Assalamualaikum & Selamat Sejahtera...

My Beauty Shoppee

Lebih Murah, Selamat dan Berkualiti



My Beauty Shoppee berkeyakinan bahawa setiap orang berhak akan produk berkualiti dengan harga terbaik, dengan falsafah itulah kami hadir menyediakan produk-produk berkualiti dengan harga lebih rendah dari harga pasaran, istimewa untuk anda para pelanggan bijak... KAMI JAMIN...!! Buktikan sekarang juga...!!

MONEYBACK GUARANTEE...!! 100% ORIGINAL PRODUCT...


Nikmati produk-produk handalan kami, InshaAllah akan semakin bertambah...
Mempunyai lebih daripada 250 jenis produk pilihan dengan tawaran harga yang terbaik untuk anda...


Klik di sini untuk melihat daftar produk : Produk Pilihan My Beauty Shoppee

Kecewa dengan layanan kami...??? : My Beauty Shoppee Care

Ingin bergabung bersama kami...??? : Program Perkongsian My Beauty Shoppee's Group



Best Regards,

My Beauty Shoppee

Your FAVOURITE Beauty & Health ONLINE CENTRE...

owned by :
JUTA LARIS RESOURCES SA0347905-W


Monday, 17 August 2015

Glutacaps 500MG

GLUTACAPS L-GLUTATHIONE 500MG PLUS : MEMUTIH CERAH SEKATA SELURUH TUBUH


Jom cantik dan putih gebus dengan Glutacaps 500mg plus

Nak putih tapi takut nak ambik suntikkan PENCERAH??
Anda boleh mencuba GLUTACAPS kerana kesannya umpama anda ambik suntikkan...

GLUTA memang digunakan untuk pencerahan kulit kalau di negara Thailand boleh dikatakan semua rakyatnya mengamalkan pengambilan secara pemakan dan suntikkan itu sudah menjadi kebiasaan bagi mereka sebab itu kulit mereka lebih putih gebu dan cantik.

Glutacaps 500mg Plus membantu meningkatkan kecerahan dan merawat masalah-masalah kulit seperti excema, radang kulit, parut jerawat, jeragat dan pigmentation melisma, masalah sendi, ketidak sekataan kulit dan kulit kusam.

Glutacaps Kapsul Putihkan Kulit - Mencerahkan Kulit Rata Seluruh Badan,

Selamat Digunakan & Amat Berkesan!
Ingin Putihkan Kulit? Glutacaps Ialah Produk Putihkan Kulit
Yang Anda Cari Selama Ini!
Bertindak Memutihkan Kulit Seluruh Badan Secara Rata
Melembapkan Kulit (Mengatasi Masalah Kulit Kering)
Membantu Menghilangkan Masalah Jerawat
Selamat Digunakan, Tiada Bahan Merbahaya.
Diformulasi Dengan Kandungan Berkualiti Tinggi

GLUTACAPS Tiada kesan smpingan sebab kami ada sijil racun drpd USM.

 
Glutacaps Packaging Baru

Glutacaps Packaging Baru



SETIAP CAPSULE GLUTACAPS 500MG PLUS MENGANDUNGI :
✅ 350mg PURE L GLUTATHIONE
✅ 50mg HYALURONIC ACID @ AHA
✅ 100mg VITAMIN C

Umum mengetahui tentang kebaikan glutathione sebagai agent pemutihan kulit dan merawat masalah-masalah yang melibat kan kulit. Malahan dlm setiap capsule glutacaps telah terkandung agent2 pemutihan yang lain seperti aha dan vitamin c.


GLUTA MEMANG DAH TERBUKTI SELAMAT DAN BERKESAN UTK PENCERAHAN
Kadar yg disyorkan utk pencerahan.. 1000-2000mg utk proses pemutihan 500mg utk proses detox

GLUTA-CAPS® Tiada kesan smpingan sebab kami ada sijil racun drpd USM.


KESAN PENGAMBILAN GLUTACAPS 500MG PLUS :
✅Kulit bertambah putih dan glowing
✅Pigmentasi hilang
✅Meratakan tona warna kulit
✅Mengecutkan jerawat
✅Memudarkan parut jerawat
✅Menegangkan kulit
✅ANTIOXIDAN
✅Merawat katarak dan glukoma
✅Membekalkan kadar kandungan air ini menyebabkan kulit tegang
✅Menghilangkan garis garis halus diwajah
✅Mengekalkan kelembapan kulit
✅Mengalakkan SISTESIS kolegen dalam badan
✅Pencerahan kulit utk satu badan


Glutacaps® ni yang pertama paling banyak ingridient dalam malaysia. 500mg 1kapsul. sebab tu kesan cpt. dalam masa 12 jam badan kita perlukan lebih 500mg gluta untuk pemutihan badan. jadi ngam2 utk sehari.. kalau nak kesan cepat lagi makan 2 biji..

