Assalamualaikum & Selamat Sejahtera...

My Beauty Shoppee

Lebih Murah, Selamat dan Berkualiti



My Beauty Shoppee berkeyakinan bahawa setiap orang berhak akan produk berkualiti dengan harga terbaik, dengan falsafah itulah kami hadir menyediakan produk-produk berkualiti dengan harga lebih rendah dari harga pasaran, istimewa untuk anda para pelanggan bijak... KAMI JAMIN...!! Buktikan sekarang juga...!!

MONEYBACK GUARANTEE...!! 100% ORIGINAL PRODUCT...


Nikmati produk-produk handalan kami, InshaAllah akan semakin bertambah...
Mempunyai lebih daripada 250 jenis produk pilihan dengan tawaran harga yang terbaik untuk anda...


Klik di sini untuk melihat daftar produk : Produk Pilihan My Beauty Shoppee

Kecewa dengan layanan kami...??? : My Beauty Shoppee Care

Ingin bergabung bersama kami...??? : Program Perkongsian My Beauty Shoppee's Group



Best Regards,

My Beauty Shoppee

Your FAVOURITE Beauty & Health ONLINE CENTRE...

owned by :
JUTA LARIS RESOURCES SA0347905-W


Friday, 17 February 2012

PROMOTION : Psssttt... Apa yang FREE tu..???





CANTIK ?? LAWA ?? CUN??

Kenapa eh kalau nak nampak cantik mesti kena pakai makeup..??

Kenapa eh kalau tak pakai makeup, ramai yg complaint.. takde keyakinan diri lah, rasa kekok lah..??

Kenapa eh.. ada jugak bila nak gi dating mesti tempek foundation, tempek bedak kaw2 punya..??

Kenapa eh.. nak kena berselindung di sebalik foundation & bedak..??




Yg tgh bercinta tu, lagi ler nak cover supaya kelihatan cantik jer sentiasa..??

Pernahkah anda dengar org cakap mcm ni .. "dia lawa pasal makeup jerr tu" ..??

Mampu ke asyik nak pakai makeup setiap masa supaya kelihatan cantik jer sentiasa..??

Tak payah mengeluh macam ni , bukannya dapat apa pun.. tension lagi ada ler..

Ishh.. ishh.. ishh.. sudah sudah lah tu..



INGAT..!!

"Walaupun kita tidak boleh mengubah rupa paras kita, tetapi kita masih boleh memperkemaskan & memperelokkannya"



TAHUKAH ANDA..!!

Sebenarnya TANPA menempek bedak & TANPA menempek foundation, CUKUP hanya sekadar memakai eyeliner & lipstik sahaja anda sebenarnya boleh kelihatan...... hurrrrmmm
peeerrgghh... cun giler beb..!!



JOM kita tengok apa yang FREE tu???





.