Assalamualaikum & Selamat Sejahtera...

My Beauty Shoppee

Lebih Murah, Selamat dan Berkualiti



My Beauty Shoppee berkeyakinan bahawa setiap orang berhak akan produk berkualiti dengan harga terbaik, dengan falsafah itulah kami hadir menyediakan produk-produk berkualiti dengan harga lebih rendah dari harga pasaran, istimewa untuk anda para pelanggan bijak... KAMI JAMIN...!! Buktikan sekarang juga...!!

MONEYBACK GUARANTEE...!! 100% ORIGINAL PRODUCT...


Nikmati produk-produk handalan kami, InshaAllah akan semakin bertambah...
Mempunyai lebih daripada 250 jenis produk pilihan dengan tawaran harga yang terbaik untuk anda...


Klik di sini untuk melihat daftar produk : Produk Pilihan My Beauty Shoppee

Kecewa dengan layanan kami...??? : My Beauty Shoppee Care

Ingin bergabung bersama kami...??? : Program Perkongsian My Beauty Shoppee's Group



Best Regards,

My Beauty Shoppee

Your FAVOURITE Beauty & Health ONLINE CENTRE...

owned by :
JUTA LARIS RESOURCES SA0347905-W


Friday, 4 September 2015

Babies Blink Angel Pink Glowing

Babies Blink Angel Pink Glowing : (Skin+make up treatment)


Apa itu Angel Pink Glowing set..??
Angel pink set yg lebih mendalami kulit seseorang utk kelihatan bersih,bersinar dan licin tanpa berminyak dan juga mampu membekalkan vit e serta vit c pada kulit supaya kelihatan tidak kering sentiasa lembap dan licin dari parut2 jerawat.


Set ini mengandungi 4 item :


White Bubble Soap untuk membuang semua kotoran pada wajah seharian dengan datangnya habuk2 dan peluh, serta membekalkan kelembapan pada kulit serta mencerahkan diperkaya dengan rose oil, apricot paste, serta serbuk emas 24k, dan memberikan ketenangan release tention(terapi minda)

Retouch Day Cream pula sangat2 best kerana ianya dijadikan cream untuk menghalang sinaran uv matahari dan ianya dijadikan sebagai bedak asas bagi sesiapa yg tampil utk make up bak kata senang foundation 2 in 1..diperkaya dgn mineral water utk kulit tidak berminyak dan tampak kemas tekstur di kulit wajah..serta 100% tidak melekit.

Sparkling Essence pula digunakan pada siang dan malam hari utk menampakkan kulit sentiasa berkilat dan bersinar tanpa berminyak dan pertumbuhan jerawat dan menghilangkan jeragat ringan..dan bintik2 hitam tekstur yg sangat wangi dan ringan..dengan kilauan blink2 diamond pada sparkling essence yg sgt halus apabila di pakai.

Angel Night Cream adalah sesuai utk kegunaan malam hari bagi mengekalkan sebum terjadinya minyak akan tetapi tampak glowing dan cerah. Membaiki tekstur kulit yg lekuk2 akibat jerawat batu dan mampu memberikan kulit yg bersinar seperti terkena lampu yg bercahaya.



Angel pink lebih fokuskan utk kulit sentiasa kelihatan bersinar, cerah seperti kilauan cermin..dan juga kulit akan kelihatan sentiasa seperti berhias..
(Skin+make up treatment)

So sape ckp kulit bermaslah tidak boleh make up dan berhias???
Sebab risau kan???Bila padam je make up kulit naik jerawat sana sini apabila jadinya kulit yg sensitif!!!
Dengan angel pink anda dah jimat kerana di siang hari cukup dgn 2 brg tu shj..utk kulit anda bersolek..malam kita treatment kan skin kita..
Itu adalah angel pink!!!
Fast glowing!!!
Cream 100% lain dari yg lain..


"sebab tu ramai yg tnya lyanaz kenapa lately ni ambik pic tp kulit nmpk glowing..padahal use the same camera..sb bila skin lyanaz truk je..kita pakai skin treatment..bila dah ok kita tukarkan pada angel pink!!!

Mmg best x tipu!!!uoollss dpt je..sumpah uolls ckp wowww apahal yg best sgt n lain sgt ni ANGEL PINK!!!!"

#‎bukanperasan‬

‪#‎kenyataan


TERNYATA BERKESAN
PASTI ORIGINAL!!!!

BONUS EXTRA!!!

Untuk Hasil Yang Memuaskan

Digalakkan anda amalkan bersama

Lyanaz Beauty Care Chocolate Drink/ Babies Blink Coffee


Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers



 




NAK CUBA?
JOM ORDER SEKARANG...


BABIES BLINK ANGEL PINK GLOWING

HARGA SEBENAR : 
RM80(S), RM85(S/S)
HARGA PROMOSI KAMI : (STOCK CLEARANCE..!!)
1 BOX : 4 ITEMS : RM30(S), RM35(S/S)
2 BOX : 4 ITEMS X 2 : RM55(S), RM60(S/S)
- FREE POSTAGE -


Nak ORDER


SMS/WHATSAPP only (no call)
KE 0123973713

email : mybeautyeshop@gmail.com
Facebook : MyBeauty Shoppee
https://www.facebook.com/mybeautyshoppe
like page Facebook: My Beauty E-Shoppee
https://www.facebook.com/MyBEShoppee
dan
https://www.facebook.com/BabiesBlinkByLyanaz

Agent DROPSHIP boleh hubungi melalui whatsapp : 012-3973713/
email detail anda kepada kami.