Assalamualaikum & Selamat Sejahtera...

My Beauty Shoppee

Lebih Murah, Selamat dan Berkualiti



My Beauty Shoppee berkeyakinan bahawa setiap orang berhak akan produk berkualiti dengan harga terbaik, dengan falsafah itulah kami hadir menyediakan produk-produk berkualiti dengan harga lebih rendah dari harga pasaran, istimewa untuk anda para pelanggan bijak... KAMI JAMIN...!! Buktikan sekarang juga...!!

MONEYBACK GUARANTEE...!! 100% ORIGINAL PRODUCT...


Nikmati produk-produk handalan kami, InshaAllah akan semakin bertambah...
Mempunyai lebih daripada 250 jenis produk pilihan dengan tawaran harga yang terbaik untuk anda...


Klik di sini untuk melihat daftar produk : Produk Pilihan My Beauty Shoppee

Kecewa dengan layanan kami...??? : My Beauty Shoppee Care

Ingin bergabung bersama kami...??? : Program Perkongsian My Beauty Shoppee's Group



Best Regards,

My Beauty Shoppee

Your FAVOURITE Beauty & Health ONLINE CENTRE...

owned by :
JUTA LARIS RESOURCES SA0347905-W


Friday, 11 September 2015

Elaiki Soap/ Sabun Elaiki

ELAIKI SOAP : SABUN PENCUCI WANITA PROJEK MEMIKAT SUAMI



>miss v gatal-gatal??
>miss v longgar??
>missv berbau??
Kami ada jalan penyelesaianya!!



APA ITU SABUN ELAIKI..??

Alhamdulillah.. ramai sangat yang tunggu Elaiki new packaging.. Pertama di Malaysia! Pencuci bahagian intim untuk kaum hawa.. Extra rapat..extra ketat..extra bersih..inshaAllah.. Elaiki Untuk mu wanita.. Sabun elaiki, sabun pencuci wanita pertama yang ada ph 5.5....





Sabun Elaiki (PROJEK MEMIKAT SUAMI penjagaan miss v)
Miss v gatal? rasa tak slesa? hilang kawalan kencing? miss V longgar?
Jom try sabun ni yakin bersih, selesa dan ketat!
Sabun ni ada kkm, jgn risau. bahan terkandung terdiri
dari manjakani, dan herba2 terpilih.


100% Herbal uolss. Mengeratkn hubungan suami isteri dgn sabun Elaiki?
Mcm mana tu? Apa kebaikan sabun ni? Xde bahan kimia ke?
Wanita belum berkahwin boleh pakai ke?
Nak cuba sesuatu produk kna yakin! Nak suami syg pn kna yakin!



miss v gatal?
tak selesa?
hilang kawalan kencing?
miss V longgar?

Ada Kelulusan KKM

Kandungan :
Manjakani, dan herba2 terpilih. 100% Herbal

Kaum hawa jangan ambil mudah tentang penjagaan miss v !!

~> Kakak yang dah kahwin
MISS V DAH LONGGAR?

~> Adik yang bujang
MISS V BERBAU?

~> Gatal-gatal?

~> Keputihan meleleh?

~> Celah peha hitam?

CUBA ELAIKI SOAP
Diyakini bersih, selesa dan ketat!




KEBAIKAN/KELEBIHAN/FUNGSI/MANFAAT SABUN ELAIKI
Telah teruji berkesan!
Bagus utk menghilangkn kegatalan miss v.
Mengetatkn miss v.
Memastikan kebersihan setiap hari.
Boleh menghilangkn kegatalan pada ketiak.
Mencerahkn miss v.
Sesuai untuk semua wanita.


Untuk kegunaan luaran sahaja.
Ibu hamil 6 bulan ke atas dilarang sama sekali.


CARA PENGGUNAAN/CARA PEMAKAIAN SABUN ELAIKI
Buihkan tangan dengan sabun ELAIKI sebelum disapukan di vagina Biarkan beberapa minit dan bilas dengan air hingga bersih untuk wanita sahaja


TESTIMONI PENGGUNA SABUN ELAIKI

Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers









Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers



NAK CUBA?
JOM ORDER SEKARANG...


ELAIKI SOAP


HARGA SEBENAR :
RM59.90(S), RM64.90(S/S)


HARGA PROMOSI KAMI :
RM45(S), RM50(S/S)
3 KOTAK RM115(S), RM120
(S/S)
- FREE POSTAGE -

★★HARGA BORONG★★
5 X RM35
10 X RM31
(HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE)


Nak ORDER

SMS/WHATSAPP only (no call)
KE 0123973713

email : mybeautyeshop@gmail.com
Facebook : MyBeauty Shoppee
https://www.facebook.com/mybeautyshoppe
like page Facebook: My Beauty E-Shoppee
https://www.facebook.com/MyBEShoppee

Agent DROPSHIP boleh hubungi melalui whatsapp : 012-3973713/
email detail anda kepada kami.