUTY SKIN…kulit dah putih semulajadi sekarang…kulit gelap, kusam dan tak bermaya kelihatan makin putih dan berseri…tengok testimoni pengguna ni..hanya 7 hari sahaja kulit dah makin putih jelita uollss!!!


GLOW GLOWING BEAUTY SKIN

1- COLLAGEN GLUTA Q 10 SOAP

– membersih kulit wajah
– menanggalkan sel2 kulit mati
– menegangkan kulit wajah dan melembapkan kulit
– wajah akan terasa bersih, segar dan bermaya
– menghaluskan dan mencerahkan kulit
– mengurangkan keduta/ garis penuaan
– dengan collagen gluta Q 10 soap wajah akan kelihatan muda setiap masa

2- DAY -PINKY BEAUTY
– melindungi kulit wajah dari sinar uv
– menghilangkan flex hitam
– menjadikan tonasi kulit lebih sekata
– menghalus & melicinkan kulit

3- NIGHT GLOW
– menghilangkan flek hitam
– menjadikan tonasi kulit lebih sekata
– menghalus, melicinkan dan mengebukan kulit wajah
– mengurangkan kedutan/ garis penuaan

4- NIGHT GLOWING
– mencerahkan kulit wajah
– mengecilkan lubang pori-pori
– menghaluskan kulit wajah
– mengurangkan parut jerawat & jeragat
– merawat kulit yang bermasalah


CARA PENGGUNAAN:
– bersihkan muka dengan Collagen gluta Q 10 soap sebanyak 2-3 kali sehari

Siang
– Selepas cuci muka dengan Collagen gluta Q 10 soap, pakai Day-Pinky Beauty

Malam
– Sapukan Night Glow ke seluruh wajah selama 3 malam. Selepas 3 malam gunakan Night Glowing selama 3 malam ( selang seli Night Glow & Night Glowing setiap 3 malam)

Salam uolls semua!!!

Saya Sheera Iskandar memang pengguna..
Bukan sekadar duta...
Perubahan pada Saya..
Lekuk kat muka berkurangan...
Kulit makin putih...
Masalah Jerawat, Jeragat...Insyaalah berkesan...

sy Sheera Iskandar ingin berkongsi dgn uollss semua rahsia kulit sy kembali cantik tanpa masalah kulit seperti berikut: :
✔Jerawat selalu naik
✔ Kulit Gelap
✔Tona tak sekata
✔Kusam
✔Parut jerawat yg teruk
✔Kulit berminyak

Sebelum ini SHEERA mendapat tawaran duta dari 4 syarikat,tetapi setelah mencuba produk ini SHEERA berkeyakinan untuk menerima tawaran sebagai duta..

Tapi sekarang alhamdulillah, masalah itu semua dah hilang semenjak SHEERA amalkan SET PERCUBAAN GLOW GLOWING BEAUTY SKIN…peringkat pertama SHEERA amalkan selama 7 hari, hasilnya amat memuaskan.. Sekarang SHEERA tak risau lagi dengan permasalahan itu. Kini kulit SHEERA amat sempurna berbanding sebelum ini..
















Glow Glowing Beauty Skin (4 in 1) New Packaging

100% ORIGINAL


NAK CUBA?
JOM ORDER SEKARANG...

GLOW GLOWING BEAUTY SKIN (4 IN 1)

HARGA SEBENAR : 
RM69(S), RM75(S/S)
(TIDAK TERMASUK POS)


HARGA PROMOSI KAMI :
1 SET : 4 ITEMS : RM55(S), RM60(S/S)
3 SETS : RM150(S), RM155(S/S)
- FREE POSTAGE -

★★HARGA BORONG★★ 
5 X RM42
10 X RM38
(HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE)


COMBO SET GLOW GLOWING BEAUTY SKIN (4 IN 1) + PUTIH COLLAGEN :
RM95(S), RM100(S/S)
- FREE POSTAGE -


100% ORIGINAL

NAK CUBA?
JOM ORDER SEKARANG...

GLOW GLOWING BEAUTY SKIN EXCLUSIVE (5 IN 1)

HARGA SEBENAR : 
RM99(S), RM105(S/S)

HARGA PROMOSI KAMI :
1 SET : 5 ITEMS : RM70(S), RM75(S/S)
3 SETS : RM200(S), RM205(S/S)
- FREE POSTAGE -

★★HARGA BORONG GLOW GLOWING BEAUTY SKIN 5 IN 1★★
★★ 5 X RM47 ★★
★★ 10 X RM42.50 ★★
(HARGA TAK TERMASUK POSTAGE)


Nak ORDER


SMS/WHATSAPP only (no call)
KE 0123973713

email : mybeautyeshop@gmail.com
Facebook : MyBeauty Shoppee
https://www.facebook.com/mybeautyshoppe
like page Facebook: My Beauty E-Shoppee
https://www.facebook.com/MyBEShoppee

Agent DROPSHIP boleh hubungi melalui whatsapp : 012-3973713/
email detail anda kepada kami.


.