Assalamualaikum & Selamat Sejahtera...

My Beauty Shoppee

Lebih Murah, Selamat dan Berkualiti



My Beauty Shoppee berkeyakinan bahawa setiap orang berhak akan produk berkualiti dengan harga terbaik, dengan falsafah itulah kami hadir menyediakan produk-produk berkualiti dengan harga lebih rendah dari harga pasaran, istimewa untuk anda para pelanggan bijak... KAMI JAMIN...!! Buktikan sekarang juga...!!

MONEYBACK GUARANTEE...!! 100% ORIGINAL PRODUCT...


Nikmati produk-produk handalan kami, InshaAllah akan semakin bertambah...
Mempunyai lebih daripada 250 jenis produk pilihan dengan tawaran harga yang terbaik untuk anda...


Klik di sini untuk melihat daftar produk : Produk Pilihan My Beauty Shoppee

Kecewa dengan layanan kami...??? : My Beauty Shoppee Care

Ingin bergabung bersama kami...??? : Program Perkongsian My Beauty Shoppee's Group



Best Regards,

My Beauty Shoppee

Your FAVOURITE Beauty & Health ONLINE CENTRE...

owned by :
JUTA LARIS RESOURCES SA0347905-W


Tuesday, 11 August 2015

Toujours Advanced Collagen

Apakah itu Toujours Advanced Collagen Shots?
 

Toujours Advanced Collagen Shots ialah minuman kolagen tambahan untuk kecantikan dan kesihatan yang digandakan kebaikan dan khasiatnya dengan ekstrak buah-buahan dan makanan sunnah seperti delima, madu dan kurma. Diperbuat daripada kolagen kelas tertinggi gred AAA daripada ikan kod, Toujours Advanced Collagen Shots adalah yang terbaik dalam kalangannya. Ia sudah sedia dalam bancuhan yang sedap dan mudah ditelan, hanya koyak dan minum.


Kandungan :
Kolagen – Gred AAA berkualiti tinggi
Makanan Sunnah – madu, kurma, delima
Vitamin C – Extrak buah-buahan
Air Osmosis berbalik
Purasweet – Pengganti gula, baik untuk yang mengidap diabetes dan kencing manis



Seawal 3 hari penggunaan:
  • perubahan seri wajah dapat dilihat jelas
  • Bibir dan pipi menjadi lebih merah jambu, dan kulit tidak lagi kusam.
  • Mengecutkan dan seterusnya menghilangkan jerawat
  • Memudarkan parut jerawat dan jeragat
  • Lingkaran lebam bawah mata semakin cerah dan semakin hilang dengan penggunaan berterusan
  • Mengecilkan pori-pori di wajah
  • Kulit semakin berseri (dengan ‘glowing effect’) dan cerah seluruh badan
  • Memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit mati
  • Menganjalkan kulit dan mengurangkan kedutan
  • Kulit yang anjal tidak tertumpu pada wajah sahaja, perhatikan perubahan pada anggota badan anda juga
  • Turun berat badan apabila metobolisma ditingkatkan dengan pengambilan berterusan
  • Semakin hari kandungan kolagen badan kita berkurangan, Toujours Advanced Collagen Shots terbukti meningkatkan penghasilan kolagen tubuh

Kelebihan kesihatan:
  • menstabilkan tekanan darah dan meningkatkan sistem imunisasi badan
  • membantu menguatkan sendi
  • membantu merawat dan mencegah kanser
  • membantu merawat resdung dan kencing manis
  • membantu merawat dan mencuci buah pinggang


“INILAH RAHSIA KECANTIKAN HANIS ZALIKHA”



“Selamba kodok xde make up.. No filter.. Mmg xflawless.. But i promised to share my naked face today kan? After 4 days consuming Toujours Advanced.. Pipi pink.. Hahaha.. Tidakkkk xde make up.. Tp mata panda tu mungkin makan masa kan? Maklumlah hardcore (working+mommyduties) so yah.. Like i said semlm, xsabar nk tunggu hasil lepas berbulan bulan.. saya puas ngan hasil yg dlm hanya 4 hari ni.. Nak cantik kena sabo”




“Hairul Azreen: perubahan amat ketara.. tak caya? cuba tengok drama “Baby Anna milik siapa” di TV3″

 
“Nazim Othman shared to his followers how he keeps the sunburn to a minimum level while on his Boracay trip”

 
 
Apakah perbezaan proses antara pengguna yang berlainan warna kulit?
Jawapan: Kulit yang lebih gelap menerima perubahan yang lebih perlahan kerana kandungan melanin dalam kulit adalah lebih tinggi. Rujuk pada gambar, Toujours Advanced Collagen Shots tetap efektif, cuma berbeza tempoh program intensif. Bagi kulit cerah, lebih cepat nampak kulit semakin bersih dan berseri. Rujuk pada gambar, ‘no base’ ialah tanpa foundation dan bedak. Cuma perlu kenakan lipstik pilihan hari itu dan siap!

Berapakah shot yang perlu diambil dalam sehari?
Jawapan: Bergantung kepada keperluan anda. 3 bulan pertama disarankan untuk menjalani program intensif bagi mendapatkan hasil yang paling baik. Selepas 3bulan pertama, boleh ambil 1 shot sehari untuk mengekalkan kadar penambahan kolagen badan yang mencukupi dan terus-menerus menjaga hasil yang telah anda kecapi.
Diingatkan sistem badan setiap individu berlainan bergantung kepada diet, jenis darah dan gaya hidup masing-masing. Program intensif anda mungkin lebih lama berbanding orang lain.

TIPS MENDAPAT HASIL TERBAIK:
Minum air yang banyak (sekurang-kurangnya 8 gelas sehari)
Elak pengambilan kafein dan alkohol (min 3 jam selepas minum shot)
Banyakkan aktiviti pengeluaran peluh
*hasil berbeza setiap individu bergantung pada sistem badan dan pemakanan*





NAK CUBA?
JOM ORDER SEKARANG...


TOUJOURS ADVANCED COLLAGEN

HARGA SEBENAR : 
RM199(S), RM209(S/S)
HARGA PROMOSI KAMI :
RM180(S), RM185(S/S)
X2 RM345(S), RM355(S/S)
- FREE POSTAGE -

Nak ORDER

SMS/WHATSAPP only (no call)
KE 0123973713

email : mybeautyeshop@gmail.com
Facebook : MyBeauty Shoppee
like page Facebook: My Beauty E-Shoppee

Agent DROPSHIP boleh hubungi melalui whatsapp : 012-3973713/
email detail anda kepada kami.