Dengan penggunaan bahan aktif gluta original dari tumbuhan ini akan membantu bukan sahaja mengurangkan jerawat. ia juga dapat membantu pudarkan jerawat dan badan juga akan memutih secara automatik. Merupakan gluta gred A yang telah diuji berkali-kali untuk mendapatkan formula yg betul-betul tally dgn analog graf formula. Sebab itu Glutacaps® sangat diyakini dapat memberi kesan seawal 3 hari.

Apa beza putih, cerah dan berseri? putih sahaja muka akan nampak pucat.
Tapi bila awak putih, cerah dan berseri? baru la putih tu betul betul naik kan?
putih kemerah merahan..macam org baru kahwin.. muka putih berseri..

GLUTACAPS telah dilancarkan secara rasmi dan menemui penonton di Buletin Utama TV3
GLUTACAPS juga mempunyai Kelulusan KKM
KKM MAL15065008NC





KEBAIKAN GLUTACAPS 500MG PLUS :
1) Memutihkan satu badan (tangan, muka dan kaki).
2) Melembutkan kulit badan.
3) Memutihkan muka dalam masa 3 hari sahaja.
4) Menghilangkan jerawat.
5) Menghilangkan jeragat
6) Menghilangkan parut degil dan lama
7) Membuatkan anda sangat menyesal kerana tidak ambil dari dulu lagi
8) Membuat kawan2 anda puji anda semakin putih, gebu dan flawless
9) Melembabkan kulit
10) Memudarkan parut jerawat

Glutacaps hebat sangat kerana
=> Mengunakan gluta 100%
=> mempunyai 5000mg setiap kapsul
=> Mengunakan bahan aktif gluta original 100%

Bahan: Glutathione+vit C+HCA


KELEBIHAN GLUTACAPS :
✔ 1 hari untuk rasa kulit semakin lembap
✔ 3 hari untuk lihat jerawat kecut
✔ 7 hari kulit semakin glow dan putih berseri
✔ 14 hari tangan leher bdn dan kaki lebih cerah
✔ 28 hari lahir kulit baby terpancar seluruh bdn..
muka, tgn dan bdn akan lebih putih kemerah-merahan.

Bertindak sekarang! sebelum harga naik. skrg dh tau kenapa gluta, HA dan Vit C ori bagus kan? tggu apa lagi mana ada produk yg mcm Glutacaps® dkt malaysia ni.... gabung 3 sekali gus!



CARA PENGAMBILAN GLUTACAPS 500MG PLUS :
Disarankan ambil 2 biji pagi dan 2biji malam untuk 7 hari pertama.
Selepas 7 hari makan 1biji pagi dan 1 biji malam.
Sekotak tahan 30 hari.
Makan glutacaps sebaiknya 20 minit sebelum makan makanan berat.
Minum air kosong dengan banyak untuk menyah toxin dan untuk memastikan setiap nutrien diserap oleh badan.


PENTING :
=> Banyakkan minum air 3-4 liter sehari, caffein elakkan, susu elakkan, gula kurangkan.
=> Ibu mengandung 6 bulan keatas boleh ambil.
=> Menyusu baby boleh ambil.
=> Umur boleh ambil 15 tahun keatas
=> Pesakit KANSER dilarang ambil
=> Pesakit BUAH PINGANG KENCING MANIS dan SAKIT JANTUNG yang tidak kritikal boleh ambil.
=> Kalau ambil dengan ubatan / suppliment lain mcm mana? Jarakkan sahaja pengambilan 20 minit.

AMARAN: PRODUK INI ADALAH PERSEDIAAN SUPPLEMENT TAMBAHAN UNTUK MEMUTIH DAN IANYA TIDAK BERBAHAYA UNTUK SEMUA LAPISAN UMUR, TETAPI DILARANG AMBIL BERSAMA YANG MENGAMALKAN PIL PERANCANG, IUD, ATAUPUN INJECTION UNTUK MENCEGAH KEHAMILAN. AMBIL SELEPAS 2 JAM DIBENARKAN.



TESTIMONIAL GLUTACAPS 500MG PLUS KELUARAN FEREENA BEAUTY YANG TELAH MENDAPAT PERMINTAAN YANG TINGGI SEMENJAK IANYA DI PASARKAN..












 















NAK CUBA?
JOM ORDER SEKARANG...


GLUTACAPS 500MG PLUS

HARGA SEBENAR : 
RM150(S), RM160(S/S)
HARGA PROMOSI KAMI :
RM125(S), RM130(S/S)
 2 BOTOL RM240(S), RM245(S/S)
- FREE POSTAGE -


★★BORONG GLUTACAPS 500MG PLUS MIN 10 BOTOL RM99.90/BOTOL★★
(HARGA TAK TERMASUK POSTAGE)

Nak ORDER

SMS/WHATSAPP only (no call)
KE 0123973713

email : mybeautyeshop@gmail.com
Facebook : MyBeauty Shoppee
https://www.facebook.com/mybeautyshoppe
like page Facebook: My Beauty E-Shoppee
https://www.facebook.com/MyBEShoppee

Agent DROPSHIP boleh hubungi melalui whatsapp : 012-3973713/
email detail anda kepada kami.