Assalamualaikum & Selamat Sejahtera...

My Beauty Shoppee

Lebih Murah, Selamat dan Berkualiti



My Beauty Shoppee berkeyakinan bahawa setiap orang berhak akan produk berkualiti dengan harga terbaik, dengan falsafah itulah kami hadir menyediakan produk-produk berkualiti dengan harga lebih rendah dari harga pasaran, istimewa untuk anda para pelanggan bijak... KAMI JAMIN...!! Buktikan sekarang juga...!!

MONEYBACK GUARANTEE...!! 100% ORIGINAL PRODUCT...


Nikmati produk-produk handalan kami, InshaAllah akan semakin bertambah...
Mempunyai lebih daripada 250 jenis produk pilihan dengan tawaran harga yang terbaik untuk anda...


Klik di sini untuk melihat daftar produk : Produk Pilihan My Beauty Shoppee

Kecewa dengan layanan kami...??? : My Beauty Shoppee Care

Ingin bergabung bersama kami...??? : Program Perkongsian My Beauty Shoppee's Group



Best Regards,

My Beauty Shoppee

Your FAVOURITE Beauty & Health ONLINE CENTRE...

owned by :
JUTA LARIS RESOURCES SA0347905-W


Wednesday, 9 September 2015

CMD Revell

1001 KHASIAT CONCENTRATED MINERAL DROPS (CMD) REVELL



*CMD* atau concentrate mineral drop adalah produk kesihatan keluaran syarikat Revell.Sudah lebih 20 tahun dipasaran.


Fakta tentang CMD :

* 100% dari sumber asli iaitu ekstrak dari bahagian paling dalam Tasik Great Salt, Little Valley

* Mempunyai 72 mineral dalam bentuk ionik utk kesihatan dan mengimbangkan pH badan manusia mahupun haiwan.

* Tiada gula, pengawet, pewarna tiruan.

* Diluluskan GMP, SKKM dan Halal.

* Boleh digunakan semua peringkat usia.

* Ibu hamil, ibu yang menyusukan boleh guna CMD.

SIJIL HALAL CMD



KEISTIMEWAAN CMD - 1001 KHASIAT, BERIBU TESTIMONI :

CMD bukan calang-calang produk dan bukan macam produk yang berlambak kat pasaran. Air kedua terbaik selepas air zam-zam. Air zam-zam 99 mineral, yg ni 72 mineral. Dua2 beralkali. InsyaAllah semua penyakit dari baby sampai la ke orang tua.. Dengan izin Allah, boleh kita ubati dan cegah. Apa pun mencegah lagi baik dari mengubati kan? Antara khasiatnya ialah untuk:

• Kencing Manis

• Resdung

• Darah Tinggi

• Asma

• Gout

• Buasir

• Barah Payudara & Usus

• Begok

• Meningitis & Thalasemia

• Ceasarean

• Jantung & Barah Jantung

• Barah Otak

• Darah Rendah

• Strok

• Angin Ahmar

• Buah Pinggang

• Migrain

• Gastrik

• Paru Berair

• Kulit Kering

• Berat Badan

• Sakit Anggota Badan

• Badan Letih

• Kuat Merokok

• Sakit Sendi

• Kurang Selera Makan

• Kecederaan & Patah Tulang

• Ketagihan alcohol/ dadah


BAGAIMANA PROSES CMD DI KATAKAN BERKESAN?

Concentrate Mineral Drops – Titisan air dari Mata Air Great Salk Lake. Tasik ni berada 1000KM jauh dari bandar.. Tiada pencemaran, di kelilingi gunung. Air hanya masuk tapi tak mengalir keluar. Begitu hebat ciptaan Allah. Air dari tasik ini lah yang berkhasiat untuk kita gunakan dan amalkan dalam kehidupan seharian kerana ianya kaya dengan mineral makro dan mikro yang pekat. Air tasik ini diekstrak dan disejat secara solar dan ditapis dan di pasteur secara semulajadi.


CARA PENGGUNAAN CMD - LUARAN & DALAMAN

DALAMAN:

Kanak-kanak @ Remaja - 1 titis bagi setiap 2 kg berat badan.

Dewasa - 40 titis secarakonsisten setiap hari (10 titis pagi, 10 titis tengahari, 10 titis petang dan 10 titis malam)

Sebaiknya diambil selepas makan. Boleh campurkan ke dalam segala jenis minuman.Boleh ditambahkan ke dalam masakan.

Titis dalam air kosong, air manis, supplement dan makanan. Kalau titis dalam makanan, makanan akan lebih lambat basi.

Kesan pengambilan: Badan akan lebih sihat, segar, cergas dan bagus untuk yang mempunyai masalah kesihatan yang lain.



LUARAN:

Untuk masalah rabun: Titis kat mata atau campurkan dlm ubat mata atau dgn air

Untuk kecantikan kulit: Sapu atau semburkan air campuran CMD kat muka

Untuk masalah pendengaran: Titis kat lubang telinga atau campur dgn ubat telinga

Untuk memutihkan dan kesihatan gigi: Campurkan CMD dengan ubat gigi.

Untuk masalah rambut: Campurkan CMD dengan syampoo atau minyak rambut.

Untuk masalah resdung: Titis CMD kat lubang hidung.


Pelbagai kegunaan CMD. Terdapat 1001 khasiat. Boleh guna untuk luaran & juga dalaman. Antara lain kegunaan, boleh di gunakan sebagai minyak urut. Air becampur CMD, boleh juga di gunakan untuk rendaman kaki.



TESTIMONI/ REVIEW PENGGUNA CMD :

TESTIMONI FIBROID DGN CMD

TESTIMONI PCOS DGN CMD

TESTIMONI DARAH TINGGI DGN CMD

TESTIMONI SAKIT GIGI DGN CMD

TESTIMONI KENCING MANIS DAN DARAH TINGGI DGN CMD

TESTIMONI KURUS DGN CMD



TESTIMONI KENCING MANIS DGN CMD






CMD membekalkan zat dan nutrien yang cukup untuk ibu mengandung.



NAK CUBA?
JOM ORDER SEKARANG...CONCENTRATE MINERAL DROP (CMD) REVELL


HARGA SEBENAR :
120ml : RM180(S), RM190(S/S)
65ml : RM99(S), RM109(S/S)


HARGA PROMOSI KAMI :
1BOTOL : 120ml : RM100(S), RM105(S/S) 
2BOTOL : 120ml X 2 : RM195(S), RM200(S/S)
- FREE POSTAGE -

★★ HARGA BORONG★★
5 X RM82
10 X RM78.90

(HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE)


Nak ORDER

SMS/WHATSAPP only (no call)
KE 0123973713

email : mybeautyeshop@gmail.com
Facebook : MyBeauty Shoppee
https://www.facebook.com/mybeautyshoppe
like page Facebook: My Beauty E-Shoppee
https://www.facebook.com/MyBEShoppee

Agent DROPSHIP boleh hubungi melalui whatsapp : 012-3973713/
email detail anda kepada kami.