Assalamualaikum & Selamat Sejahtera...

My Beauty Shoppee

Lebih Murah, Selamat dan BerkualitiMy Beauty Shoppee berkeyakinan bahawa setiap orang berhak akan produk berkualiti dengan harga terbaik, dengan falsafah itulah kami hadir menyediakan produk-produk berkualiti dengan harga lebih rendah dari harga pasaran, istimewa untuk anda para pelanggan bijak... KAMI JAMIN...!! Buktikan sekarang juga...!!

MONEYBACK GUARANTEE...!! 100% ORIGINAL PRODUCT...


Nikmati produk-produk handalan kami, InshaAllah akan semakin bertambah...
Mempunyai lebih daripada 250 jenis produk pilihan dengan tawaran harga yang terbaik untuk anda...


Klik di sini untuk melihat daftar produk : Produk Pilihan My Beauty Shoppee

Kecewa dengan layanan kami...??? : My Beauty Shoppee Care

Ingin bergabung bersama kami...??? : Program Perkongsian My Beauty Shoppee's GroupBest Regards,

My Beauty Shoppee

Your FAVOURITE Beauty & Health ONLINE CENTRE...

owned by :
JUTA LARIS RESOURCES SA0347905-W


Wednesday, 12 August 2015

Super Opa Slim

Super Opa Slim : Spray Kurus..!!

Apa itu SUPER OPA SLIM?

SUPER OPA SLIM bukan cream, bukan gel, tapi dalam bentuk Mousse (buih)! 10 kali lebih mudah menyerap ke badan, berkesan membakar lemak badan terkumpul dalam 15 minit ! SUPER OPA SLIM merupakan produk terhangat dari Korea yang mengandungi 3X ganda L-Carnitine! SUPER OPA SLIM mengandungi Polypeptide dan ekstrak kopi untuk mempercepatkan proses pelangsingan badan! Rasakan 3 sensasi unik semasa menggunakan
SUPER OPA SLIM : Sensasi kejutan, sensasi sejuk dan sensasi hangat.

Nikmati serapan buih yang menjadikan kulit anda lebih tegang hasil daripada bahan semulajadi seperti Bitter Orange Extracts membantu menghilangkan kupasan pada bahagian punggung dan paha. Hyaluronic Acid berkonsentrasi tinggi menjadikan kulit anda terasa lebih lembap. Rasakan sendiri perubahan bentuk badan dan kulit anda hasil daripada penggunaan SUPER OPA SLIM.


Kelebihan SUPER OPA SLIM:

✯Produk Istimewa.
SUPER OPA SLIM merupakan satu-satunya produk pelangsing badan di dunia yang membolehkan anda kurus dan tidak perlu melakukan senaman serta aktiviti yang memenatkan. Slimming Foam ini meresap ke dalam kulit anda dan meningkat keberkesanan thermal dan paling penting sekali membakar lemak badan secara berkesan!

✯Sangat Berkesan.
SUPER OPA SLIM berkesan dalam membakar lemak pada bahagian badan yang degil dan membuang lemak yang tidak diperlukan untuk menjadikan bentuk badan anda lebih cantik dan licin.

✯Kesan Pantas.
Pakej Pelangsingan 4 dalam 1 iaitu kurus dengan sihat, membentuk rupa badan, anti kedutan dan menawan kelembapan kulit. SUPER OPA SLIM menyelesaikan masalah lemak pada bahagian badan yang degil, mengetatkan kulit yang kendur, kulit mengelupas serta kulit yang kering.

✯Selamat Digunakan.
SUPER OPA SLIM mengutamakan kualiti dan produk semulajadi. Selepas buih diaplikasikan ke kulit, anda akan merasakan sensasi panas akibat pembakaran lemak di dalam namun rasa yang sejuk yang segar pada kulit anda. OPA SLIM sangat sesuai untuk semua jenis kulit.TESTIMONI SUPER OPA SNOW SLIMMING

Cara penggunaan SUPER OPA SLIM?

 

Gunakan 2 kali sehari pada waktu siang dan malam terutama sebelum tidur. Amalkan dengan konsisten dan bersedia melihat kesannya dalam beberapa minggu.Kandungan SUPER OPA SLIM


NAK CUBA?
JOM ORDER SEKARANG...


SUPER OPA SLIM

HARGA SEBENAR : 
RM89(S), RM99(S/S)
HARGA PROMOSI KAMI :
RM25(S), RM30(S/S)
X3 RM55(S), RM60(S/S)
- FREE POSTAGE -


★★HARGA BORONG★★
5 X RM14
10 X RM10.50
(HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE)

Nak ORDER

SMS/WHATSAPP only (no call)
KE 0123973713

email : mybeautyeshop@gmail.com
Facebook : MyBeauty Shoppee
https://www.facebook.com/mybeautyshoppe
like page Facebook: My Beauty E-Shoppee
https://www.facebook.com/MyBEShoppee


Agent DROPSHIP boleh hubungi melalui whatsapp : 012-3973713/
email detail anda kepada kami.