Assalamualaikum & Selamat Sejahtera...

My Beauty Shoppee

Lebih Murah, Selamat dan Berkualiti



My Beauty Shoppee berkeyakinan bahawa setiap orang berhak akan produk berkualiti dengan harga terbaik, dengan falsafah itulah kami hadir menyediakan produk-produk berkualiti dengan harga lebih rendah dari harga pasaran, istimewa untuk anda para pelanggan bijak... KAMI JAMIN...!! Buktikan sekarang juga...!!

MONEYBACK GUARANTEE...!! 100% ORIGINAL PRODUCT...


Nikmati produk-produk handalan kami, InshaAllah akan semakin bertambah...
Mempunyai lebih daripada 250 jenis produk pilihan dengan tawaran harga yang terbaik untuk anda...


Klik di sini untuk melihat daftar produk : Produk Pilihan My Beauty Shoppee

Kecewa dengan layanan kami...??? : My Beauty Shoppee Care

Ingin bergabung bersama kami...??? : Program Perkongsian My Beauty Shoppee's Group



Best Regards,

My Beauty Shoppee

Your FAVOURITE Beauty & Health ONLINE CENTRE...

owned by :
JUTA LARIS RESOURCES SA0347905-W


Monday, 14 September 2015

DZ Garcinia Herbal Plus 500mg

"DZ Garcinia Hilangkan nafsu makan anda + mula turun KG seawal 48jam!" ~ Cara kurus baru yg berkesan, Tanpa berdiet teruk.. Tanpa berlapar..

Lemak Berkumpul Terutama Di Bahagian Perut?
Dah Try Mcm2 Jenis Diet Tapi Tak Jalan??
Baju Dikedai Cantik2 Tapi Susah Nak Carik Saiz ??

Susah Nak Aktif Sbb Asyik Mengah Bila Bergerak??

Nahhh...
Kita nak kenalkan produk berkesan untuk membakar lemak badan...
Sure badan uolls slim-melim & mantopp lepas ambil DZ GARCINIA HERBAL PLUS

Dengan Hanya Sebotol Anda Bakal Lihat Perubahan Berat Badan!

DZ Garcinia Herbal plus dihasilkan untuk membantu mereka yg nak mengurangkan pengambilan makanan tanpa halangan seperti rasa lapar. DZ Garcinia membuat anda kenyang hingga ke malam walaupun anda makan sikit sahaja seharian.

"akak dh ambil garcinia ni selera makan mmg kurang sangat.. nafsu nak makan tu xde membuak-buak.. 1st day akak makan 2 biji, 2 hari akak rasa tak selera makan dik….happy je tengok perut kempis… yelaa bahan semua herba memang susah nak jumpa herba yang cepat effect mcm DZ garcinia herbal ni"


Anda bukan seorang yang suke bersenam? tapi nak kurus?
Meperkenal! DZ Garcinia Herbal Plus merupakan produk kurus yang paling meletop sekarang. Terlalu banyak permintaan dari orang ramai..
“Bunuh Selera anda dan kurus dalam masa 408jam dengan garcinia herbal plus!”
Boleh di ambil seawal USIA 15 tahun

"MAKAN SEBIJI JE KENYANG SAMPAI MALAM"

Rasa Tak Boleh Tinggal Makanan Favourite, Jajan Atau Kudapan??
Tak Ada Masa/ Tak Rajin Nak Bersenam??

Tapi Nak badan ramping Kan?? Jom Cuba Dz Garcinia Herbal Plus Jawapannya!

Bunuh Ragu2 dlm diri uolls, kalau asyik risau berkesan ke bila nak kurusnya?!
Dz Garcinia Herbal Plus Produk Yg Selamat & Ada Kelulusan Kkm.
Slimming Product Yg Dah Terbukti Berkesan Membakar, Mencairkan Lemak & Flush keluar dari badan!


KELULUSAN KKM
✔Diluluskan KKM (NO MAL15040029T) Garcinia Herbal Plus


Kandungan bahan-bahan DZ Garcinia HERBA PLUS:
Green Tea
Garcinia (Asam Gelugur/Keping)
Guarana
Aloe vera (Lidah Buaya)
Fructus Citrus (Limau Nipis)


Keistimewaan DZ Garcinia HERBA PLUS :
✔ Perubahan yg KETARA seawal 7 hari
✔ Menghentikan nafsu makan
✔ Menyekat serta menurunkan berat badan
✔Mencernakan sistem penghadaman
✔Membuang lemak dgn pantas secara semulajadi
✔ Tak ada kesan sampingan yg memudaratkan
✔ Menghapus pembentukan lemak brlebihan
✔ Meningkatkan metabolisma utk pembakaran lemak
✔ Menyingkirkan toksik dalam badan
✔ Tak ada masalah kulit menggelebeh selepas turun berat
✔ Tak perlu bersenam yg berat2
✔ Menstabilkan berat setelah mendpt bentuk bdn ideal



