Assalamualaikum & Selamat Sejahtera...

My Beauty Shoppee

Lebih Murah, Selamat dan BerkualitiMy Beauty Shoppee berkeyakinan bahawa setiap orang berhak akan produk berkualiti dengan harga terbaik, dengan falsafah itulah kami hadir menyediakan produk-produk berkualiti dengan harga lebih rendah dari harga pasaran, istimewa untuk anda para pelanggan bijak... KAMI JAMIN...!! Buktikan sekarang juga...!!

MONEYBACK GUARANTEE...!! 100% ORIGINAL PRODUCT...


Nikmati produk-produk handalan kami, InshaAllah akan semakin bertambah...
Mempunyai lebih daripada 250 jenis produk pilihan dengan tawaran harga yang terbaik untuk anda...


Klik di sini untuk melihat daftar produk : Produk Pilihan My Beauty Shoppee

Kecewa dengan layanan kami...??? : My Beauty Shoppee Care

Ingin bergabung bersama kami...??? : Program Perkongsian My Beauty Shoppee's GroupBest Regards,

My Beauty Shoppee

Your FAVOURITE Beauty & Health ONLINE CENTRE...

owned by :
JUTA LARIS RESOURCES SA0347905-W


Assalamualaikum/ Good Morning!
.
We are REBRANDING our NAME with same company and more to LOVE!
Let's CELEBRATE with us! Every purchase value RM200 and above from our 1ST 100 CUSTOMERS WILL GET A MYSTERY GIFT WORTH RM139.90. Queue start from 1st Ramadan onwards!
.
#HappyShoppingWithUs
#HappyFasting
#Salam2Ramadan
#VeLariz
#MyBeautyShoppee


Friday, 11 January 2013

TAHUKAH ANDA..?? : Urutan Badan Menggunakan Ular


Di Israel...Pusat Kesihatan dan spa kecantikan menawarkan perkhidmatan baru yang menyeramkan untuk pelanggannya - Pijat Ular. Untuk hanya $ 80 anda boleh menikmati urutan slithering reptilia seperti California dan Florida raja ular, ular jagung dan ular susu, meliuk ke belakang anda dan sehingga tulang belakang anda dan di seluruh muka anda. Jika anda tidak ada perasaan gerun, ia boleh menjadi pengalaman yang menenangkan,  pemilik Ada Barak akan memberitahu anda.

Barak menemukan beberapa tahun lalu bahawa raja berat dan ular jagung menghasilkan sensasi santai menguli. Beliau mengatakan bahawa hubungan fizikal dengan ular dapat melegakan tekanan.

"Sesetengah orang berkata bahawa memegang ular membuat mereka berasa lebih baik, santai," katanya "Seorang perempuan tua itu berkata ia telah menenangkan."

Saiz ular bergantung kepada jenis urut - yang lebih besar dikatakan untuk mengurangkan ketegangan otot yang lebih mendalam dan yang kecil mewujudkan 'fluttering' kesan. Ular yang digunakan adalah bukan jenis berbisa......seram !!


..