Assalamualaikum & Selamat Sejahtera...

My Beauty Shoppee

Lebih Murah, Selamat dan BerkualitiMy Beauty Shoppee berkeyakinan bahawa setiap orang berhak akan produk berkualiti dengan harga terbaik, dengan falsafah itulah kami hadir menyediakan produk-produk berkualiti dengan harga lebih rendah dari harga pasaran, istimewa untuk anda para pelanggan bijak... KAMI JAMIN...!! Buktikan sekarang juga...!!

MONEYBACK GUARANTEE...!! 100% ORIGINAL PRODUCT...


Nikmati produk-produk handalan kami, InshaAllah akan semakin bertambah...
Mempunyai lebih daripada 250 jenis produk pilihan dengan tawaran harga yang terbaik untuk anda...


Klik di sini untuk melihat daftar produk : Produk Pilihan My Beauty Shoppee

Kecewa dengan layanan kami...??? : My Beauty Shoppee Care

Ingin bergabung bersama kami...??? : Program Perkongsian My Beauty Shoppee's GroupBest Regards,

My Beauty Shoppee

Your FAVOURITE Beauty & Health ONLINE CENTRE...

owned by :
JUTA LARIS RESOURCES SA0347905-W


Assalamualaikum/ Good Morning!
.
We are REBRANDING our NAME with same company and more to LOVE!
Let's CELEBRATE with us! Every purchase value RM200 and above from our 1ST 100 CUSTOMERS WILL GET A MYSTERY GIFT WORTH RM139.90. Queue start from 1st Ramadan onwards!
.
#HappyShoppingWithUs
#HappyFasting
#Salam2Ramadan
#VeLariz
#MyBeautyShoppee


Friday, 11 January 2013

Nong Poy Lelaki Paling Cantik Di Dunia

 
Jika pertama kali korang melihat model ni, konpem ramai fikir model ini adalah seorang perempuan. Jangan tergoda dengan kecantikan dia dan jangan sesekali mintak nom telefon sebab nak mengorat. Disebalik kecantikannya yang dimilikinya, sebenarnya Nong Poy Treechada adalah seorang lelaki yang telah melakukan pembedahan kelamin pada usia 17 tahun.

Nong Poy lahir di Phang Ngai,Thailand pada 5 Oktober 1986 sebagai seorang lelaki. Dia memiliki ketinggian 171 cm, ukuran badan 33-24-36 dan berat 48 kg. Masalahnya dia berkeinginan untuk menjadi seorang wanita kerana dia rasa Tuhan menciptakan dirinya lebih sesuai menjadi seorang perempuan berbanding lelaki berdasarkan bentuk badan yang dimilikinya. Dia berasa kecewa kerana terpaksa berpura-pura berkelakuan sebagai seorang lelaki didepan ibu bapanya walaupun dia sudah lama bermimpi untuk menjadi seorang perempuan.

Ketika dia berumur 17 tahun, Nong Poy nekad untuk melakukan pembedahan jantina menjadi seorang perempuan. Walaupun terpaksa menanggung sakit dan terpaksa mengeluarkan wang yang banyak untuk kos pembedahan tersebut, tapi dia tak peduli dengan kesakitan tersebut demi mencapai impiannya itu. Baginya, rasa sakit itu dianggap berbaloi. Akhirnya,pembedahan itu berjaya mengubah dirinya daripada seorang lelaki menjadi seorang perempuan yang jelita. Berikut merupakan hasil daripada pembedahan tersebut yang bertahan sehinggalah ke hari ini:
 
 

Lelaki kena berhati-hati pilih pasangan kerana boleh terkeliru dengan pondan sebab ada setengah pondan lebih cantik dari perempuan. Lelaki yang bercinta dengan pondan ne samalah tergolong dalam lelaki jenis kaum Nabi Luth. Kepada golongan pondan, bertaubatlah sementara pintu taubat masih terbuka.


..