Siapa yang boleh mengamalkan DZ GARCINIA ?
✔ DZ Garcinia Boleh diambil dari seawal umur 15 tahun
✔ Pesakit diabetes @ darah tinggi boleh ambil jika mengalami masalah obesiti
✔ Pesakit Fibroid & Kanser tak digalakkan utk ambil DZ GARCINIA
✔ Tak ada pantang tapi seelok-eloknya kurangkan oily food + caffein
✔ Ibu menyusu boleh ambil DZ Garcinia setelah umur bayi mencecah 6 bulan keatas
✔ Ibu mengandung tak dibenarkan sama sekali


Fungsi/ Kelebihan/ Manfaat/ Kebaikan DZ Garcinia HERBA PLUS :
❤ Kesan KETARA seawal 1 minggu
❤ menghentikan selera makan
❤ Menyekat pertambahan berat badan
❤ Membaiki sistem pengahadaman
❤ Membakar lemak dengan pantas secara semulajadi
❤ Tiada kesan sampingan yang memudaratkan anda
❤ Menghalang pembentukan lemak berlebihan
❤ Meningkatkan metabolisme badan untuk membantu bakar lemak
❤ Membuang toksin dalam badan
❤ Tiada masalah kulit menggelebeh
❤ Tanpa perlu bersenam
❤ Membantu mengekalkan berat badan secara sihat (untuk yang dah kurus)
❤ Membakar lemak dgn pantas tanpa senaman berat
❤ Sesuai utk yang sibuk bekerja & tak sempat urus berat badan
❤ Membuang Lemak pada Peha, Lengan, Perut, & Leher
❤ Menyingkirkan Lemak tersembunyi pada Organ
❤ Kesan penurunan berat seawal 7 Hari
❤ Membekalkan tenaga berpanjangan Sepanjang hari
❤ Menghilang & menyingkirkan bau badan
❤ Sesuai utk yang selalu bekerja/ berada di bawah aircond


Cara Pengambilan DZ Garcinia Herbal Plus
Boleh Ambil 1 Biji Sebelum Sarapan Pagi, 1 Biji Sebelum Makan Malam
ATAU
2 Biji Serentak 30 Minit Sebelum Makan


*Untuk 1st week Digalakkan Ambil 2 biji pagi, 2 biji malam untuk kesan yg cepat. Selepas 1 week hanya ambil 2 biji sahaja sehari.
**Banyakkan minum air kosong (3L sehari)
1 Botol Tahan Sebulan - Kandungan: 60 biji x 500mg



PANTANG LARANG DAN SOALAN LAZIM/ FREQUENT ASKED QUESTION(FAQ) DZ GARCINIA HERBAL PLUS

Pantang yg berat2 tak ade.. just kita sarankan minum 3-4 liter air kosong sehari..
Tidur perlulah cukup supaya hormon badan stabil, kalau hormon tak stabil, tu yang lagi cepat naik kg
Gula kalau boleh kurangkan sbb air gula berlebihan ni mostly akan undang obesity.. ambil makanan yg mengandungi natural sweetener seperti buah. Amat bagus utk yg slalu craving benda manis~
Makan nasi 2 kali sehari, kalau bole segenggam sahaja supaya dapat memenuhi karbohidrat yang kita perlukan seharian. Sebenarnya uolls ambil DZ Garcinia ni, dia secara automatik akan kurangkan selera makan kita tanpa disedari. Makan sikit pun dah kenyang. So uolls jangan risau lapar k…

Untuk kesan yang lebih cepat anda
1) digalakkan minum air 3-4 liter sehari
2) elakkan makanan bercafein & berminyak
3) tidur yang cukup
4) kurangkan air gula
5) Bersenaman 20minit sehari

Q: Ibu menyusu boleh ambil tak?
A: boleh mengambil Dz Garcinia tetapi usia baby 6 bulan keatas.
Ibu mengandung tidak di benarkan.

Q:Bolehkan penghidap kencing manis amalkan DZ garcinia?

Pesakit kencing manis / darah tinggi boleh ambil sekiranye mengalami masaalah kegemukan tapi yang ada masalah fibroid & cancer tidak digalakkan mengambil ini


TESTIMONI DAN REVIEW PENGGUNA DZ GARCINIA HERBAL PLUS

Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers
























Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers


NAK CUBA?
JOM ORDER SEKARANG...


DZ GARCINIA HERBAL PLUS


HARGA SEBENAR :
RM149(S), RM159(S/S)


HARGA PROMOSI KAMI :
1 BOTOL : RM120(S), RM125(S/S)
3 BOTOL : RM340(S), RM345(S/S)
- FREE POSTAGE -

★★HARGA BORONG★★
10 X RM99
10 X RM96.90
(HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE)

Nak ORDER

SMS/WHATSAPP only (no call)
KE 0123973713

email : mybeautyeshop@gmail.com
Facebook : MyBeauty Shoppee
https://www.facebook.com/mybeautyshoppe
like page Facebook: My Beauty E-Shoppee
https://www.facebook.com/MyBEShoppee

Agent DROPSHIP boleh hubungi melalui whatsapp : 012-3973713/
email detail anda kepada kami.